Åksjuk

Igår mötte jag upp Sara, Nats och Lollo så drog vi upp till storvreten och levde loppan med AMO, skräddaren som skulle sy både mattan och Saras byxor. Det var en riktigt skön kväll. Blomman, löständerna, rakhyvlarna (som hamnade i min väska på något konstigt sätt) + tvålen.

Vad händer ikväll? Det vet jag inte, får se hur de andra känner jag är iallfall på topp och vill hitta på något!




Rock away

Galen kväll igår! Hade riktigt kul nästan hela kvällen tills jag började tröttna. Då gick jag och Ph och vi fattade inte hur vi skulle ta oss därifrån så vi gick runt i hela stan och kom till någon jävla hamn. Fattade ingeeenting. Drack upp tequilan på 30 minuter och påstog att jag inte kände något fast jag egentligen gjorde det. Vi mötte upp Cayo och Ronny i tumba och drog mot nivå.

Har sovit 2 timmar inatt bara och skulle helst av allt vilja lägga mig men icke sa nicke, jag på en fredag?! Skulle inte tro det. Leva loppan blir det HELL YEAH!

Det blev knappt några bilder igår. Fattar inte varför men hade inte tid helt enkelt




te-te-tequilaaaa

Ikväll är det kick off! Ser fram emot det. Väntar på att Sara och Ph ska röra sig hit så ska vi fixa oss. Har köpt tequila också, jag lovar jag ska supa dig under bordet Sarita!

Har praktik imorgon så funderar på att vara vaken hela natten och sen dra dit. Skulle mer än gärna stanna hemma men det är sista dagen imorgon på praktiken så måste dit o ta farväl! Har längtat efter det här men på något sätt kommer det att kännas konstigt att lämna alla underbara människor jag har träffat. Får besöka dom helt enkelt.
Ha det så trevligt ikväll gott folk för det ska tamefan jag ha!


Kryssning den 3 mars också med alla! WUHU, det kan inte bli bättre!


Fräääääscht!

Har inte varit hemma på 2 dagar utan bara varit hos Lina och försökt få ordning på alla kartonger o grejer. Det känns som att det har gått 1 vecka. Som att jag har tagit en paus från allting fast det i själva verket har gått 2 dagar haha. Lina så störd som hon var stog hon och målade badrummet med mp3 på högsta volym till klockan halv 3 inatt.

Imorgon är det kick off. WUHU dags att fixa lite sprit bara sen är allt klart!


BAAABY! Min tuss


Verkligheten

Kunde givetvis inte ta mig till praktiken idag med tanke på det här äckliga vädret. Börjar tröttna rejält. Speciellt när man bara vill bort blir man inlåst hemma också. Borta i mina egna tankar. Dom dödar mig. Vill komma BORT, bort härifrån ett tag. Hämta nya krafter. Helst börja om på nytt. Hatar den här känslan och när jag väl känner såhär tar det ett tag innan den försvinner. Gotta do something fast! Göteborg på sportlovet? Göra något spontant och vara taggad till max helt enkelt
Peace out


Need a break

Hatar när min hjärna fuckas på det här sättet. När JAG fuckar upp mig själv och tänker på det ännu mer!! Skulle bara vilja stänga av allt ibland o bara skiiiiiiiita i!

I fredags blev det allt en galen kväll. Mycket hände och jag var värsta piiiiiiiip-kungen HAHA! Kom hem igår imorse och sov till 1. Hämtade Yassan, köpte massa chips, Sara kom och sen min mor och min moster. Vi hade det jätte mysigt sen drog dom ut och levde loppan. Nu ska jag fixa frukost till mig och princess puss hej


 


Tipp-topp

Lina flyttar äntligen på söndag så benja-tabanja ska sova hos mig på lördag. Riktig myskväll ska vi ha!
Är med Sara just nu och vi har nyss varit på maxi som vanligt. Sara sitter i min säng med sitt 15-pack päronsplitt och jag sitter här och väntar på att min apelsinkrokant ska komma flygandes.


Sara på toppen av mount-everest! (man ser inte så bra men låååångt uppe är hon iallfall)


Lägenhet sökes!!

Träffade Sara efter praktiken så åt vi god mat och åkte sedan till maxi och tog en massa paparazi bilder på folk. Carol ringde mitt i allt och jag lurade henne att jag var på date på maxi i donken men ringde upp henne för att han var och spelade, tippade stryktipset. HAHA så jävla störd o hon fattade ingenting medans jag skrattade och skrek över hela maxi.
Så jävla typiskt mig att vara högljud, jag är ALLTID det oavsett vad. Jag har dålig hörsel pga av all hög musik jag lyssnar på + alla skrikiga kompisar.. DET ÄR ERAT FEEEEEL!!!!!!!!


People hold on

Köpte nya hörlurar igår till min mp3. SKÖNT! Har lyssnat på ena hörluren tidagare för att jag tappade pluppen för någon vecka sen när jag åkte skridskor :(

Alla hjärtans dag var det allt igår. Alla gör sån stor grej av det, tycker inte det är värsta grejen fast visst skulle det vara mysigt att ha någon att tillbringa den med. Jag var med Lina och mina syskon och vi doppade frukter i choklad! MUMS


LOVE IT!


Mystiska glas



HAHA bilden säger allt!! Det var blött på bordet och där hade Sara sitt glas och gång på gång var hon helt säker på att hennes glas läckte! Asså vafan Sara? försökte förklara för henne att det droppar för att ditt glas står där det är blött men nejnej, det fanns inte ens en chans att det var så. Hennes glas läckte helt enkelt.. 


show me the best part

Som vanligt kan inte jag sova, förstår inte varför. Jag har väl blivit van att behöva gå upp 7 varje dag men jag kom inte hem förns 4 igår och somnade vid 5 tiden då borde jag kunna sova?!?!


Helt otroligt KUL vi hade igår! Har inte skrattat så mycket på länge och som vanligt kommer vi intrippandes och gör hela stämningen till den bästa! Alla satt och tittade på oss som om vi var dumma i huvudet, sen förstog dom att vi är riktiga psykfall men dom gillade det! Haha. Helt galen kväll, skrattar bara jag tänker på det.

Kul att träffa El och Dille också som vi inte hade sett på 2 år!





AJDE BRAAAATE!! (kameran gör så att man ser svettig ut)


Its new day today

Igår spenderade jag och tjejerna kvällen i globen med Yasin, Ferhat och någon till snubbe (kommer inte ihåg hans namn men han hade en konstigt stor näsa) Det var superkul att träffa dom men ser fram emot ikväll ännu mer!
Peace out



Du kommer hata mig för det här men blir glad när jag ser den. LYCKLIG BRUD!


Snö snö snö


The import master - Zanish Bananish


Privat

Du är borta från mina tankar, mitt huvud och från min värld

Ska röra mig mot praktiken alldeles strax, det värsta är att jag har inte fixat mig ett dugg, inte ens klätt på mig men jag hinner. Min bror är psykad för tillfället för en massa småsaker, han är i en riktig trottsålder. FY


Kick off

Har äntligen köpt biljetten till kick-off skiten! Det är en "fest" innan alla studentskivor och sånt sätter igång.
Har hela helgen planerad, det kommer bli galet. I can feel it in my fingertipsss
Puss på rumpish stumpish

Home alone

När jag var påväg till praktiken imorse träffade jag Jona, shit det känns som att det var år och dar sen man såg den där lilla spillevinken! Vi satt och pratade och mitt i allt kommer det på 98943895 ungar och jag blev bästis med ena ungen vid namn Samuel. Har aldrig mött en sån smart 9-åring i hela mitt liv

Han - Sa du Samuel?
Jag - Nej men det var ett coolt namn!
Han - hörru jag är inte dum jag vet att du är ironisk...

HAHA så jävla skön unge han var en kopia av han från filmen ensam hemma


Lights


Jag och PP min baby!


OUTTA CONTROOOL


I cant slow down

Sån jävla brist på respekt vissa människor har i den här världen. Speciellt folk man känner jävla idioter!!!

Nu till något roligare, passade Mirre idag så att Lina och Yassan kunde gå och se prinsessan och grodan stackars bebis va gnällig och sjuk. Sen åkte jag till Mormor och käkade middag, pratade en massa och somnade även i 1 timme, sköööönt. Älskar dig kära brittis!


Bara att titta på bilden får mig att le!


Freaky Friday

Herre min skapare har inga ord för hur kul och galet allt var i fredags. Vi var runt i hela stockholm, sprang runt som yrrade höns och försökte hitta rätt bil, fick en stalker, sara ramlade i badkaret, nats slog i huvudet på en lastbil, fuckade ur i bilen, skum snubbe, taxin, importen, sängen som flyttades lite här o var i lägenheten, foton som ramlade, vattenkanan hälldes ut, alla galna sms och sist men inte minst Saras katt som egentligen var född till att vara en pappegoja!!


Tråkigt nog dog batterierna på kameran så det finns inga bilder förutom dom vi tog innan kvällen började!



 


fight for it

Idag har jag och Lena varit och badat i sydpoolen med Monis binonis. Skit kul var det och för er som känner mig vet ni hur galen jag blir i vattnet. Gjorde minst 500 kullebyttor! Haha

Träffade både Sandy och Mateo på tåget, helt galet och träffade även "stalkern" som jag kallar honom för eftersom att vi ALLTID sitter på samma buss så vi pratade lite smått och nu sitter jag här. Ska in och duscha, hela jag luktar klor

Puss haaaj


Isprinsessa

Första gången under hela praktik tiden fick jag sluta efter lunch så jag åkte och hämta Mona så åkte vi skridskor! Efter det skulle jag, Mona och hennes lärare Lena gå och ta en fika och då satt huvudrollen från tomten är far till alla barnen ville typ skratta järnet fast smygtittade lite smått...
Fick reda på en jätte glad nyhet idag också som fick mig att le hihihi

Kom nyss hem från Jonna shit helt sjuka minnen vi har riktigt besatta stalker jävlar har vi varit en gång i tiden HAHA!! Det kändes som om det var år och dar sen vi träffades så det var kul och vi hade väldigt mycket att prata om och ta igen!


Min sötis Monis


Tragiskt

Fick reda på en hemsk sak härom dagen om en kompis. Var verkligen i chocktillstånd, mållös hade inget varken bra eller dåligt att säga med tanke på att jag aldrig trodde att något sånt skulle inträffa just dig. Du som alltid har varit så stark? Jag anade ingenting.. helt sjukt läskigt. Finns alltid här för dig!

SÅ SKÖN!!


"såhär sitter alla chefer på på sina jobb"


RSS 2.0