little bit closer


Jul, härliga jul

Världens sötaste syster må jag säga.
Jag var promt tvungen att öppna det dag sånt tjatmonster som hon var, men snacka om att hon gjorde min dag. Fram och baksidan är det ni ser :)

Jag lär nog inte skriva något imorgon så stressad som jag kommer att vara så jag får passa på att önska er en riktigt god jul!

 


Välkommen tillbaka till Bubble Witch Saga! Det är roligare att spela med vänner. Vill du bjuda in några?

Helgen som var hade vi sjukt kul men samtidigt lite drama, som alltid lyckas dra sig till oss!

I fredags firade vi min fina Jennifira som fyllde 21. Det var som det skulle ha varit, vi söp henne bokstavligen under bordet och hon mådde inte speciellt bra men tacka fan för att jag och frugan var där för hennes syrian kompisar som även skulle påstå sig vara hennes bästa kompisar verkade inte bry sig ett skit! Lite för upptagna med sitt utseende kanske.. haha nej fan va elak jag var nu! Dom var jätte trevliga men blir irriterad när någon jag bryr mig om inte blir behandlad på det sättet som hon borde ha blivit.

Kvällen fortsatte med att vi kom till tumba centrum, träffade på Mulle och en paranoid vän till honom. Nog om det, vi åkte till Liljeholmen och blev uppplockade av Zorane som hade ett par glasögon på sig, det såg inte ALLS ut som han. Jag och Sara tittade på varandra - Men vart fan e Zoran? Hallå?? HAHAHA sjukt.
Lite grejer hände efter det också men inget jag går in på. Vi kom hem vid 6-7 på morgonen sov som fan (gjorde jag iallfall jag vaknade fucking halv 5, det har inte hänt på år och dar)

På lördagskväll drog vi till Norsborg där Lina och Carro satt och drack, vi skickade iväg dom för att leva loppan så tog vi ungarna. Johan kom förbi och vi satt och snackade lite skit :)
Vi somnade även sent på lördagen men gick upp tidigt som fasen på söndagen då frugan skulle ge sig ut på ett riktigt äventyr.
Nog för mig min nacke bryts i 34 bitar snart så som jag sitter och spänner mig just nu.
HEJ




Snorigt värre

JAG VISSTE DET JAG VISSTE DET FÖRIHELVETEEEE VAKNA UPP SJUK SOM EN GRISKATT!! Överdos av ipren är det som väntar sig. Hahahaha brutalare brud kan ni ju leta i snön efter.

Ja o frugan fick något ryck häromnatten och bestämde oss för att promenera till macken för o köpa en massa gott. Kändes som om allt hände just den kvällen hahaha. "Du måste springa", Tunnelbaneresan hem, mystiske mannen med bilen, viskningar, shell-bruden, "Jag hjälper dig".

Män dra åt hälvete så vackert! Tagen av profeten Denize Tuna på min balkong


Mmm I fucking love it!


lelele



ABC


Woh woooh

5490 miljoner år sen (I min värld) känns som det för att det hänt så mycket och när det händer mycket tappar jag lusten för att skriva blogg för att jag inte vet vart jag ska börja. Så ja kör på, här i badet, hemma hos mig, i tuna. Haha. Vikarierar för tillfälligt på mitt gamla dagis i väntan på ett heltidsjobb. Cafebranschen = riktig skit, cheferna först och främst. Nog om tråkigt jobb prat.

Förra helgen träffade jag och frugan Zorani, vi drack till tidigt på morgonen och hörde han låtsas prata med sin "vän" Tomas, han sjöng serbiska ballader och dansade även en hel del, 1 ord - jag skämdes.

Vi fixade även våra efterlängtade naglar hos Barbara!!! Känner mig så jävla kvinnlig jämfört med förut. Tragiskt stressnerbitande naglar skulle jag vilja kalla det för!


RSS 2.0