regn ljuva regn

Titta på vädret, deprimerande men samtidigt mysigt. Älskar när det åskar och regnar.
Tryckte klart tröjan som Saras mor ska få i present imorgon. Lägger upp en bild, det är ett internskämt som många nog inte förstår sig på haha

Peace out


Aldrig mer

Du sjunker bara lägre och lägre i mina ögon för varje gång jag tänker på dig, när jag ser ditt ansikte framför mig. Du är ingenting för mig längre. Du äcklar mig något enormt


Utmattad

Mycket saker som har hänt på kort tid men som gör mig så mycket starkare och får mig att inse saker och ting.

Snart är det valborg, vad ska ni göra på valborg?
Jag ska fira (min) saras mamma som fyller 40! Wuhu. Var och köpte present till henne idag och hoppas att hon blir nöjd.

Har varit så jävla trött för att jag inte har sovit ut ordentligt sen i helgen och därför tänkte jag att jag skulle få sovmorgon idag eftersom att jag började 12 men va fan hände? SÅ KLART så skulle ju sot jävlarna komma och sota just klockan 8 imorse så hejdå med den sovmorgonen.


Jag och min Sarrelicious


eeeey


Feed me

Lite smått galet var det men ikväll kör vi hårt då blire leva loppan minsann! Ska möta upp Sara och Ph i c om en stund så får vi skjuts till södertälje där festen kommer att vara igång hela natten.

Puss på rumpan


Jag och min man, våra bröllopsbilder


Allt du gör blir till pärlor på min panna

Äntligen blev tröjorna klara idag. Efter allt hårt arbete är det dags för att fira med whisky. Ja, jag vet att det bara är jag och Sara (Å) i hela världen som tycker att whisky är gott. Don't blame me!

Hämtade ut min studentklänning idag också, så himla söt och enkel. Ska bara lämna in den hos en satans skräddare så att dom får sy upp den en aning sen är den perfekt! Jag som hade planer på att sticka ut med en stark färg men det blev en vit klänning trots allt. En vit dröm som den heter


sugproppen

Blev lite komplikationer i lördags men det löste sig och vi spenderade kvällen med Crito, vi spelade kort och hade det skit kul. Orkar inte gå in på några detaljer, kvällen/natten/morgonen slutade med att jag och Sara Å hamnade hos Alex så sov vi där. Var helt död när jag vaknade, är fortfarande död och kommer alltid att vara död

Puss


Sara Å i träsket


Turn around and walk away

Igår blev det chill hos Sara, vi satt och drack och umgicks med hennes bror och hans kompisar. Skrattade för kung och fosterland och det blev en bra kväll trots att vi inte rörde oss någonstans.
Idag har vi feeeeta planer, hoppas dom går i uppfyllelse också.


Igår när vi var i alby hos våran langare för att hämta sprit så skämtade jag med honom om att jag skulle ta flaskan och springa därifrån. Då sa han att han skulle hitta mig på engång, att han visste vem jag var och vad jag hette. Sen berättade han att en snubbe som jag känner var hos honom förra veckan och då hade de tydligen börjat prata om mig - "Du vet Denize, hon som är glad, pigg och alltid skriker"

HAHA vi skrattade som galningar när vi fick höra det. Som att jag inte redan visste att jag inte är världens tystlåtnaste person? Snarare den mest högljuda ;)


Jag igår


Här är då Denize och Sara Å. The blond maffia haha


Peach


Bilden påminner om en väldigt rolig händelse min Sara var med om. Hon mumsade i sig hela asken och när hon var klar läste hon på baksidan som löd såhär "Man får äta max 8 om dagen för annars skiter man järnet" Det stog i försig på lite finare svenska då! Minns hur oroliga vi var för vi skulle på fest lite senare och vi undrade hur FAN det skulle gå om hon skulle behöva skita som ett odjur.

Och folk som undrar varför jag skriver min Sara istället för bara Sara är för som ni kanske har läst umgås jag  mycket med en annan Sara också (Sara Å som jag brukar skriva)! Så då var det avklarat då, dags att börja fixa sig och sedan möta upp Sara Å, köpa en flarre dricka oss redlösa och dö.


Huvudvärk

Jag kan inte säga att jag inte tycker om dig, men jag gillar dig inte heller. Långt innan vi träffades gick det en massa snack och dig som jag faktiskt trodde på. Jag skapade min egna uppfattning om dig som var väldigt dumt av mig. Men jag hade en magkänsla, en känsla av att det var något som inte stog rätt till med dig. Vi började umgås och jag tyckte att du var en skön brud MEN det var något som inte stämde. Jag drog mig undan. Men min bästa kompis började umgås allt mer med dig. Jag drog mig undan mer men sen insåg jag att ju mer jag drar mig undan desto längre kommer jag att komma ifrån min bästa vän så jag inprincip försökte tycka om dig. Det var grejer som hände och jag fanns där att trösta dig, att prata med dig, att slippa få dig att känna dig ensam.

Någon vecka senare får man reda på att du har ljugit oss alla rakt upp i ansiket. Jag konfrenterade aldrig dig, kände att jag inte behövde det. Så mycket betydde du inte för mig. Du sjönk i mina ögon och jag brydde mig inte längre. När jag läser igenom detta tror ni säkert att jag blev huggen i ryggen och sårad som uta ba fan men så illa var det inte. Jag stängde automatiskt av mina "känslor" från början och det här pågick inte under en lång period utan under 1-2 månaders tid bara.

Jag skriver inte det här för att jag vill klanka ner på någon utan jag skriver det för allt folk där ute som har onda aningar om personer, saker, vad som helst!! Lita alltid på din magkänsla, oftast har den rätt!

Pictures







True löööve

Måste berätta en sak om min 6 åriga lillebror Benjamin. Nydligen flyttade mina syskon upp till eriksberg och det finns en liten kiosk här brevid där Josef jobbar. Ända sen den dagen de flyttade hit har Benny och Josef kommer varandra allt närmre. I början var det ett litet "Tjena Josef" när han gick in för att köpa något. Men idag förändrades allting... Numera sitter de och tittar på tv tillsammans, de har funnit varandras svaga punkter och tagit sig igenom eld och vatten, stockar och stenar. Benjamin <3 Josef

Benny på lastbilen i väntan på att få hjälpa Josef med alla varor



Nice and slow

I'm back again. Fortfarande lite trött sen i tisdags då vi var på ekonomi/natur's skiva. Helt galen kväll med mycket skönt skratt. Full som ett svin var jag iallfall. Den stulna drinken, rasta-fotografen som ville döda mig, soff-dansösen, ögonbrynen, DT, hamnen, luren, rökning inomhus, Shiras spelade stark, spankningar, vindtyrig. Har glömt ungefär hälften men vi levde loppan bokstavligen. Helt otrolig kväll som jag sent kommer att glömma!


Jag och nicolina som gömmer sig. Kommer upp fler bilder men fixar det när jag kommer hem


Pyromania

Skönaste kommentaren av min 8 åriga förbannade lillebror igår efter att dom hade varit och firat min mammas kompis Maria.

Tim - Jag ska aldrig mer festa!!!
Jag - Varför då?
Tim - För att mamma säger att jag var otrevlig
Jag - Jaha, så du är trött på utelivet?
Tim - Ja! ALDRIG MER
Jag - Men när du är äldre då? Då kommer du nog att vilja festa.
Tim - Ja men jag kommer nog tacka nej till många fester.




Los saneros

Blixtrande taxi på ingång, indiern i fönstret, söndagsskjortan, bebis fittan, badrumsmattan, kryckan, finsktalande osv. HAHA skrattar bara jag skriver det.

Känner mig trött men ändå pigg. Känner mig ensam vill göra något men ändå inte. Jag tvivlar, fick ett samtal av F för en stund sen. Vill träffa honom känner jag men inte förrens jag har återhämtat mig!


saknaaaaaaar


Freaky Friday

Amazing night! Kvällen/natten/dagen var perfekt. Allt föll på plats, vi tog igen allt på bara en kväll! Vi körde hårt

Först började det med att jag, Sara och hennes bror satt och drack öl. Skrattade som en galning och sedan begav vi oss vidare till Alby då vi var med Terror och Abbe. Efter det skickade en snubbe taxi åt oss så vi hamnade i Nacka där vi fortsatte o dricka. Kom hem klockan 2 med ett leende på läpparna och ont i bröstkorgen (haha).

Och gissa vem som hoppade på bussen om inte Diego Mentira och hans artist-son






Det märks att vi avgudade närbilderna, hela min kamera är proppad med bilder när man knappt ser att det är vi


All in

varför är det alltid så att när man inte har något att göra en fredag/lördag kväll är allt oftast dött hela kvällen, men därimot när man har något att göra ska ALLA höra av sig samtidigt? Det är som att gud testar mig för att se vilka beslut jag tar. HAHA alltid jag o seriöst tro att det har något med det att göra.

Ikväll kör vi håårt! Inget kan förstöra min kväll idag. Take care

Dead

Har knappt sovit någonting inatt pga av min tumme. Det gör så jävla ont, svullet, dunkande. Obehaglig känsla. Var till och med tvungen att ta en tablett för att jag skulle kunna sova. Men men får skylla mig själv. Måste sluta bita på mina naglar

Puss

Make it rain

Gårdagen vill jag inte ens nämna. I'm out.
Börjar tröttna riktigt rejält på allt som händer runt omkring mig hela tiden, bäst att hålla sig ifrån och undvika.

Var hos min faster nyss och nu lagar jag pytt i panna till mig och Benny smaskens!


Jag och Malin för några veckor sen


I dont want to feel the things I have to

Igår hyrde jag, Lina och Sara film det blev en skräckis The girl on the next door det finns en likadan film som är komedi men i det här fallet var det en skräckis. En riktig tortyr film. Det värsta av allt var att det bara fanns dansk text? Hur fanimej kommer det sig? Och när vi försökte trycka på svenska stog det inte svenska utan "svenka"  

Efter filmen åkte jag till Alby och mötte upp Sara Å och Lollo för en promenad. Vi gick till hallunda och sen drog vi alla hemåt. Och jag spelade såklart The bad game - GTA


Tillbaks i ide

När jag vaknade låg jag och tänkte innanför mig själv att det bästa som finns är att vakna upp och se solen lysa in, det är då man inte vill somna om utan gå upp och bli pigg av vädret, ta en promenad, göra någonting.
Vad hände? Jag steg upp och tittar på det här vädret. Det är någon som måste skämta med mig.

Jag och Sara var på bio igår och tittade på Farsan den var bra, vissa grejer kunde man inte sluta skratta åt helt sjuk film.


Jag och sare igår


Kalas kul



Fick parfym av min far igår och den här gången blev det Boss femme. Den doftar ljuuuuuuuvligt!


On top


Laddar

Var iväg till Tullinge med Sara och solade sedan hämtade jag ut mitt h&m paket som bestog av grejer för 800, det är bara en grej jag vill ha kvar en turkos skjorta, jätte söt!

Ska äta nu mamma har lagat kyckling med lime o kokos mjölk MUMS!


Kära mor lagar mat


snablar och bär

Sjuk deprimerande ångest, utråkad. Tanken av att lägenheten inte är min längre gör att jag vill spy. Kan inte fatta att 10 dagar gick så sjukt snabbt. Ska supa ner mig själv under bordet idag med tanke på att jag bara var hemma igår.


Jeje, Sara och Lollo i torsdags


Rave party

Sitter hos Saritish har precis tittat på den mest psykade filmen jag någonsin har sett, orphan. Skit bra!! Rekomenderar den verkligen. Idag blev jag bjuden på middag här och vi åt bakpotatis med kyckling och advokado/fetaost sallad. Advokado är den nya favoriten. Grovt beroende, skulle kunna leva på det

Såg min gamla engelska lärare Bilal när jag var hos Lina tidigare idag. Han var med en brud, en BRUD!! Antagligen hans flickvän och jag som trodde han var bög. Han måste vara det, han döljer det bara.


RSS 2.0