Ja hugger diiiiiiiig

Nu drar vi o träffar norge-adnan! Trevlig fredagskväll på er alla


fly baby, flyyyy


i got my head in a dream

Igår blev det en lugnt kväll som jag spenderade tillsammans med Sara J. Det blev bio, Paranormal activity 2.
Filmen var helt okej det ända jag störde mig på var alla skrikandes människor på bio. Kom igen så läskig var den inte, dom satt o skrek i 10 minuter så fort något rörde sig 1 mm hahaha.
Vad ska man göra nu? Ingen aning, vill hitta på något. Fördriva dagen, komma bort från alla tankar.
Puss


Jag i fredags, vadå lejonkvinna?!

Bara du

För härlig fredag med en massa roligt folk. Vi började i norsborg och jag slog även nytt sugrörsrekord, 54 stycken i ett glas. Slå det ni! timer bilder i snön, slänga med håret och göra den fulaste grimarsen någonsin, Tyskland(?) Sen drog jag och Sara till Goran i hallunda där vi träffade på brudar som var höga på kaffe, nykterister, allergiska mot rök. Krävande jävlar. Därimot pratade Sara med turken Casper o lurade i honom att hon var en dvärg på 50 cm.
Efter ett tag kom George och hämta oss och fick även en mini snögubbe på köpet, Samo gjorde störtsköna 60 tals bilder på oss, Gabbe hade som tur inte på sig sin kappa, brandfarliga Denize, sms-terror.
Vi drog tillbaka till Goran där festen fortsatte lååångt in på natten.
/Denkan


spoiled


 Liten macka va? Frukost på jobbet


vad hade du gjort om jag ramlade bakåt och spräckte skallen?

Jasså minnsann. Rihanna kör med den här stilen nu!


Du fuckar mig mer bara av att jag vet att du finns där på något sätt



Houselelujah


jag orkar dagen

Sitter här i norsborg med "gamla Sara" eller Sara 1 som hon kallar sig för. Vi har precis svept i oss varsin redbull så snart piggnar jag till förhoppningsvis!

Jag igår som vinprovare

Frukt-gården

Igår satt jag, Sara, Lina, Carro och Henkan och drack hemma i norsborg. Har bara ett ord för hela kvällen, CRAZY
Skrattade mer än någonsin. Efter norsborg drog vi iväg med några kompisar till Sara. Kändes som att vi hade kommit tillbaka till 60-70 talet (inte för att jag var född då men ändå) Hippi bil som luktade apelsin med jävligt sköna säten iallfall.
Jag och min kära syster

Bananätarmun


Jag kommer alltid att vara den galna bruden som gör andra döva med mitt skratt


Baby, Jag kan möta dig vid stationen

Jobb jobb och ännu mera jobb. Älskar det även fast jag känner varje morgon när jag vaknar att jag önskar att jag bara hade en dag som jag kunde sova ut på.

Igår var vi hos kära bullen, kvällen började lugnt men slutade med en massa galenheter. Bombningar, sex-shop, sovanden, blickar, adrenalinkickar, fläckar, stearin, frysta jordnötter, raki, lampan, house&dance.

Ska fixa mig nu och sedan röra mig mot mitt andra hem, Norsborg sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Har kommit på vad jag ska tatuera föresten!!
Puss


klart och tydligt

"Live your dreams, live your life
Happiness is now and forever"


he said he liked my watch

Härom dagen åt jag och Sara thaimat i slagsta också. SHIT va gott det var!!! Eller Saras va skit god, min va lite skum. Vi levde iallfall loppan och maten sprutade åt alla håll


Sarutzinaaa


MAAAAT


this much

Igår blev det bio, Buried. Vad hände? Jo filmen var SKIT dålig! Fattar inte hur vi alltid lyckas gå på skit filmer, som Sara sa "jag ska ALDRIG mer gå på bio" Snart kommer vi inte kunna göra ett skit.. Lollo var med den här gången också. Det roligaste var när vi var påväg hem, Lollo bråkade som fan med sin kille, Sara stog o sa att hon var trött och hungrig (ovanligt att hon e trött) och jag gjorde konstiga ljud för mig som jag kallade för afrikansk cermoni. Stog och garvade som ett svin medans dom tittade på mig som att jag vore helt dum i huvudet hahaha!

Nu blir det dop sen blir det fieeeeesta locaaaa ikväll!
Ciaao


Jag och Lollo + hennes starköl och min cider


slöseri


Förälskelse

Den här helgen har varit lugn. Inget festande otroligt nog. Därmot urinvägsinfektion så har knappt sovit något inatt. Gick upp och ringde närakuten så drog jg dit så nu går jag på medicin. Förra fredagen var galen kom hem 8 på lördag morgon efter skratt, smärta och sömnlöshet. Störda snubbar det finns på den här jorden.

Tillbaka till verkligheten imorgon, jobbet. Miro fyller dessutom 1 imorgon kan inte fatta att tiden har gått så fort allt flygerv förbi

PUSS


Busbebbe


räv


RSS 2.0