LOV

Imorgon är det äntligen höstlov vilket jag har längtat efter sedan skolan startade, och det känns så jävla skönt efter en 8 veckors kampanj om barnarbete. Förra fredagen redovisade jag och min grupp för 60 pers, snacka om hemskt men allt gick som smort och vi fick en massa beröm av lärarna så jag firade förra helgen med att supa skallen av mig vilket jag förtjänade också.
Den här helgen kommer att börja lugnt men på lördag säger vi adjös till mig för då åker jag till min prinsessa i Eskilstuna + att vi kommer vara ensamma hemma och då blir det ajdeeeeeee parti parti! På måndag har Natta tandläkartid och efter det åker vi tillsammans till stockholm och festen fortsätter här så jag kan nog inte räkna veckan som lov för den lär väl bli galnare än någonsin.

Just nu sitter jag hemma hos Sara och vi har precis bakat kladdkaka och då menar jag bokstavligttalat kladdig (Sara älskar det) Nu är det ett himla liv någon borrar, Sara diskar och hennes mormor och morfar är på besök så det är extra trevligt.

Ha ett bra lov
puss Denize

Min&Saras signatur

Går det för snabbt?

Dagarna bara rusar iväg, vet inte vart dom tar vägen.. känns skönt med ändå läskigt. Imorgon är det fredag och jag planerar att antingen bara ligga hemma och dö eller så ska jag supa skallen av mig, vi får se hur det blir.
Igår i skolan hade jag screen och jag tryckte en tröja till min mamma med hello kitty på och sen tryckte jag tröjor till min grupp som ska redovisa inför 60 pers imorgon om barnarbete - utbildning för tjejer, tröjorna blev nice men undrar hur redovisningen kommer gå jag hoppas på det bästa.
Idag tror och hoppas jag att pampe ska komma och fixa min dator så att den blir snäll igen, skriver från skolan just nu för jag ska ändå sitta vid den här äckliga datorn tills klockan 3 men tror jag kommer få gå tidigare för har gjort klart allt, har till och med fixat ett orginal med finska lejonet som jag ska trycka till Natta och hennes styvfarsa Mikko nästa onsdag :)
take care

Its fridaaay

Sitter med Natta och Carl Gustaf (jimmys pappa) o väntar på sprit, känner mig lite lullig medans natta vräker i sig chips.
Dagen började helt hopplöst gick upp tidigt som fan för att gå till skolan och när man väl kom dit fick jag reda på att jag var ledig FUCK. Men sov en stund på soffan efter en varm härlig dusch.
Tillbaka till onsdagen då jag och pampe var hos natta i eskilstuna, det började med att pampe kom försent så vi missade tåget men inte bara det utan jag tappade bort spriten på busshållplatsen i Masmo men det löste sig till slut så jag och prinssesan cyklade till vilsta och hämtade 1 liter vodka medans bruno (pampes son) hårade ner hela jävla lägenheten, natta fick RYCK, HAHA. Vi blev stupfulla och Diego kom från ingenstans och höll på att äckla sig, jag sa ifrån och det blev bråk, men jag vann hehe..

From the start

Första inlägget jag skriver och säkert det sista.. haha
Veckorna bara rusar iväg så därför måste jag dra mig tillbaka till camis dag, förra fredagen då vi firade henne genom att äta middag på grekiska kolgrillsbaren (alla va tända på servitrisen) sedan gick vi till cami och åt en massa frukt, drack och umgicks. Allt blev väl inte som planerat men slutet av kvällen blev bra iallfall. I helgen är det Carols tur men kan antagligen inte komma eftersom att jag ska åka till min prinsessa i eskilstuna, har inte träffat henne på 1 månad så jag känner mig som ett barn på julafton inför helgen men allt hänger på pampe (a)
är beroende av saras brors tv-spel kan inte släppa det.. finns med mig från början till slut och maxi så klart hehe
take care.

RSS 2.0