ÄLSKAR

 

WUHU! Så som man har längtat.


B-day girl&Cake


Wifey

Du är det bästa jag har. Love you forever mitt hjärta <3


♥♥♥

 

Fredag

Vaknade upp igår med halsont men stoppade i mig en massa c-vitamin, syx, flera koppar te och en sked med houng för att lena halsen. Tro det eller ej men har inte ont längre, men därimot så har jag en äcklig hosta istället och känner mig allmänt låg.

Idag fyller sarolina år, stort grattis till dig min vän! Ska till henne om några timmar och fira henne sen blir det nog hem och vila om inte något annat kul dyker upp. Dom ska ut men när man inte har några pengar får man avstå, enkelt. Haha.

Min moster, hennes dotter och mormor kommer hit snart också för en lunch då det är väl dags att börja fixa sig. Hej


Miro

Speciell är vad du är mitt hjärta!

Härligt

En fin kväll i norsborg. Ps Helgen var helt galen kul! Just love us wifey. 

Välkommen bebbe

Lina var och hämtade en ny familjemedlem i söndags, en amstaff, 9 veckor, på namnet biggie, för att han är en jävla tjocksmock, världens sötaste, vill dö!
Både jag och frugan fick genast tankar om att skaffa en varsin men det får vänta. Men så jävla kul, träna honom, lära honom saker, busa, lååååånga promenader, äta upp honom.. Japp, hundkött lär väl vara en delikatess hahaha..
 

Myskväll

Om jag fick välja skulle jag kunna leva på fisk och skaldjur, förstår inte hur det kan vara så JÄVLA gott! Frugan därimot var livrädd härom dagen när jag och Lina skulle käka kräftor. Vi försökte tvångs mata henne men det gick inge vidare. Vi kanske borde ha bundit fast henne? Äh bättre lycka nästa gång.
 

Tulisa

Skön som få

Helgen

Grill festen gick som på smort, förutom lite jidder men det kan jag bortse ifrån. Våran älskade Angela var med en stund också, frugan, jag&Angela tillsammans blir en perfect match. Spelar ingen roll hur lång tid det tar innan man träffar honom, han är en sån som man ALLTID kan vara sig själv med och prata om allt med. Love it!
Carro blev dock lite för full och försvann (som vanligt) utan att säga hejdå. Lina hade inga nycklar. Jag träffade någon fadi?! Man ba JAPP för det kommer jag att fortsätta göra.
 
Lördagen åkte jag och frugan in till stan slitna och bakis för att hitta något fint. Det ända jag köpte var ett skal till telefonen som var mintgrönt med strass bak. 50 :- på h&m! Sen käkade vi en fräch kycklingsallad i gamla stan och därefter en glass. Vi satte oss på en bänk utanför gallerian och hade både det ena och det andra för oss innan det var dags att möta Jennifira, Sakarinus och Ana.
Vi drog till Friday's och käkade ytterliggare en gång men den här gången en pasta, dock ganska torr men helt ok.
 
Söndagen åkte vi med systra min till skärholmen för att shoppa lite för hennes födelsedagspengar. Jag och frugan är bäst på att shoppa med henne, hon får alltid snygga kläder (som vi nästan tvingar henne till) och mycket för pengarna! Sen blev det bio med Carol och Sarolina, Snövit. Den var skit bra!
 
I måndags var jag hos kusinerna och umgicks. Alltid lika trevligt.
 
Igår var jag hos murmur brittis med mamma, moster och min kusin Joline. Herregud va fin hon är får panik.
Sen blev det en promenad med frugan och vovvisarna. Panik så fort man såg någon hund, katt eller människa. Då var det bara att vända eller som vi ett tillfälle när vi fick gå ner på någons tomt för att undvika allt. Hahaha!
 

Here for you

Kom hem för ett tag sen efter att ha tränat med sarolina. Känner mig helt slut men åt en ordentlig frukost + lite kaffe på det. Hatar känslan när man har tränat och man verkligen känner hur kroppen har gjort av sig med energi, man orkar knappt anstränga sig för att prata eller gå. Kändes som en evighet att ta sig hem men det positiva är att man vet att man gjorde det bra!
 
Evighets vägen. Nakno..

RSS 2.0