Åsnegris

Hi folks!! Ett tag sen vi hördes och mycket galna grejer har hänt, och bara positiva grejer. Fixade äntligen min iphone likaså frugan så vi e på topp! Far åkte till turkiet igår och det = jag har lägenhet i över 1 månad. Vi röjde igår tillsammans med johan, George och andreas. Mycket trevligt måste jag säga.. Vi gick upp 9, åkte och käkade frulle på donken, fixade mitt pass, åkte förbi jobbet och levde rövare i Skärholmen.. Nu ligger jag i badet och tränar på att skriva eftersom att jag inte är van med touch så låt oss säga att det här inlägget har tagit mig 4 timmar att skriva. Ni får mer detaljer senare och främst om midsommar. Take care ciaooo

Yes it does

 


Levande och lockande

Kom precis hem från min kära mormor då vi samlade hela familjen och käkade och pratade en massa skit. Vi tog även lite bilder, dom är helt seriösa på mig och min bror. Vi är stolta över hur vi ser ut!


Fjädrar

CaféFresh a la speciaaaal - Is latte med vanilj smak och grädde

Spisen blixtrade


Cola-brudarna

Frugan, titta min rubrik riktigt noga och du kommer att få ett leende på läpparna och kanske till och med skratta till! ;)

I lördags var vi hos Saras syster ute på värmdö. Skit mysigt! Vi grillade och pratade om allt möjligt sen rörde vi på oss mot slussen där vi träffade på en hel del knäppisar. Kimpa o gänget! Haha.

Vi hamnade hos en kompis Karahan som hade en till kompis som hette Ibbe. Skönt att träffa folk som pratar exakt lika snabbt som oss om inte snabbare till och med.
Vi kom hem 6 på morgonen och hela bussresan hem pratade vi om våran carbonara som vi skulle laga. Vi planerade allt i detalj, när baconen skulle läggas i, vem som skulle skära löken och till och med vem som skulle lägga i pastan.
Dock blev det ingen carbonara utan det blev någon tomat och basilika sås istället, inte helt fel det smakade bra!

På bussen. Tänka sig, frugan kunde le även fast hon höll på att kissa på sig

90 dagar

Jag gillar att jag står o röker samtidigt som jag tar bilder hahaha

Det finaste vi har gjort

Idag var jag som sagt hos min moster och kusin. Checkade in hennes lya och hon har en walkin-closet!!!!!!! Resten var också fint, stort som fasen.

Kom hem för ett litet tag sen, passade på att hämta ut mitt paket från h&m också som innehöll en massa fina grejer.
Har inte ens plats i garderoben längre för alla kläder jag har och jag kan slå vad om att över hälften av det jag har har jag aldrig ens använt.

En gåta Yasin försökte få mig och frugan att lista ut, observera att han var helt seriös och tyckte att vi var dumma i huvudet som inte kom på svaret.

- Tänk er att 3 myror står på rad. Den som är längst fram har två bakom sig, den i mitten har en framför och en bakom sig och den längst bak har en bakom sig. Hur kommer det sig?

Nu kommer svaret, håll hårt i hatten.
Den sista myran ljög.
HAHA Vafan?!?


Jag och hjärtegullet Joline

 

Åh sötis!!



Don't you love it?


Drama Queen

Från ett par stamkunder, så himlans söta!


Johannes kök&bar

I söndags blev det en härlig dag som började med lunch på en uteservering och sedan solning. Vi mötte upp Johan i skärholmen för att dra till heron och gå på bio, yeah right alla filmer var typ "slutsålda" så det blev en drink och lite maskinspelade tills Emanuel ringde Johan och sa att han var i Heron. Så vi gick till hans smoothie bar och fick något smarrigt att dricka och drog sedan till högdalen med en bil som lät som att den skulle gå sönder vilken sekund som helst.. Emanuel skulle jobba så vi tänkte att vi kunde dricka en drink - det slutade med att vi gick igenom nästan hela spritregistret, vi hade flyt på maskinerna och musiken blev bra när vi bytte ut rock mot våran musik! Kom hem vid 3 på söndagen och skulle upp 3 timmar senare (DUMMA MIG!!!!!!!!!!) Var död som en satoxe men det gick bra iallfall.

Vi träffade även på en kvinna i högdalen som verkligen var hög på livet, varje gång hon skrattade gjorde hon grisljud. Så jävla störd!

Ledig imorgon så tänkte dra till min moster som har köpt en lägenhet i huvudsta och besöka henne och hennes underbara dotter Joline, Brittis ska självfallet med också.. PUSS


"Bogdan du har en ål i röven"

..Inte nog med att han har ålar i röven så har han dessutom en X5 och en lägenhet i hammarbysjöstad. Han har en tendens att bli sur när han inte får andras nummer. Jävla noppögonbryn!!

I Fredags var jag och frugan inne på systemet och köpte lite smått och gott och fortsatte sen mot norsborg där Henkan, Lina och Carro gjorde oss sällskap. En stund senare hämtade våran gamla chef Johannes upp oss och bästa Faderitsa (Fadi) och vi drog till rålis, drack en drink och åkte sen till donken och åt syriansk buffé.

Dom skjutsade hem oss till mig i tuna och Yasin kom förbi med en flaska. Hade lite ångest för ville dricka men skulle upp och jobba dagen så jag stog över. Somnade dock vid 3 medans Yasin och frugan spelade super mario som dårar! Så en döööööd Denize med tandvärk och hosta kämpade sig igenom jobbet på lördagen. Det var meningen att vi skulle festa på lördag men somnade på stört.

GRYYYM!


RSS 2.0