Vila i frid dede

RIP Zuber Tuna 27 Juli 2010 vila i frid vi tänker på dig
Allt kom som en chock. Trodde inte att det var sant. Magknip, ångest, känslor och blandade tankar. Har nog fortfarande inte fattat det, det var inte din tur än, det var inte meningen att du skulle försvinna men slår vad om att du har det bättre nu kära du. Man såg på dig att du led även fast du alltid hade ett leende på läpparna. Saknar dig och hoppas att du tittar ner på oss allihopa och ger oss styrka för att uppnå våra mål.´

Mycket tråkiga saker som har hänt, lunginflamation och min kamera har fuckat upp sig riktigt rejällt och kan därför inte lägga in bilderna från Malmö. Måste lämna in den!

Till lite positivare grejer, jobbet går utmärkt, ser fram emot flytten till Malmö sommaren 2011. Allt ska bli så jävla bra!! Längtar.


:( seni seviyorum canim benim


eko i mitt öra


stockholms brudarna

Tjena! Olycksfågeln här igen men med nackspärr den här gången. Jag och Sara dansade lite för vilt i bilen så nu har jag fått morfin tabletter av Nina som ska göra susen!

Igår blev det en bacardi kväll med kortspel och musik. Vi hittade även en ny grej, google översättaren. Fan vad vi skrattade, man sätter på svenska sen spelar man upp det man skriver, rösten dödar HAHA!
Vi ställde klockan på 9 imorse och fixade allt inför stranden idag. Kan ju meddela att vi båda är helt sönderbrända.

Vi kom precis hem från sveriges sydligaste punkt, alltså så långt ner i sverige man kan komma och nu blir det högläsning av Snabba Cash
Hej så länge! Ps. Bilder kommer upp när jag har kommit hem! pusss

Jag och min älskling! Du gör min dag askim


strand-adnan

Har ni någonsin vaknat upp av att det har åskat? Det gjorde jag imorse. Helt sjukt jag flög upp, kände hur jag hoppade till av världens åska. Det lät verkligen som en explosion, mitt hjärta höll på att stanna!!

Igår var det stranden hela dagen, så himla fint hav. Det kändes som att vi var utomlands och den var flera km lång. Vi träffade även på några sociala skåningar, snacka om skillnad mot vad det är i stockholm!




Sara är du trött?

Som ni redan vet är jag en oycksfågel... För några dagar sen var jag och Sara barnvakter åt 5 barn och bestämde oss för att åka till skärholmen en snabbis. När vi var tillbaka i Norsborg var jag tvungen att ta hissen ner eftersom att jag hade vagn (min 9 månader lillebror var med) och vad hände? Jo jag FASTNADE i hissen. Benjamin fick panik ångest medans Yassan, Sara och Emma stog och garvade, Miro låg i vagnen och såg ut som ett frågetecken medans jag bankade i hissen och pratade med någon seg tjej. Som tur var löste sig allting efter många om och men...

katrinplommon

Kom hit till malmö vid 3 inatt efter att ha skrattat och sjungit oss igenom hela resan. Vi jämförde även vilka ställen här som liknar de i botkyrka, snacka om att ha kärlek för sin ort haha. Men helt underbart att komma iväg med ett stort leende på läpparna för att upptäcka nya saker här nere. Malmös uteliv är otroligt, sjukt mäktigt. Känns som att vi är utomlands. Idag har det varit bokstavligen 48 grader i solen och 33 i skuggan, är det möjligt?!
Nu blir det film hörs säkert under veckan peace and luuuuv


vill du bli min?


försök inte ens ta kontroll

Igår blev det massa dricka med Lina (som iförsig mest satt vid datan och webcamade med någon galning), hennes bror Henke, hennes kompis Pernilla och sen såklart min älskling Sara!
Sen kom Gabbe och hämtade oss så åkte vi till älvsjö(?) till en snubbe och där var George och efter ett tag kom Yasin också. Jävligt rolig kväll måste jag säga. Kämpade för att lära mig den där mörka-dansen hahaha. Vi kom hem vid 4 sprang in till Lina och berättade om allt under kvällen sen lagade vi mat. Det slutade med att Sara somnade sittandes och jag kröp ner i sängen med Yassan. Helt död.


slösa inte din tid på mig, jag behöver bara din uppmärksamhet

Igår åkte jag och Sara till norsborg senare på kvällen och drack några freeze som dom heter med goda smaker och satt och snackade lite skit med Lina. Fan en sak jag hatar på sommaren är alla äckliga djur och insekter, så fort man har fönstret öppet lite flyger det in en massa djur. Höll på att bli tokig igår försökte döda två harkrankar den ena lyckades jag med men den andra hamna i kaffebryggaren haha.
Hare gött!



Jag och tarkan för några dagar sedan


Ny sommar favorit


Too much words

Mycket har hänt och har därför inte haft tid att skriva. Turban inne på bocken, barfota hand i hand i glaset, den färgade utväxten med hjälp av ungarnas färgspray, flygandes in och ut genom fönstret, tottis, rota efter is, sandviken, uttran + lite till.

Skåne och danmark på fredag eller lördag. Skönt att komma bort! Direkt när jag kommer hem börjar jag jobba som friditspedagog också! Wuhu det kan inte bli bättre just nu. Take care



denkan och sarkan

Igår blev det skärholmen med Sarolina och en lunch på millas mums! Åkte till norsborg sen till syskonen och firade zuffe med smörgåstårta och sen mötte jag upp Sara och drog till Akram en stund, träffade även Samet en stund och som vanligt kom vi på några som låg och knullade i baksätet hahaha. Varför händer det alltid oss?

Idag mötte jag upp Sara så åkte vi och badade och solade i uttran, skönt som fan. Var livrädd i början bara och gjorde konstiga ljud ifrån mig sen gick det finnemang vi simmade runt och jag körde med mina old-school kullebyttor.

Kom nyss upp efter att ha grillat med familjen, nu blir det en skön dusch så ska vi fixa oss för att festa galet
PUSS

RSS 2.0