thoughts

Ibland kan man inte lösa allt på egen hand, när man vill och försöker ta till andras hjälp för att må bättre, för att känna sig bättre och inte det heller går, Vad är det vi behöver då?

Tonight

Igår hade jag ungarna och allt gick lysande, Yassans uppvisning också helt underbar!
När jag kom hem hoppade jag in i duchen och sedan fick jag ett samtal av Angelo om någon fest men eftersom att jag var ensam hemma så kom han och Micke hit till att börja med. Kvällen slutade med att de åkte till festen, jag träffade Sara och Cami och vi skulle på fest i Norsborg men snubben var dum så hejdåååååå på han.
Ska till stan snart med Sarita, måste hitta något sött linne tills ikväll, latinooooo festen som alla ska gå på verkar det som. Det blir kuuuuul!


Skumma blickar och tystnad. Borde jag lita på min magkänsla?

Insperation

Idag var det inte så mycket i skolan, Börje verkade ju ha rast under hela morgonen så jag gick och åt lunch med Javi och turkarna, mötte upp Sara, såg Veros hund som Cayo tagit med sig till skolan och nu sitter jag här. Eller har suttit här ett tag nu, fixade antagligen till religionen nu med en uppsatts om judendom. Tack till Sara som fick mig att bli inspirerad efter alla hennes prov hon har pluggat på, hon skulle göra 4 prov om inte 5 medans jag skulle göra en ynklig liten uppsats så hon fick mig att inse att det är ganska lätt. Bara + till dig älskling!
Idag känner jag mig låg och trött pga det här äckliga vädret. När det väl är varmt klagar man men när det är regn, usch vill inte ens börja tänka på det. Allt blir så grått och trist, fåglarna hörs inte och solen lyser inte in genom fönstret. Allt är bara så blött.
Eftersom att jag är ledig imorgon har jag bestämt mig för att jag åker till mina syskon idag och sover där för imorgon har nämligen Yassan en uppvisning i alby med dagis. De har gjort egna trummor och liknande föremål så det ska bli kul. Kommer antagligen bilder på det imorgon!
Och får inte glömma och säga grattis till alla underbara människor som tar studenten imorgon!!
Speciellt grattis till Mikki, Min partypingla!

Hejsvejs

Grattis amor!

Hugh Hefner

Tänk o ha en sån rik man.. I mina drömmar. Ge mig en rik och het man TACK!!!
Var i centrum med Cami och Sara för ett tag sen, de skulle fixa lite grejer och efter ett litet tag kom Amandush.
Nu sitter jag här och är vrålhungrig, tror jag ska ta med min bror till maxi och handla en smarrig sallad eller något.

SKOLAVSLUTNING SNAAAAAART! YES

Pussisar

Härliga former

Har jordgubbar!
Idag började med att jag gick till skolan men så visade det sig att jag inte hade någon skola fast det positiva var att jag hade lite uppgifter kvar att göra i svenskan så det blev gjort iallfall. VG i slutbetyg, wuhu!
Sen åkte jag och Sarita till skärholmen och tittade runt men fanns inget vi ville ha så vi gick och köpte jordgubbar, de var såååå smarriga!

   

Humörsvängningar?

Har varit irriterad idag på allt och alla. Fattar inte varför och den som förtjänar det minst är min mamma. Fattar inte varför vi har tjaffsat idag, ångrar mig. Men det är sånt som man tänker på efteråt, hon är trots allt det bästa jag har! Funderar på att börja spendera ännu mer tid med familjen, behöver komma bort, vill bara ha min familj. Åh! Älskar er så!!!

By the way köpte jag äntligen nya tights! WUHU. Var i skärholmen med Carol och hon babblade på om sin galning.. :)

Puss från en känslig pms(?) galning



Älskar dig Timpa!

Ledig

IMORGON!!!!!! Så skönt. Behöver det, främst för min sömnbrist jag har fått av helgen och för att jag behöver göra klart Terrorism uppsatsen. Har den här veckan på mig sen är det kört i samhällskunskap så då kan jag lika gärna sätta igång!
Idag var jag på hågelby med ungarna och dom åkte bilarna 5 gånger var, tittade på djuren och lite smått. När jag kom hem dog jag en stund sen åkte jag och sara till maxi och unade oss med varsin potatis gratäng och choklad. Usch mår fortfarande illa av allt jag ätit. Syndade idag, men det får man, det är okej ibland. Ska träna när jag vaknar imorgon, allright.

Sov gott

fnask




Sliten

Igår var jag och Cami på kick-fest i rönninge, folkets hus. SÅ JÄVLA KUUUUUUUUL!! o vi fick många gratis shotar och det var underbar musik! kom hem strax efter 2 eftersom jag skulle upp och jobba. Ville inte vara allt för sliten men var helt död när jag vaknade imorse. På jobbet var det en händelserik dag och mycket rolig! Hade skit kul och höll igång hela tiden så att jag till och med glömde röka, dricka, kissa och äta. Haha. Men tiden gick fort och kände att när jag slappnade av sögs alla mina krafter ur mig. Åt nyss och tog bild på mamma som hon skickar till någon snubbe hon har något med, skit kul. Jag och brorsan satt och garvade sönder oss!
Snart ska jag bege mig till min far för att träffa mina andra älsklingar, sen får vi se hur kvällen blir!

Hejjjjjjjj

Haven't you heard?

Igår hände inte så mycket.. Var ute med princess och Cami, spelade The Sims, gick till Sara och tittade på Dirty Dancing 2 och sen hem. Men därimot idag finns det ganska mycket att göra, grillning för att välkomna Veros man och Ph's älskling, Kati kanske ska firas idag, hon har inte sagt någon dag så vet ick och sen finns det värsta festen i Röninge men tydligen BARA kick musik WUHU!

Ska jobba någon dag i helgen för att lära mig allt, undra vilken dag det blir?

Hejpåer

Happy end

Igår sov jag hos min far och tillbringande nästan hela dagen med min småttingar, sååå underbara!
Senare på kvällen åkte jag till tumba och träffade Sara, Cami, Carol, Ale&Crito. Vi gick till mackis och hade beslutsångest om vi skulle till willys och köpa sallad eller äta cheese burgare. Till slut begav vi oss till Willys men dom hade stängt dom jävlarna så vi försökte slita upp dörren (det var ju värt ett försök haha) sen gick vi tillbaka till mackis och jag syndade.. jag åt 2 cheese och en mcflurry. Sen åkte vi hem allihopaaaaa!
Nu sitter jag här och funderar över vad som ska eller borde hända ikväll. Hoppas på något kul iallfall.

Pusselipusspuss

Rätt sida

Vaknade verkligen upp på rätt sida idag! Vaknade av att min far ringde och sa att han eventuellt hade fixat sommarjobb åt mig! WUHU är så jäääääääävla glad just nu och musiken spelas på höööögsta volym! Det var genom hans kompis på ett café så ska dit om några dagar (har jag för mig) för att testa lite så ska vi se om det går bra och då får jag jobbet. YES

Ska snart röra mig mot skolan, vi har friluftsdag på lida och vi ska promenera fast det är skönt med promenad och speciellt i det här härliga vädret. Solbrillor är vad som gäller idag iallfall!

Puss


Intervju

Ska på intervju på fredag i Täby som glassförsäljare haha. Fan bättre än ingenting I NEEEEED IT!

STOPP OCH BELÄGG

DU E SÅ JÄVLA LÖJLIG ATT JAG VILL SLITA AV DITT HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!! Inte ens en blick, inte ens ett "kan vi inte prata och reda ut det som hände" FUCKING TÖNT. Sluta förvänta dig att alla ska komma till dig!!!!

You need to hear it

Idag började jag halv 1 och skulle ha slutat 2 men vi slutade klockan 1 istället eftersom att vi hade redovisning för olika artiklar som handlar om rasism.
När jag kom hem tränade jag, sen lagade jag mat (perfekt tills mami kom hem) och sen tränade jag åter igen WUHU. Så skönt och jag blir så glad inombords!!

Ibland känns det som att man blir så låg, så låg att man behöver känna sig speciell ibland. Bara ett litet ord kan göra att man blir hel igen. I need to hear it.

Mjölksyra

Tränade nyss med mamma med ett träningsprogram på dvd. Det var någon slags gympa som höll på i 30 minuter. SKIT SKÖNT! Det blev mycket skratt över hur vi såg ut men det var bra för oss båda, vi är helt svettiga nu. Sedan när vi har gjort det några gånger och det börjar kännas lätt så kan man byta svårighetsgrad så det är ju toppen.

 
Sluta tyck synd om dig själv och börja tänka efter på vad du gör för fel. Sluta skylla allt på alla andra!






Det roliga övervger det dåliga

Har glömt att skriva som vanligt.
Fredagen var helt ok, det blev aldrig nattis eller mölle utan tunaskolan och ängen istället. Förberede mig med värsta kläderna, vinterjacka och mjukisar. Det var såååå skönt. Jag och Sara kom hem vid 3 tiden om jag har rätt vi sov och vaknade klockan 8 för att vi skulle titta på critos smågrabbars match. Tog med mig Benjamin och Yasmine och allt gick bättre än förväntat förutom att Yasmine valde att gå hem när det var 5 minuter kvar och att Benny råkade sparka ut bollen på planen. Värre blev det, bestämde mig sen senare på dagen att ta med ungarna och deras kusin på en liten sk utflykt. DET VÄRSTA JAG HAR GJORT I HELA MITT LIV. De fungerar så bra när de bara är 2, men när de är 3 går allt åt helvete. Galna ungjävlar.
I lördags var jag först på nivå och sen la isla, det var skiiiiiiit kul och dansade som fasen. Även fast en del tråkiga saker hände också så övervägde det roliga allt! Påvägen hem somnade jag ett antal gånger på tunnelbanan och vaknade upp av att jag dreglade :S FYFAN fattar inte ens varför men jag drömde väl något riktigt smarrigt antar jag eller så kanske jag snarkade som en idiot.. haha vill inte ens tänka på det. Bombade dessutom Saras mobil med 13 sms (om inte fler) för då kändes det på något sätt som att hon var med mig i min väntan på bussen hem från alby!

Pussar

Thank god

It's Friday! WUHU!
Sitter och lyssnar på The Veronicas - Untouched så sköööööön. Ska börja fixa mig snart, Sara och antagligen Cami kommer till mig så ska vi förbereda med lite vin och kortspel. Sen ska vi träffa Ale och de och åka vidare mot visättra till Natti. Kanske mölle till och med, vi får se hur kvällen blir det är fortfarande lite osäkert.
Och Ale är så störd, så jääääävla nojig när hon skulle köpa vin att jag ville slita av mig kläderna och skrika av skratt! Hon ville göra värsta projektet, lite som Crito när han får sin paranoja! Skriver mer imorgon om hur kvällen var och hur allt slutade.

See ya bitches


Asså PRINSESSAN, ska äta upp dig! Så söööt du är!

Slisk

I'm a reaaaal slisk!
Men den som är ännu mer slisk är Hugo från Linda Rosning programmet! Jag och Cami såg han igår när vi var påväg mot centrum. Han satt i en merca med sin kompis med värsta sliskblicken och som vanligt hans röda fula slisktröja. FY

Powepoint

Hade glömt bort totallt att det var redovisning för grafisk miljö och kvalitetsprojektet idag. SUCK. Hade inte gjort ett skit så satte mig ner nyss och gjorde klart heeeela presentationen om buller och belysning och skickade det sedan till min mentor. Fan vad skönt att ha det gjort och känner mig så stolt att jag gjorde det också. Bara +++ till mig! Wuhu.
Gjorde alla möjliga effekter och färger så det var kul eftersom att jag inte har arbetat med powerpoint så mycket tidigare.

Hoppas alla är lika glad som jag är nu, hihi

KICK

Sitter hos Cami och lyssnar på kick musik medans hon fixar sig och Mirta syr som en galning. Vi ska möta Sara snart och gå till centrum. Måste betala in min räkning är försenad som fan..
Fick hem ett csn brev häromdagen, ett varnings brev om att jag har för mycket frånvaro. Fick en fet hjärtsnörp men sen visade det sig att det hade blivit fel för att mina 2 veckors praktik hade inte rapporterats in så det var en lättnad!


 
Är vi lika? (a)

Stolt

Kände ångest för att gå till skolan idag men tog mig i kragen och gjorde det iallfall. Det visade sig att det var ödet att jag skulle gå till skolan för jag hade nationella muntliga. Fick panik från början för hade inte förberett mig alls men improviserade istället (det ända jag är bra på i skolan) och fick MVG! WUHU känner mig så stolt!
Efter skolan gick jag och Sara hem till henne och åt tonfisksallad med hennes familj, skit gott. Älskar att jag är nyttig och framförallt duktig!! Sara köpte glass och kände att jag verkligen ville ha men åt aldrig någon glass för jag vet att jag hade ångrat mig i slutändan, hihi.

Puss på rumpan




Jag, Carol&Sara från den händelserika dagen hos Carol





 

STUCK

In the sims.. Har varit så upptagen med mitt älskade the sims att jag har glömt bort min blogg totallt!
Igår var jag sara och cami ute en stund med princess (hennes nya söta hundjävel) och happy ett tag sen kom saras pappa och hämtade oss så åkte jag till min far och sara skulle titta på sin systers uppvisning.
När jag kom hem började jag fixa mig lite smått och sen gick jag till sara och vi satt och drack lite. Sen kom Askar och hämtade oss så åkte vi på "fest" i kärrtorp. Det blev mycket tequila och ena snubben blev stupfull på bara en shot, helt galen människa. Sedan gick vi till tunnelbanan och åkte till gullmarsplan och där hämta umut upp oss så åkte vi till alex. Han hade värsta massagestolen och jag kunde inte slita mig loss från den, det gjorde lite ont men det var så jävla skönt på samma gång så jag hoppas att min rygg mår lite bättre nu. Det kom dit lite brudar som måste ha rökt knark och druckit uta ba fan för dom var helt galna och störda. Det ända dom gjorde var att käka och sen tagga haha. Jag och Sara gick därifrån vid 3 tiden och tog bussen till tuna, sara gick hem och då gick jag och mötte Angela, Micke och någon jävla bamse. Vi gick upp till honom och drack och Micke var så jävla full att jag höll på att dö!! Kom hem vid 6 tiden men somnade vid halv 8 eller något sånt. Vaknade tidigt idag så är jävligt trött.
Sara ringde mig och vi bestämde oss för att ta en lugn promenad till maxi, det var jätte skönt men vi gick jävligt sakta så det tog ungefär 1 timme och 10 minuter. Nu sitter jag här och snart ska jag sätta på tv:en, krypa ner i sängen och vila lite.
Puss

LOVE IIIIIIIIIT


Trögfattad!

Idag var jag och sara hos Brittis efter skolan för att lämna pengar till min limpa som kommer nu om någon dag, så skönt. Har ingen ångest längre för hur jag ska klara mig på cigg den här månaden. Men håller tummarna för sara&lena! På tal om det glömde jag ge sara lite grejer men det tar jag imorgon med henne!
När vi kom hem så hade jag änligen fått mitt the siiiiiims men sån otur som jag alltid har så var det för bra för att vara sant. Eftersom att jag formaterade om datorn så har jag inte alla drivrutiner som krävs för att kunna spela spelet så jag frågade Linus hur man gjorde och kan tänka mig att han måste ha fått ett gott skratt men samtidigt blivit väldigt irriterad för jag fattade nada och då menar jag NADA! Jag och sara dog av garv och öppnade till och med upp datorn och hela köret ända fram tills comhems skit fuckade sig totallt, då var det helt kört. Tackar linus för att han hade det tålamodet att försöka hjälpa mig iallfall. Tio kommer imorgon och ska fixa klart allt, WUHU!

Why?

Du har svikit mig, om och om igen men jag hittar alltid ett sätt för att ta mig upp. Och för varje gång det händer bli jag bara ännu starkare. Fattar inte varför jag är kvar, du förtjänar inte mig men på något sätt faller jag tillbaka hela tiden, oavsett vad du säger och gör. Vet att du ångrar dig för hur du har behandlat alla i din omgivning, men snälla börja visa det, börja bry dig. Du betyder mer än du anar, men gör jag det? Tänker du på mig så som jag tänker på dig när jag vaknar och när jag går och lägger mig? Har svårt för att tro det. Innerst inne vet jag att du älskar mig med hela ditt hjärta men ibland måste man få höra det och hur många gånger har jag hört det? ingen. Begär inte att du ska ta all ansvar men skulle bli överlycklig om du bara försökte, om du bara visade att du vill finnas där även fast allt går åt helvete. Du gav upp för längesen, varför? Är jag inte värd din tid lika mycket som dina kompisar är? Är det svårt att börja om på nytt även fast det har gått så lång tid? Blir så arg och frustrerad när jag tänker tillbaka på vad du har gjort, hatar dig så mycket för det. Jag har hat-kärlek för dig och kommer aldrig att kunna "bryta" den bilden jag har av dig. Det kanske hade varit annorlunda om jag inte visste om så mycket eller så hade jag bara varit mer förvirrad antar jag. Har alltid undrat vad JAG har gjort för fel för att förtjäna det här. Jag behöver dig.

Vad ska jag göra för att du ska förstå? 

Dööööör

Hatar känslan av att tänka på att det är skola imorgon. ORKAR INTE!

Ha inte för höga förhoppningar, det kan göra dig så besviken i slutändan när du märker att det inte blev som du hade tänkt dig. Ta allt med en nypa salt och försök att vara så positiv som möjligt!

"orre" fest?

Igår på dagen var jag med min far och min familj på den sidan. Vi grillade och hade det skit kul. Alla käkade som om man aldrig sett mat tidigare, speciellt Henkan (Linas bror) och Pernilla (Linas kompis) dom var helt galna fast det förstår jag, det var super gott + att det fanns hur mycket som helst!
För första gången åt jag god lamm, trodde aldrig att jag skulle gilla det men det var utsökt så tummarna upp för det!

När jag kom hem pratade jag och Ph lite om orrefesten som höll hus på hydro igår. Vi ville dit men samtidigt inte fast vi tog beslutet att gå dit, det var ju ändå gratis sprit dessutom ett bra sätt att fördriva tiden på. Början av kvällen var lite trög men när alkoholen började värka så var det ingen som skämdes, då var det full fart!
Det var ju en massa snack innan om att det egentligen skulle vara en orre-fest men det det verkade inte som det för det var nästan bara människor man kände igen där + i dont give a fuck, jag var där och körde min grej, hade kul och om de trodde att de skulle få något av alla tjejer tror jag att dom har ganska fel för det såg inte direkt ut som att det var en bordell.

Om du inte kan lita på dig själv, lita inte på någon annan då heller..

oh happy daaaay

Idag firade vi Lena (saras mamma) det var ganska trevligt bara att alla gamlingar var lite galna. Åt sån jävla god sallad att jag höll på o dö, en med räkor o en med kyckling wuhu! Sen gick jag och sara hem till mig och drack vin som min mamma vann igår. Sedan gick vi och mötte Tony o hämtade en flarre o gick hem till mig. Drack som satan o nu är jag full som fan, både sara och mamma tyckte att jag var högljud konstigt nog.. Aja får leva med det, skriver mer imorgon för det finns mer sprit kvar och då är det fest i hydro i alby men får se om vi taggar dit, bara allt ordnar sig.
Puss och kram Denize

RSS 2.0