Deuces

Lyssnar på musik med mitt hemmabio system. Bara lugn musik av någon konstig anledning men det känns skönt o ligga i sängen, koppla av o framförallt känna basen slå så hårt att sängen hoppar! HAHA

Igår träffade jag ett par gamla kompisar, riktigt trevligt faktiskt. Vi pratade om allt och inget, lyssnade på musik och chillade. Sen tittade jag på klockan, hur mycket var den? Jo den var ju förfan typ 9 på morgonen. A hej Denize, det var ju mycket sömn du fick inatt haha! Ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt sen blir det väl något skojigt som händer hoppas jag.
Massa pussar!


lalala


Midsommar 2010

Den började med middag i Norsborg med alla på gården med en massa turkmusik o annat sedan kom Sara till mig och vi drack lite vin innan vi begav oss mot Länna. Hittade en midsommarkrans och som vanligt var vi sociala och blev bästisar med lugna gatan. Kvällen var så jävla lyckad och det var längesen jag träffade så sköna människor. Vi körde på och var oss själva som vanligt vilket att accepterade mer än någonsin haha. Skön musik, skönt folk, en OFÖRGLÖMLIG kväll!

Vad hände sen? Jo något som ingen var beredd på. Våran kompis betalade taxi till oss och allt gick skit bra, vi hade kommit till botkyrka och taxiföraren säger att han bara ska köra åt sidan och kolla så att allt stämde. Visst varför inte tänkte vi. När han hade ringt samtalet börjar vi åka igen, men åt FEL HÅLL!!!!!!! Den jäveln var påväg mot stan igen och jag frågade varför så förklarar han att vi ska till polishuset och det var då ja blev som mest frustrerad, vad fan skulle vi göra där? Vad hade vi med saken att göra? Jag satt och tänkte ut en massa olika grejer jag ville göra, skulle jag dra i handbromsen? Skulle jag öppna bildörren och flyga ur bilen? Idioten vägrade ju fan stanna!! Sen kom vi iallfall till slut till Stureplan och vilket sammanträffande, ett par polare hade blivit stoppade så vi fick oss ett gott skratt iallfall.
Vi pratade med polisen och man såg på de att de visste att taxi föraren hade gjort fel. Vad hände med oss? Vi fick ta tunnelbanan från östermalm till stan och sedan vänta på bussen men då skedde ett mirakel. Facebook och dom åkte förbi oss så vi fick skjuts hem.

Bortsett från det så var kvällen skön som fan!








Du skulle bara våga

Härom dagen blev det parti parti i vårby strand, mysigt värre. De mördande trapporna, den serbiska dansken, hassan vart e du, bögrösten, drinkarna som spilldes över huset, gästrummet och dom goda smultrontabletterna!
Hade det skit kul och kom hem vid 7 på morgonen men dödspanik ångest över att jag hade tappat mina nycklar men icke sa nicke, dom låg i en låda här hemma. YES!

Idag är det midsommar, vad ska ni hitta på? Ikväll blir det fest i länna i ett stooooort hus med vääääärsta poolen! Glad midsommar puss

 


GET DOOOOOOWN


Alla vet vem han är, den berömda chilenaren från fittja. Honom stötte vi på igår, fullare än någonsin med en studenttuta och skapade orkester. Fick mig ett gott skratt måste jag säga!


Its something about the way you love me


negative thoughts

Städade precis mitt rum och laddade ner midsommar sånger till Lina som ska ha värsta kvartersfesten! Haha.
Dagens planer är att jag ska åka till norsborg först, brittis sen(?), net on net, Saras pappa, ner till c och sedan blir det förhoppningsvis parti parti.

Har ni sett reklamen om den nya kinder maxi? Den ser så JÄVLA god ut. Letade efter den över hela maxi men den fanns inte.. måste provaaaaaaaaaa!


golare har inga polare


Ovanligt? Kommer de att hitta gärningsmännen? Nej det funkar inte så här i botkyrka. Det var nog därför jag och Sara såg en polishelikopter igår också. Inte nog med det såg vi världens största och sneaste rövränna! HAHA


Klockan tickar och dagarna går

Är sjukt trött, fråga mig inte varför. Det känns som att hur mycket jag än sover så kommer jag aldrig att bli pigg nog. Hatar att kämpa för att hålla ögonen öppna.

Ska snart iväg till min moster som precis fick barn, en dotter Joline. Äntligen!! Känns skönt att kunna finnas där för henne jag har trots allt erfarenhet av barn eftersom att jag fick en lillebror förra året! Planerna är promenad + en god lunch. Hur blir vädret? Här i tumba är det helt okej.
Ha en skön dag puss


Joline baby


Do you remember my name

I fredags blev det bål som jag snackade om + lite cider, ölspelet som vanligt och en massa skratt i partytältet så att till och med glaset flög ur min hand rakt på Saras byxor. Typiskt. Efter det åkte vi upp till Wolfman, lyssnade på serbisk musik, spelade poker och hade en massa diskutioner. Jag är ledsen Sara men om jag får nycklarna till huset måste jag offra dig till Montenegro! HAHA
Ut till bushen var vi en stund också sedan blev det hem och vaknade upp med världens baksmälla!




Hjälp!! en kobra

Salsapiano, springa mot ljuset och yla som en varg, dansande ferbie i ett stortstort hus med övervakningskameror. Vart hamnade jag? Nya säsongen av bigbrother?

Ikväll vill jag att allt ska bli helt galet känner för att sätta bitarna på plats och festa hårdare än någonsin. Inshallah, ska inte lägga öga för då vet vi alla hur kvällen slutar.
Funderar på att göra en smaskig bål av min champang som blev över efter studenten

Puss ♥


Jag och Bojan innan efterfesten


magen hänger nedanför pitten

Idag har jag spenderat dagen i det härliga vädret i stan med Sara, det blev lite shopping men inte som jag trodde. Hittade bara 2 blusar men väldigt söta iallfall.
Snart blir det möta upp den stora stygga vargen och ninja boy för att se film, avatar blir det. Äntligen!!

Och kusinerna drar till turkiet imorgon, hade också velat följa med.. Mycket minnen därifrån tillsammans med er!! Men livet e hårt ibland, ha det bäst så ses vi om 5 veckor


rak på sak

Helgen ska vara full av äventyr! Natta kommer hiiiiiiiiiiiiiiiiiiit och ska spendera den med mig och Saraaa :D Har inte träffat henne på över 1 år så det känns underbart, ser fram emot helgen något enormt! Se upp galet folk här kommer vi, ännu galnare!


älskar dig patuljish <3


Future love

Igår kom jag äntligen ut efter alla instängda dagar med mig och mitt ego. Jag mötte upp Sara så åkte vi snabbt till fittja för att hämta ett armband min mormor fixat åt mig, sedan skärholmen där vi åt våran efterlängtade bigmac och mc feast! Sen drog vi till norsborg i ett par timmar och sedan kom en kompis och plockade upp oss så drog vi till stan.

Jag och harre fick syn på slush vilket vi direkt va tvungna att ha. Det roligaste var att vi stog och fifflade och tryckte men det kom bara saft och vi tittade på varandra och undrade vad fan det va som pågick så kommer han från kassan fram och tittar på oss med en blick och säger - men tjejer den är inte ens på och vi brast ut i garv, där hade vi stått i ca 5 minuter och kämpat och försökt lista ut vad det var som var fel. HAHA hjärndöda vi är!


Det här blev resultatet efter några minuter, bajs-slush


Huvud, axlar, knä och tå

Imorgon blir det bio med min älskling Sara! Shit vi har inte sett varandra på 2 dagar nu pga av våra sjukdomar hit och dit. 2 dagar låter ingenting men det känns. Längtar tills vi kommer ut igen och stördar oss! Kommer skratta sjukt mycket känner jag på mig. Jag är fängslad i mitt egna hem.



Trösta mig

Det har varit alldeles för många vilda nätter ett tag nu och dessutom har jag gått och blivit ännu sjukare. Är uttråkad. Skulle ut med mina kusiner idag vilket jag hade sett fram emot till max men vill se till att bli frisk först innan jag rör mina skadade ben som håller på att bli bättre mot utelivet.

Imorgon kommer moster med sin sambo och min söta kusin Joline som kom dagen innan min student!


SMÄRTA!
Vad skulle studenten vara utan några som helst motgångar? Det visar bara hur galen jag är. Ni som känner mig ni vet. Det skulle inte hända mig men som sagt, det hör till


host host

Längesen ni hörde något från mig har helt enkelt inte pallat skriva något. Sliten efter studenten? Nejdå det var den bästa dagen i mitt liv trots att jag var sjuk och fortfarande är det. Hostar mig igenom nätterna, ingen sömn med andra ord. Jag har festat järnet och njutit av de 13 underbara skolåren som har fått sitt slut!


SÅ taggade var vi!


Stressigt värre

Tomma ord. Har ingen lust att skriva har annat att tänka på och en utav grejerna är nog.. hmm vänta jag måste tänka efter.. STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hahaha torr ja e asså!
Fixade allt igår och idag. Nu är jag redo, ska upp 5 imorgon bitti, fixa mig, möta upp alla galningar och sedan ha champang frukosten i min lokal! Det lär bli en massa blod, svett och tårar. Hur ska jag gå i mina klackar för det första?!?! Äh, vi tareeeee lugnt. Spriten får sköta sitt. Inte överdrivet mycket dricka, det måste jag tänka på. Men lagom mycket!

PEAAAAAAACE Från världens lyckligaste Turk Zubb Denize




RSS 2.0