Sömnlös

Igår var den ända dagen jag tog det lugnt på 3 dagar. Sömnlös men en jävla massa skoj måste jag säga! Fest inne på söder, studentmiddag + efterfest och slutligen i den rullande husvagnen ute i bushen!

STUDENTEN PÅ ONSDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH



Tingeling föööfan

Skulle egentligen ha gått på Saras&Ph's skiva idag men smart som jag är har jag tappat bort min biljett. Mitt humör sjönk nolltid. Hoppas ni har kul utan mig också snyft. Så jag och Sara bestämde oss för att ha filmkväll och bara ta det lugnt. Det blev Johan Falk GSI och Sommar med Göran. "Nemen Anne förfaaaaan" Helt sjuk film den där Göran är bara fööör mycket!!

Jobbintervju imorgon, wish me good luck biatches!


Känn dig pressad

Jag kan börja med att skriva att du vet vem du är och anledningen till att jag gör det är att jag, vi alla VET hur blåst du är som person. Du har verkligen ingenting att komma med och minst av allt något i ditt lilla huvud. Jag skriver inte det här för att skydda någon utan jag skriver det här för att jag blir så jävla upprörd hur du ens kan bete dig som människa. Det finns inte ord för sånna som dig. Sånna som tror att man ställer upp, sånna som tror sig vara en äkta vän, sånna som tror sig vara smarta och sånna som tror sig förtjäna någon annans respekt. Du är en person man kan läsa av på nolltid. Du lever i en helt annan värld än vi vettiga människor. Du skyller alltid på vad andra gör för fel när det i själva verket är du som har skapat allt skit, det är nog det största problemet med dig. Sluta tro att allt handlar om digdigdig sen tror du att du ska komma undan allt utan några konsekvenser. Du borde börja med att lära dig att sätta dig in i andras situationer kvinna!! Då kanske du skulle förstå bättre vilken äcklig människa du är. Sluta neka allt du gör fel och framför allt sluta tyck synd om dig själv. Du är förfan patetisk!!! Shit har inte ens några ord och vill inte ens lägga mig i men ju fler det är som talar om för dig hur sjuk du är kanske du börjar förstå? Jag vet inte ens vad jag skulle göra om jag såg dig, eller jag vet att jag aldrig skulle kunna röra dig, din skam i kroppen speglar sig in i ditt inre ego. Du kommer att förlora alla till slut och då står du där ensam och förhoppningsvis inser de felen du gjort och gör. Du behandlar alla så jävla respektlöst sen förväntar du dig att få respekt tillbaka? Haha du som vet hur det är när folk snackar om en borde fan ha lite mer förståelse i det samhället vi lever i.

mvg

Härlig dag idag men den ska bli ännu bättre! Nu blir det stan med Sarosh och Acke. Nybränd skiva med fet musik som ska pumpas järnet. Måste rusha ciao



Jag och Serhan. Seni seviyorum canim benim


Vi gjorde det till historia

Det började med att jag och Sara möttes upp så låg vi på ängen i tuna och solade i någon timme sen rörde vi oss mot Sara och lagade kycklingsallad med vitlöksbröd som vi åt ute i den härliga solen.
Sedan hämtade mr. X oss så åkte vi och tog en cider i stan och fortsatte sen festen i trakterna. Helt galeeeeeeeen kväll, allt vi gjorde blev till historia. På ett bra sätt. Vi levde loppan, vi klättrade på väggarna, vi körde HÅÅÅÅRT!


Smaskens!


jag är Tobbe trollkar, dricker ur min tröja 


LÅTEN DÖDAAAAAR


djungel tutte

Igår natt var det värsta rockkonserten utanför mitt fönster, först trodde jag att jag inbillade mig men så tittade jag ut så satt det ett par snubbar som satt och spelade gitarr och sjöng falskare än någonsin. Ville bara döda dom men orkade anstränga mig


Gissa vem? JÄVLA spännis ;D


Så många frågor utan svar

Ska strax åka till min kusins skola så ska hon färga mitt hår. ÄNTLIGEN! Har värsta utväxten och har längtat efter att fixa mitt hår. Perfekt till studenten



sunset beach

Idag har det varit en härlig dag. Det började med att jag var hos tandläkaren (har fortfarande inte haft något hål hoppas det fortsätter så) sedan åkte jag till mina syskon och mötte sen upp Sara och Sandra så drog vi till ängen vid tunaskolan och åt melon och njöt av solen. När det började bli lite kallare drog vi upp till Sandra och lagade tacos.
Grilla till helgen? hoppas det blir fint väder ääälskar grillat kött.


Nelson Mandela (Nelly)


Sandrish


Jag och mina älskade hopp-bilder


Niceeee

I lördags blev det fest i bredäng. Som vanligt en nya massa minnen och såå typiskt mig att när jag ska köra hårt blir det alltid två flugor i en smäll. Alla fick olika smeknamn och det bästa med hela kvällen var allt skratt även fast jag vaknade upp bakis som aldrig förr.

Lite bilder från i lördags




spårar ut


Since you've been away
everything don't seem like they used to be between you and me
cause I'm missing you


Harre och Harry, satana glada gänget!

Underbart väder! Synd att svettlökarna kommer fram bara... ha ha!

Väntar på mamma och moster som ska komma och hämta mig så ska vi till min moster och grilla. Smarrigt värre. Det är lördag idag, vad händer ikväll gott folk? Jag har bestämt mig för att leva loppan så att det står härliga till (om allt går som planerat)

Smick smack smock mitt humör e på topp

 

You got it all

Igår var jag och Sara hos Sandra och drack lite, det blev mer som drinkar jätte goda! Efter ett tag kom Emil och kan tänka mig hur han tänker om oss, låt oss säga såhär han skrattade inte med oss utan åt oss haha.
Vi var helt galna som alltid och skrattade järnet för ingenting eller för sånt som vi tycker är kul och ingen annan. Folk som känner mig vet hur torr humor jag har! 

Ska till norsborg strax, plocka upp princess och sen fortsätta till min faster efter det blir det promenad för fulla muggar. Nu jävlar!


No Money

Roligt att man har några pengar kvar. Får ångest.
Köpte en skit fin stor ring idag + ett par örhängen och en jätte söt kofta i skärholmen. Vad gör man inte för studenten? Känner mig enormt stressad för måste hitta en klänning till balen också. Önskar att jag kunde stanna tiden ibland och hinna med allting och slippa den här känslan.

Tack till Sara Åkerlund som förgyller mina dagar! Du förstår mig bättre än någon annan och det bästa med dig att du puschar mig hela tiden. Du får mig att tänka positivt och du säger alltid de rätta sakerna!  


2010


Starting to change

Det här härliga vädret får mig att vilja ute från stunden jag har vaknat tills stunden jag ska sova! Känner mig så rastlös annars.

Igår kom Saras far och plockade upp mig så åkte vi till maxi, sedan till min mormor för att hjälpa henne med hennes nya soffa. Fick ett psykbrott för att jag tappade soffan på min tå och skrek som en galning kan verkligen tänka mig hur de som levererade soffan såg på mig. Vi var även i skärholmen och sedan åkte vi till Sara en snabbis och så kom gildiz o hämtade oss! Vi spelade lite fotboll och tog en liten fika i bilen från mackis!


Jag och sara förra veckan i stan vid någon gränd letandes efter det perfekta ljuset att ta kort i haha!


Lonley bitch

Igår åkte Lina och alla syskon på kryssning så jag är hemma och är hundvakt åt lilla Bell. Hon är så ful att hon blir söt :D
Kände mig ovanligt ensam igår så träffade gildiz en snabbis sen kom Ph och vi pratade ut om helgens händelser. Känns skönt nu. Vill göra något. Är hype och beroende av att göra något hela tiden. Men titta vädret? Usch Städade lite nyss och nu ska jag hålla på med farmville

Jag, Kamber och Sara i fredags


Mösspåtagning

I fredags hade vi mösspåtagning och det var meningen att jag skulle spara mina krafter tills på kvällen för att sedan leva loppan men det slutade med att vi satt på skolan ett helt gäng och drack satan!

Vette fan hur jag lyckades men var en akrobat och flög från ett "bord" till ett annat och tappade balansen och flög ner på marken så ni ska bara veta hur mitt baklår ser ut just nu haha..
På kvällen åkte vi till en kompis bar och drack sedan fortsatte vi i Sätra med en massa sprit, shots och whisky. Jag Ph och Sara fick även en varsin ros hihi







Promenix

Dagen började med att jag och Sara begav oss till stan och sökte jobb som galningar, det ser ljust ut! Härliga tider väntar.
Vi promenerade i flera timmar och inte nog med det bestämde vi oss för att gå till alby eller rättare sagt hågelby där Saras pappa plockade upp oss när han åkte förbi. Under promenixen satte vi oss vid det härliga gräset i hågelby vid de vackra vitsipporna och pustade ut medans vi betraktade de underbara träsket. Hopp bilder i massor, träsket, rullskriskor och trippen till mölle. Nu sitter vi hos mig och väntar på att bli hämtade av en vän

pussar i massor







Night rider



Mössmotagning på fredag!! Har inte fått så mycket information men att vi ska samlas på ängen vet jag iallfall sen blir det säkert mot mölle eller något liknande. Jag ska inte dricka har jag bestämt mig för, jag sparar det tills på kvällen istället! Bal den 27 också. Måste fixa klänning snabbt!


smack

Dags att börja promenera regelbundet. Hoppas det håller sig också, man får pusha sig själv till max så att något ska hända i överhuvudtaget. Måste förbi Lina efter skolan och hämta min digitalkamera laddare och sen ner i tvättstugan en snabbis sen blir det gå uta ba helvete!


Världens godaste parfym! Saknar den. Den luktar jag


My sex is a killer

Skönaste kommentaren idag av Sara å "Alltså jag pallar verkligen inte se Amo i centrum så fort jag ska till skolan. Det finns liksom ingen annan väg att ta till pendeltåget och då måste jag gå förbi honom. Ligger i sängen på kvällen o tänker hoppas jag inte ser honom imorgon hoppashoppashoppas" HAHA inte för att ni förstår det roliga men om ni visste vem han var skulle ni också sucka och stöna

Amo är en kompis pappa som skriker fröken och springer efter oss så fort han ser oss.


Gå och jucka på denize

Sitter hemma hos Sandra med Sara Å och tittar på svenska hollywood fruar. Som vanligt är jag och Sara helt hipe medans Sandra är i sin egna värld.
R.I.P Sara's oskuld som blev tagen av Nelly (Sandras hund) den 3 maj 2010 :'(


Sara i sina bästa år. Bilden togs idag i min ateljé


Vin på köpet

I lördags var jag med Sara Å, Diana och Kati. Vi blev hämtade av lite snubbar så åkte vi för att festa, eller dom gjorde det. Jag hade så jävla ont i magen så jag sket i att dricka. Helt sjukt att se alla fulla och glada och framför allt pinsamma i nyktert perspektiv. Dags att ta en paus?

Igår hyrde jag och min Sara film. Det blev new moon och den var helt ok, det tog ett tag innan filmen sattes igång på riktigt. Ska röra mig mot skolan om en stund och göra spanska prov. Håller tummarna!


Död i blicken. Patuljak for life


TUUUNG


Nästan den första volvon jag gillar. Riktig eye candy det är bara de tonade rutorna som fattas


Lena 40

Grym kväll igår! Hade det så jävla kul, till slut. Först var jag blyg som satan men sen sattes jag igång. Lena levde iallfall loppan till max! Greken som aldrig kunde sluta prata, Kim som körde med sin "jag ba skoja" efter varje ord han sa, Nisse som grät, den nockade hunden, hippisarna, Kims pappa som ramlade baklänges när han skulle knyta skorna, fotografen som letade efter perfekt ljus men ändå blev bilderna hemska, alex the bartender, "kökspersonalen", Boffe som inte fick dricka whisky och lite till. 


Lena the angel

Grabbarna grus + Evelina

Jag och greken - min andra pappa!


RSS 2.0