Vart har du varit?

Märks det att jag är trött? MIDSOMMARAFTON menade jag ju SJÄLVFALLET!!!!!!!!!!!!!!!

3 dagar kvar tills turkiet, kan livet bli bättre just nu? Tror inte det. Både jag och frugan behöver semester och inte bara det, vi förtjänar verkligen det också!

Igår körde vi en reunion med det gamla gänget hos Lina. Vi drack som satan (bokstavligen eftersom att jag inte vet hur jag somnade) blev nekade att komma in på bocken för att vi skrattade, det var tydligen inte ett bra beteende! HAHA SKÄMS!!! Vi köpte en ytterligare flaska, drog till Henkan och fortsatte där. Sedan hamnade vi i fittja, somnade där - vaknade upp mer bakis än någonsin!

Me and lovley Johnski!

 

Jag o min snygga fru

Fjärilar i magen

2 månader senare och jag har fortfarande inte skrivit om min nyårsafton som jag lovade, känn er svikna..
Kan gå in på det kort. Grillade med frugan, brudarna från jobbet och murat o hans gäng sedan blev vi hämtade av våran kära Johniski o drog till Emanuels jobb - därefter hamnade vi på en fest i lidingö och efter det hamnade vi i alby med lillen och hans kusin. Satan va mycket skratt det blev den kvällen!

Det jag aldrig kommer att glömma var den nakna bruden med varken trosor eller bh på festen i lidingö som Emanuel slet tag i, slängde upp på bordet och tog en bodyshot från henne samtidigt som han gastade att han ville slicka hennes fitta. Normal snubbe.. A fast näe..

Skit skumma ögon men gillar min baby som typ ligger och sover hahaha

RSS 2.0