You name it

Grattis på 28 års dagen moster och ha världens underbaraste dag!
Översakningsfesten gick som planerat bara att det var så jävla varmt att jag höll på att dö. Stog och viftade med en tidning hela jävla kvällen. Blev full ganska snabbt och eftersom att jag, brudarna och Crito hade vårat egna "dansgolv" - Anthonys rum så blev det härligt! Vaknade upp i Atos soffa imorse och kände mig bokstavligen helt död. Ju längre tiden gick desto värre blev det. Åt ingenting förns vi kom till min mormor där vi firade min moster men åt 2 tuggor och kände att jag mådde illa så var ganska osocial för la mig på soffan och tog en powernap. Ska träffa Sara snart och förhoppningsvis Cami. Vi ska till maxi och köpa dipp och bara chilla because tomorrow the party gets starteeeed!
Love my girls.

Varför kämpa för någon som inte ens bryr sig? Sluta lägg ner tid på sånt som tar all din kraft. Må bättre, försök att må bättre och bara glöm. Även fast det tar tid så kommer den dagen då du kommer att vara lycklig över att du stoppade allt i rätt tid.


ÄNTLIGEN

Kan jag utnyttja mitt ord ännu mer, leva loppan. Det är nog bara förnamnet på vad vi brudar gjorde på kryssningen. På vägen till mariehamn upptäckte vi att jag faktiskt får köpa sprit under 22 % så med pengarna jag vann på våran underbara spelmaskin 21:an köpte vi en sex on the beach flaska. Det slutade med att vi köpte en lime dricka och en låda vin. Lådan drack vi upp på vägen tillbaka då vi började lite lugnt med 2 killar i deras hytt men sen träffade vi riktigt snygga killar och bytte till deras hytt istället. Resan bestog av skratt, värme och fylla. Var full hela dagen igår ändå fram tills en liten bit in på kvällen. Vi var hos Cami och lyssnade på musik och satt och drack sangria och rökte vattenpipa på hennes balkong. Skit mysigt och Cami med sin nya kamera var en riktig jävla paparazzi.
Imorgon blir det grejer som händer och tisdagen närmer sig!

Peaceeee






Knut en knut

Det var en halvt galen kväll igår. Vi var hemma hos en snubbe i hallunda och drack som idioter och det godaste jag någonsin har smakat måste ju bara vara vodka jordgubb lime åh helvete va gott det var. Rekomenderar det till alla som gillar mineralvatten för det smakade exakt som mineralvatten men det blev lite sötare med hjälp av sprite som vi blandade med. Jag har Sara åkte taxi här och var o träffade 2 snubbar och vi fick åka för 50 kr från vårby gård till tumba bara för att vi var så heta haha. När vi kom till tumba mötte vi cri cri, lucho och hand alkiskompis sen gick vi hem till ante o där låg sebbe däckad och ante lite halvt. Mikki var på g som alltid och claudia var också på bra humör. Pawel satt i fotöljen och sa inte så mycket om jag kommer ihåg rätt.
Gick hem efter en stund för var helt död + att jag kände att jag behövde frisk luft. Spydde bokstavligen som en galning. Hos Ante, i tumba centrum, i tuna och sedan hemma. Äh fyfan. Och ska aldrig mer dricka jägerfucker USCH.



Störda bror. Han frågar alltid mig om han kommer bli lika störd som mig när han blir stor och mitt svar att han till och med kommer att bli stördare.

Apan, tanten&cowboygurl

Har haft så jävla kul idag att jag knappt kan stå på mina ben. Vi gick igenom en hel del bland annat att både jag och Sara blev spelberoende och jag var så jävla lycklig när jag vann hela tiden men det slutade med att jag förlorade allt :( fuck..
Sara vann tillbaka allt + mer och Cami försökte väl hålla sig borta men vips sa det och allt var borta.
Vi drack sex on the beach, solade, hörde på alla jävla idioter som pratade finska ÅÅÅÅH hatar det USCH!! Vi åt, vi var inne i tax free 100 gånger och flörtade med lite killar fast mest på avstånd. Jag hann till och med att sova i 1 timme men det var skönt som fan.
Fest snart, är på topp även fast jag är helt död! Kontrollerar stup i kvarten om mina älsklingar sover men de kan nog hålla sig.

Det kommer bilder någon annan dag när någon har ork att lägga upp det. Antagligen på fredag då vi också ska på kryssning haha.

Caaaaaalm down

Ligger i sängen med tjejerna eller gjorde. De gick precis för att borsta tänderna så äntligen får jag en lugn stund för mig själv.. Det känns väldigt fridfullt må jag säga. Imorgon ska vi upp halv 5 för att ta 22 över 5 bussen till våran underbara kryssning. Jag känner bra vibrationeeeeeer inför imorgon. Vi förberedde imorgon dagen med att mötas på maxi. Vi köpte mineralvatten och allt som hör till salladen, pantorko (hur det nu än stavas hehehehehee) som vi ska ha till frukost. Salladen är så klart till lunch och sedan köpte vi bananer och vindruvor MUMS. Träffade på Ariel idag shit det kändes så jävla skumt, har inte träffat honom på ett halvår och ändå spenderade vi tjejer varje helg med han och Sami. Konstigt men kul att träffa honom!

PUSS

Fullspäckat

Hela veckan lär bli fullspäckad eftersom att Sara råkade boka 2 kryssningar HAHAHA!! En på onsdag och en på fredag. På torsdag blir det grillning och fest hela helgen förhoppningsvis och sen när vi kommer till tisdag är jag äääääntligen ensam hemma WUHUUUUUUUUUUUUUUUU
Idag har jag och tjejerna gjort lite allt möjligt, va på vårat paradis, tog vårat första dopp HAHA helt sjuk kväll vi har skrattat som idioter och jag var den enda som doppade mig helt helt helt och till och med gjorde kullibyttor men Cami hade ju annat för sig så ja.. Inga kommentarer.
Vi rökte vatten pipa och planerade våran resa i agusti till turkieeeeeeet. Måste vara ekonomisk annars kan ju resan ta sig i brasan.. fy tusn.

Changes in my lifeeeeee (8)

Ät upp mig

Igår var jag och brudarna inklusiv Angelo hos Jonna. Vi drack som fan, spelade öl spelet och skrattade som riktiga galningar, har inte skrattat så mycket på evigheter tror jag. Det var så jävla kul och trevligt men vid 3 kände vi att vi fick nog så vi skulle ta bussen från henne och om allt hade blivit som planerat hade jag träffat M men dum som han är och hans jävla villkor kan ju ta sig långt upp där bak haha. Somnade inte förns imorse och vaknade 100 gånger av att jag mådde illa för att min mage var så tom så nu sitter jag här halvdöd, ser helt förstörd ut och har inte lust att göra någonting idag så jag och Sara ska till Cami om en stund och titta på film o bara chilla.
Det känns inte som att det är lördag idag, det känns som söndag en riktig död bakis söndag fy.

Do you need me like I need you?



HAHA jag och Cami riktigt fuckface jag har assssssså

Borta från verkligheten

Kan man lugnt säga.. Har varken haft lust eller ork att skriva blogg. Har varit med tjejerna lite här och var och med mina syskon. Börjar bli sjuk också, förkylningen bröt loss imorse och det är förklaringen på varför jag har haft så ont i huvudet och haft svårt att svälja ett tag nu.
Midsommar imorgon, hoppas det blir en bra kväll
Puss

Gone

Orkade inte skriva igår med tanke på att jag var helt död. Sov bara några timmar för var tvungen att åka till min far och hjälpa till med mina syskons kalas. Har bara en sak att säga om latino festen, porr. Hade så jävla kul men kan fortfarande inte släppa att jag såg C där. FUUUUUCK häääääääärligt vill ha dig. Inte så men att dansa med. mmmmm.

Igår var jag och Sara hos Cami och hade chillkväll, film, vattenpipa, melon, en massa popcorn och jävligt mycket skratt.
Afrikan dans in my heart.

Moni, härliga Moni..

Efter att jag och Sara varit i centrum igår mötte vi upp cami med ännu en ny hyrd film, Benjamin Button. Den var bra fast den var ganska seg, om det hade varit lite mer action kanske Sara inte hade behövt somna och jag kanske kunde ha legat still. Till det gjorde vi satans mycket popcorn och innan det gjorde vi fruktsallad till Criminal Minds.
Men iallfall tillbaka till att vi mötte Cami. Vi mötte henne vid tunaskolan och hon hade lillan med sig (galna kosjukan hundn) Vi satte oss vid scenen på tunaskolan och rökte vattenpipa och musiken strömmades i våra öron. Efter ett tag blev alla helt döda, typ höga och illamående och huvudvärk men där hade vi ju svaret, vi rökte vattenpipa och så mycket vi rökte var ju som att röka 15 paket ciggareter.
Gick hem en snabbis med Sara och mötte sedan upp Cami så for vi till maxi för att köpa frukt sen kom vi till tunapizzan och beställde pizza då allt började hända. Vi träffade ängeln, pippi och den härliga förebilden, Moni. Har ingen aning om vem hon är men jag och Sara levde oss in i hennes liv lite granna. Självklart var det sliskisar där också som inte ens kunde gå förbi utan att ge en blick.

LATINO RÖÖÖV IKVÄLLLLL, hoppas det blir en minnesvärd kväll. En BRA kväll.

Käraste ägodel

Vaknade för ett tag sen och gick ut på balkongen och rökte min morgoncigg. Solen lyser ju idag men samtidigt är det en massa konstiga moln som gör mig besviken. Igår var vi tjejer hos Cami och tittade på världens hemskaste film, Changeling med Angelina Jolie som handlar om när en mors käraste ägodel, sitt barn försvinner. Baserad på en verklig händelse också och jag säger bara tack gud att det finns eller har funnits så starka kvinnor. Herregud det blev mycket tårar men även skratt bortsett från filmen. Vi rökte vattenpipa och Paula övertalade oss alla att hon verkligen var BÄST, hon kunde mest och hon skulle fixa allt. Suck.. HAHA! Sen blev Carol så jävla hög av någon konstig anledning att hon rev ner hela jävla vattenpipan och allt flög och det blev brännmärken i golvet och hela faderuttan. Helt stört. Nu ska jag spela mitt the sims tror jag, är helt beroende av att de skaffar barn, gärna 100 också men jävlar vilket helvete det blir, skit stressigt.. Haha.

Besossss

Strangers

Kom precis hem från Cami och är heeelt skräckslagen. Träffade henne tidigare på dagen och vi promenerade till centrum för att möta hennes mor och hyra film. Vi hyrde såklart en skräckfilm och inte nog med det så var den baserad på en sann historia. Den var helt okej fast vi satt och halvtittade med fingrarna i öronen under hela filmen haha.
Fattar inte vad det är med mig men har skrämt upp mig själv så mycket de senaste dagarna, har tom börjat skrika för att jag hetsar upp mig själv. Tyder det på något eller är det bara ren inbillning? Håller på att bli skitso förtusn..

puss

Is it working for you?

                
                     

In löööööve

Igår började dagen med att jag och tjejerna hade picknik i tantolunden. Skit mysigt och det blev mycket skratt men kallt var det. Var ju såklart tvungen och sätta mig bakom en buske och kissa också, som alltid och inte nog med det så har förfan princess galna kosjukan, hon pruttar som att hon skulle vara en stor häst haha.
Sen åkte jag och Sara hem till min far och lämnade mina grejer för skulle sova där sen begav vi oss till Carol och Cami hade tagit med sig kladdkaka, vattenpipa (som vi inte kunde använda eftersom att vi varken hade kol eller smak) och ciderna som blev kvar sedan pickniken. Vi gjorde i ordning popcorn också och satte på twilight. OMG vill bara dö är så jävla förälskad i filmen, de och speciellt HAN ÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!


Lejonet och Clown-Kaninen




Person sökare

Finns så mycket sjukt folk i världen, på något sätt är det bra för världen hade varit ännu sjukare om alla tänkte och tyckte på samma sätt. Men människor som inte ens borde finnas är sånna som intalar sig själva att de alltid har rätt och skyller allt på alla andra för att han/hon själv mår så dåligt över deras beteende och ju mer man drar sig tillbaka desto värre blir de. Deras dåliga samvete och ilska förvandlas till något ont och man ser hur deras ögon blir svarta, bara mörker som visar hur de kan förändras på bara ett ögonblick.

Så som du själv vill bli behandlad ska du behandla andra
Både gott och ont har hänt idag men det goda överväger såklart det onda! Jag, Cami, Sara och Carol var nere vid Tunaskolan och pratade om allt och inget sen gick vi till Cami och drack te, åt salta pinnar, kladdkaka och skrattade som idioter. Det behövdes och jag kom på att jag tröståt för att jag inte ens har något att tröstäta över. Ha-ha. Nu sitter jag här med mina hörlurar och lyssnar på kick-kick-kick musiiiiiiiiiiiiik YES!

 

Fin himmel och Happys härliga trosblöja

5/6

Fick jag sommarlov :D YEEES! har 4 vg, några g och några ig som ska fixas upp till hösten.
Ska till Sara nu och äta sen haffa en flarre och dricka hemma hos Sara med Cami sen blir det väl fest antar jag.
Idag tog min kusin Toba studenten och hon var såååå vacker fuck och tårögd blev man ju också. Alla var samlade och vi var på topp och skrek som en galning. GRATTIS TILL DIG SÖTNOS!

 

Kusin och faster! puss på er

Längtan

Efter sommarlovet som startar imorgon och sex som börjar om 3 min.
Tidigare på dagen åkte jag, Camilicious och Sarita till skärholmen, de åt glass och jag drack vatten. Sedan mötte vi upp Carol i centrum och pratade om allt och inget sen for vi hem.


Girls just wanna have safe seeeex



Jag som baba anne!

Piga

Fick ett sms från Sara igår då hon skrev att flaggan hon ska ha på studenten ska vara röd med någon grym text på men då hade jag en briliant idé, eftersom att hon är norsk (på längre håll än vad det tar att till kina) så kan hon ha norska flaggan för den är röd + blå och vit färger hon älskar, mest blå och röd iallfall! Jag har bestämt mig för att ha en flagga som är turkisk och svensk, fifty fifty you know.


Nunna




Finns det verkligen alkoholiserade nunnor?!

Jasså du

Var i Hallunda med Sara för ett tag sen och köpte strumpor 10 :- styck jätte billigt för tusn. Sen köpte jag en sån där doft grej som man har i bilen som jag har hängt i mitt rum och bara efter 2 minuter fylldes hela rummet av den ljuvliga doften, persika. Ska till skärholmen om en stund så fort jag har ätit och fördriva tiden.

   

Min sööööta syster! ÄLSKAR DIG
 

Glömde

MIN ÄLSKADE LILLEBROR TIM FYLLER 8 IDAG! Stort grattis till dig min älskling.

Mössa

Fick ett skumt samtal från R igår, eller inte skumt. Det handlade om våran lilla speciella grej vi har velat utföra i 2 månader eller jag iallfall men han verkar ju ha bangat. Han var hetsig och ville att det skulle hända på en gång men hej o hå jag körde med min gamla vanliga replik - Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Hehe.
Idag passade jag Yassan eftersom att hon har halsfluss, allt gick bra och vi tittade på tummelisa sååå bra!
Sen mötte jag Sara och vi skulle till maxi för att hon skulle köpa slingfärg som dom såklart inte hade så vi åkte till skärholmen och det slutade med att båda köpte slingfärg så sitter här nu med mössa på huvudet och väntar på att klockan ska bli 9 så jag kan skölja ur färgen.
Ledig imorgon också som jag har varit de motsvarade dagarna under veckan. Börjar 10 på fredag och sen klockan halv 1 ska jag och familjen på farsans sida till min kusin som tar studenten. WUHU grattis

Heeeeeej

Ready all night long

Eller inte. Är helt död känner jag och längtar hem till min säng, min balkong och bara kunna vara fri utan att vänta på att min far ska somna. Okej det där kanske lät lite fel, men när det gäller min rökning iallfall. Fast på något sätt känns det så jävla skönt att bara spendera tid med mina syskon vilket det har blivit mer av på den senaste tiden. Älskar det och dom. Vill inte att jag ska bli någon som de inte känner väl, vill kunna finnas där för de och vill att de ska känna sig trygga med mig. Mina älsklingar.

Later fuckers


:D




RSS 2.0