lick shot

Helgen började med att på fredagen fick jag min lön! WUHU. Lärde mig säga en del grejer på arabiska av ett fritidsbarn, vann pengar på lotter. blev hämtade av stiv, esteban och mulle, åkte till en fin fin lägenhet vid årsta och drack riktig whisky + vodka det blev även några omgångar med pisli och sedan hemåt. Lördagen - syrian förening omringade av grabbar, seriöst prat, kontakter, 12 tusen på vändtian.




du tappa din bralle fan

Ojojoj, snacka om att jag har begravt mig själv och den här bloggen. Läsarna har svikit mig buhu. Enooormt mycket grejer som har hänt och jag har kommit fram till att jag och sara är riktiga svin, mansgrisar bokstavligen, gröngörlingar, psykade människor, göta kanal, medelålderskris, människor som springer iväg, tant gösta, abbe den jordnära, bitch-fnyset, roliga tider. Den vanligaste kommentaren vi får höra "Alltså vad går ni på egentligen?" Vi är brudarna som livar upp stämningen.


Mycket fest, den här helgen också eller i fredags iallafall igår blev det film med några vänner. Jag har sovit ungefär 6 timmar den här helgen. Inte okej.

Grattis till Benny som fyller 6, min mor som fyller år på tisdag och min älskling sara som fyller år på torsdag! På fredag blir det leva loppan som aldrig förr. Jag ska göra saras födelsedagsfirande till det bästa. Det förtjänar hon!

Puss haj, Färgat håret mörkt igen föresten, me like!!


Resan till vårat älskade malmö



RSS 2.0