Tänka smart

Jag och frugan sitter helt seriöst i köket och pratar om både det ena och det andra när jag råkar titta ut genom fönstret. Vad fanns där? JO, EN ORM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det var en familj som kämpade med att få ner ormen i brunnen och jag sitter och skriker brutalt "EN OOOOOOOOORM" Vi upptäckte snabbt att jag har ärvt något av både mormor och mamma, deras dalmål dialekt som jag får när jag blir upprörd över något. Låter bokstavligen som en gammal tant som har en oerhörd panik och inte vet vad jag ska ta mig till..
 
Både jag och frugan beställde macadamia oil igår. Helt sjukt bra för torrt och skadat hår. Håret får en riktigt fin glans som gör att det ser friskt ut och dessutom luktar den hur gott som helst! Priset varierar beroende på vilken hemsida du beställer ifrån. Sist jag beställde gick den på 329 men då tittade jag inte priser så noga. Den här gången blev det från Parfym.se och då gick den på 199 så det var en rejäl skillnad. Hemsidan har överhuvudtaget sjukt billig parfym, något jag alltid beställer därifrån!
 
 
 

Torsdag

Ska börja fixa i ordning mig och röra mig mot stan och möta frugan för att fixa lite saker. Min lillesyster fyller för övrigt 9 idag, helt sjukt hur fort tiden går.
 
Carro fyllde år igår och det firas med grillfest imorgon, ska bli riktigt kul känner jag.
På lördag ska jag träffa Sakarinus och Jennifira, satan vad jag har saknat dom så vi får se vad vi hittar på. Så ja, det är inprincip hur min helg kommer att se ut, alla andra ha det gött!
 
Kroatien. SAKNAR!

Ost&kex


Basto

 

Just me


Nice day


Numb

Kryssningen var relativt flippad, känns som att den blir galnare för varje gång som jag åker. Tänker inte gå in på några detaljer men vad händer på nästa kryssning undrar jag.. Aja. Lite bilder får ni puss
 

Summer


 

Kryss!

Imorgon blir det kryssning med Lina, Cajo&Sarolina!!!!
Fan va nice, lär ju vara helt hype o släppa loss ganska så hårt..... Lägger upp en sommarlåt på det!
 
 

Klipp klipp

 

La la la

En typisk låt som får en på bra humör!
 

Frugan <3

 

RSS 2.0