Dum

Jag borde ha tagit chansen när jag hade den. Även fast det var 100 år sen, jag är så dumdumdum


Net on net

Var förresten med min kära mormor på net on net igår och hjälpte henne att köpa mobil. Hon ville ha en likadan som mig, en enkel och billig (hon är inte så mycket för hi-tek grejer) men den var slut så hon köpte en annan. Det fanns kamera på den och hon blev helt galen och tog 3049350 bilder på mig medans hon satt och as garvade åt resultatet och överlycklig var hon av kameran trots att det bara var VGA kamera! HAHA hon är bara för störd!
ÄLSKAR DIG MORMOR


Fiol

Håller ju på att fixa till Matte A som jag inprincip sket i i 1:an. Fattar inte, blir alltid så jävla störd på lektionerna och läraren är ju verkligen guld! Iraken Mansur från Irak. Kom inte ihåg hans namn så jag frågade han lite snällt om det var Mozart han hette och sen brast det. Jag Ph, Sara och den okända killen från Armenien dog av garv, Mansur också! HAHA. Från och med då kallade jag honom för Mozart och nu är det hans namn! För att det skulle bli lite rättvist fick han komma på ett namn åt mig och Ph också. Jag heter numera Linda och Ph Melinda.. HAHA STÖÖÖÖÖRT!

Eftersom att jag inte har någon bild på honom så har jag gjort en avbildning av honom på paint (fick idén från Nancy) Observera att han ser exakt ut såhär!!

Det som är det roligaste är att hans väska faktiskt är större än honom! MOZART MIN VÄN!


DÖ snabbt

ÅÅÅÅÅÅÅH E SÅ JÄVLA IRRITERAD JUST NU ATT JAG DÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SKULLE KUNNA VÄLTA UPP OCH NER PÅ HELA RUMMET JUST NU!!!! DU ÄR ETT AVLÅNGT AS FATTAR DU?!?!?! ÅÅH DÖDA MIG NÅGON INNAN JAG DÖDAR DIG!!!!!!!

Checka in

Det finns bara 5 stycken i botkyrka som heter Denize. Shit jag känner mig speciell och jag älskar mitt namn! Hihi
Man kan även se vad sitt namn betyder osv. Kolla in det här

Illamående

Något är fel på mig, jag har ätit dåligt idag, haft huvudvärk och mått illa i några dagar nu.. Usch

Men imorgon fyller iallfall älskade Ph 19 åååååår! Även fast det inte är den rätta månaden för dig bubbi så kommer allt lösa sig. Du måste ju fanimej vara glad på din födelsedag eller hur baby? :D

PUSSSSSS


Guldstjärna - NU tack

Kom hem för någon timme sen efter ha varit och tränat, JA Denize har TRÄNAT!!!!! Och Sara också för den delen. Känner att vi båda förtjänar en fet jävla guld stjärna. Man märker hur otränad jag är, började må illa efter 15 min men det ska det bli ändring på ska ni se. Saras pappa var lite av våran personliga tränare idag, han måste ha trott att jag var dum i huvudet för jag tjatade om hur jobbigt det var hela tiden haha..

När vi kom till centrum sen kom det fram en så jävla skum snubbe och ställde sig framför mig och Sara. Han tittade på Sara och ett Hej flög ur hans mun, Sara tittade på honom och sa hej tillbaka. Jag började skratta lite och så tittade han på oss och sa - asså jag ville bara säga hej. Så gick han därifrån i rask takt, satte sig på bänken och öppnade en öl.. A hej normala snubbe!! Finns så jävla skumt folk i världen att jag fanimej dör.

jag och söta ph


Fruntimme

Jag och Sara bestämde oss för att se på flickan som lekte med elden på lördag istället så vi va hos Lina igår med väntan på att bebben ska komma. Åt god burek, dansade loss med älsklingarna och såg på hur Yassan porrade sig medans hon dansade
Hyrde film som vi aldrig såg på utan vi tittade på den idag eller Sara gjorde, jag somnade på stört. The Haunting, den va helt okej iallafall den biten jag såg!


Flickan som sket på sig

Ska på bio med Sara vid halv 7 och se flickan som lekte med elden så himla treeeeeeevligt, såg trailern nyss och den verkar vara skit bra!! Som tur är har vi gratis biljetter som vi ska köpa av saras mor för en hundring och sen ska jag på något sätt möta upp min far och hämta pengar så ska jag köpa en grej till någon. Vet att du läser min blogg så ska inte avslöja något!! Hihi

Importerad vodka

Igår firade vi Ph i min lokal, eller fira och fira.. Har så dåligt samvete för alla var helt döda efter den äckliga vodkan jag fortfarande får kvälningar av när jag tänker på den.. Så vi tröståt mest men lovar till Ph vi ska ha en utekväll någongång snart framöver som ska bli hur rolig som helst! Kom hem vid halv 2 tiden, satte på tven sen av någon konstig anledning blev jag skit rädd för jag tittade på en skräckfilm som var baserad på en sann historia så var tvungen att ha på tven tills jag somnade..

Lite bilder från i fredags




HEJJAGÄRETTSTÖRTAS

Igår hade jag det jätte trevligt förutom att jag började må dåligt mot slutet för att jag drack som en jävla galning. Råkade supa ner Javi och bad Jotti passa min plats under hela kvällen när jag inte ens var där HAHA! Låg även ute på marken, väldigt skönt och pratade med Crippe men folk missuppfattade det och trodde att jag var medvetslös HAHA asså förstår mig inte på mig själv, jag är alldeles för mycket ibland!! Det finns bilder från igår men har inte sett dom och tror inte jag vill se dom heller för jag var verkligen ett jävla klimakterieoffer hela kvällen så puss på er och ha en bra lördag för det ska jag ha! Ska möta upp Ph och Sara och dra ner till lokalen och fixa inför hennes tjejmiddag! Tack för en bra kväll Cayooooo!

Gissa bajset

Ska snart bege mig mot Cami och fira henne med släkt och såååååånt! :D Fixar mig lite smått och lyssnar på musik. Sedan ska det bli jävligt trevligt hos Cayo också, alla kommer vara där och det var liksom hur längesen som helst man såg alla!

PUSS

Kan någon gissa vad detta är?




Gravida Lina. KAN BEBBEN KOMMA ELLER?!




Bebben var beräknad att komma i månads, snälla värkar sätt igång!!!


Stirra

Var nyss hemma hos mig en snabbis med syrran och när jag tog bussen hem satt alla möjliga på bussen och samma sak varje gång, så fort jag pratar turkiska med min blonda, ljusögda syster börjar alla stirra som om det vore något fel på oss haha okej jag ser inte heller ut att vara turk så förstår de till en viss del

Älskade syster


Pretty green eyes

Vaknade tidigt imorse och för att min syster skulle ha något att göra fick hon låna min mp3 och jag säger bara en sak HELA huset hörde nog henne medans hon sjöng! Störd brutta asså! Älskar dig mer än allt annat Yasmine!

Jag och Sara i skolan igår


Nicke nyfiken

Det är fan vad jag är!! Måste alltid ha reda på allting som kretsar runt mig. Bebisarna har precis somnat efter att ha tittat på film, ritat och lyssnat på musik som galningar! Sitter här i min ensamhet (2 meter från Lina) och väntar på att hon ska få värre värkar!! Orkar inte mer, dödar henne snart.. HAHA och jag borde sluta leka att det är så jobbigt för mig när det är hon som bär på magen, det låter ju fanimej som att det är min unge som är påväg!

Sitter och tittar på efterlyst just nu och vill bara påpeka att Hasse Aros syster bor på min gård så ge er fan inte på mig, då är det kört för er!! Hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kronan

I skolan innan matten (som jag aldrig gick på för den började klockan 100 och jag orkade inte vänta) körde vi kronan, shit det gick vilt till och bara för att jag är vänsterhänt blir det konstigt för mig och snurra på kronan + att jag är jävligt dålig då så förlorade jag typ hela tiden.. Mina knogar mår inte bra, jag har sår fy!

Var ju bara tvungen att ha med denna vackra krona också, kungen har ju bara en för snygg profil!


Planerad

Helgen är redan planerad sen förra veckan fasiken!! Skönt att ha en helg som är fullbokad så att man slipper tänka på vad man ska göra!

På fredag ska jag till Cami och där bjuds det på mat och tårta sen senare ska jag till Cayo på fest och fira honom. På lördag har Ph tjejmiddag hos sig ute på landet i västerhaninge där bussarna går typ 1 gång om dagen så det blir sova över och på söndagen ska jag vila bara! Hihi

Bang that box


SLEEEEEEEEEEEEEPY FUCKFACE

Fan nu är jag på skumt humör... Jag borde fan ligga och sova nu!!! Sitter och skriver som ett as för att jag inte har något annat att göra men ska stänga av datorn nu, jag looooooooooovar. Är skit trött, men ändå så jävla hipe. Fy på mig. Godnatt gott folk och puss på rumpan!

Panik

Fick panik idag eftersom att bebben är beräknad att komma idag (Har tjatat om det till allt och alla i HELA skolan idag) så jag skickade sms till Lina och frågade om det var några värkar på g, hon svarade inte och jag fick panik och ringde upp henne som en galning men ingenting har hänt än.. Jag DÖÖÖÖÖÖÖR!

Hon var ju bara för skön härom dagen, jag pratar med henne i telefon och som vanligt ska mina härliga syskon störa till max..
I det här fallet åt Yassan någonting och säger såhär
- Yassan: Jag vill ha meeeeeeer
- Lina: men vafan ser jag ut som en kypare eller?!?!?!

HAHAHAHAHAH!!!! Asså vafan? Så stört as hon är alltså!!

You cant read my mind

Sitter och fryser som fan eftersom att jag var dum nog att röka en cigg! Hängde ut genom fönstret som ett riktigt as och hoppades på att en fågel skulle skita i huvudet på mig.. Eller kanske hoppades jag på att en sprit flaska skulle komma flygandes? HAHA vilket jävla alkosvin jag är!!

Tänkte på en sak nyss, jag som person har oftast väldigt lätt att läsa av folk hur de är på sättet osv. Jag ser igenom en person om den är falsk eller icke osv. Men det finns vissa personer jag verkligen inte får grepp om!! Det är så jävla sjukt och obehagligt när man hamnar i den situationen.. okej inte för att jag är en spådam eller någon jävla häxa men whateveeeeeeeeeeer!!

Jag är ju verkligen bara för mycket, gjorde alla svordommar med fet stil och har märkt också att jag svär JÄVLIGT mycket hela tiden. FY! Räknas skita som en svordom? A nu får det göra det.. Måste bara tillägga en till sak också att i bloggen svär jag inte lika mycket som jag gör in real liksom. Jag är förjävlig helt enkelt..


Dark hair - hell yeeeeeeeah

Var nyss på maxi med Sara och köpte hårfärg, hon har bestämt sig för att hon ska köra på mörkt hår nu! Det kommer bli så vackert!!
Träffade Feliz när jag gick av bussen och det fick mig och tänka på för några år sen då vi var sjukt bra kompisar, och Bonelli också såklart! Jag och Feliz har alltid varit ungefär lika på sättet, båda älskar att utmana ödet
vi var ett par tuffa brudar som testade på allt och till en äcklig grej jag kom på nu, vi spottade till och med i varandras munnar. FY HAHAHAH!! Så jävla vidrigt minns att vi båda höll på att spy, fråga inte vart vi fick det ifrån men sjuka i huvudet var vi iallfall!

Minns också vid ett annat tillfälle när jag och Feliz skulle möta upp Bonelli vid tunneln i tuna, jag och Feliz satt och kedjerökte som djur medans Bonelli storgrät för att hon tyckte att det var så hemskt att vi rökte HAHAHA!! Fyfan vilka jävla offer vi var på den tiden!
Skulle kunna skriva upp en jävla massa minnen jag har med de båda men det skulle bli en lång lista!

PUSS


Frustrerad

Känner mig så jävla osäker angående min praktik jag ska ha från vecka 45 till och med vecka 9.. Bråkade med min lärare i fredags och börjar bli trött på att han inte har koll på någonting och aldrig kan inse att han faktiskt också kan ha fel!!! (visst ska vi i klassen också ta ansvar men när jag säger att han inte har koll på någonting, då menar jag det också) Han förrvirrar mig en del också, först säger han att det är en väldigt stor chans att man får jobb vilket han har sagt ända sen i 2an och nu helt plötsligt så vet han inte ens om vi kommer få jobb. Känns så himla jobbigt, speciellt när man har valt något man inte ens vill hålla på med. Försöker vara så positiv som möjligt, och man vet aldrig det kan bli jävligt kul och bra alltihopa men allt känns så hopplöst just nu.. 

ÄR FORTFARANDE ARG PÅ DIG BÖRJE, BARA SÅ ATT DU VET DET!!!!!


Födelsedagar

Som sagt så har uppföljaren till män som hatar kvinnor kommit ut och den nya filmen heter flickan som lekte med elden. SHIT MÅSTE SE DEN!!! Den har fått väldigt bra kritik så när jag får mina pengar ska jag fanimej se den, eller så kanske jag laddar ner den? Har en jävla massa utgifter den här månaden eller i oktober då till att börja med fyller Cami år på torsdag, Ph ska firas på lördag, Carol firas på fredagen efter (hon fyller år på lördagen), Min moster fyller år samma dag som Carol och min kusin fyller år dagen innan! Shit, vet inte hur jag ska ha råd men det fixar sig orkar inte tänka på pengar just nu ska vara glad att jag ens får några tänk de andra barnen i andra länderna som skulle göra vad som helst för att få gå i skolan och här sitter jag och klagar.. Dumma Denize. Men det är en helt annan sak för oss i sverige också för att vi är vana att få 1000 kr/månaden men tänker inte gå in djupare på det..

Se ya bitches


Het på gröten

Känner mig lite smått sjuk så kunde tyvärr inte följa med till mina kusiner!! Jag som skulle få äta god mat och umgås med mina älskade rövnissar :( men men.. Det kommer fler gånger!

JAG ÄLSKAR MAROCKANER SÅ JÄVLA HETA!!



Jag och Clau i skolan älskar dig hjärtat


Gud ge mig kraft

I fredags åt jag middag hos Sara med hennes mor, Annika, Robin och Felix det var jätte mysigt och sen satte vi igång med ölspelet då alla blev smått runda om fötterna (jag och Sara var skit fulla) sen kom någon Roy, vi fixade oss och drog in mot stan.. Vi gick till the bridge med grabbarna men de hade betydligt mycket roligare där än vad vi hade det så vi drog mot mango och fuckade ur lite smått! På vägen hem mötte vi Robin på bussen men han var stendöd medans jag och Sara satt och levde loppan.. När vi kom fram till centrum mötte vi Javi och Trevor så drog vi upp till Danne där Cayo redan var, helt upphetsad av sin jävla porr?! Till slut fick jag och Sara nog så vi gick ner till köket med Javi och satt och pratade och sedan drog vi hem vid 5 tideeeeeeeeeeen

Tyvärr glömde vi helt totallt bort att ta bilder så det finns inga från i fredags hihi

Hasta

Började 12 idag, riktigt skönt! Och betalade även Fanny för studentskivan, ännu skönare..
Sitter i skolan nu på Javis pappas dator och har mensvärk, min mens ska liksom inte komma förns nästa vecka. Snälla låt mig ha en mensfri helg!! Gud ge mig kraaaaaaaaft..

cry little baby, cry

  • Fredag - Ta det lugnt (börjar känna att jag håller på att få ont i halsen IGEN!)
  • Lördag - På dagen ska jag antagligen till mina kusiner i flempan och fira Bayram (en turkisk högtid) och senare på kvällen parti parti.
  • Söndag - Aloe vera shit eller KANSKE åka till mina kusiner vi får se vilken dag det blir!

Min helg, antagligen.. Nu ska jag nog ta och göra en kopp te och lägga mig i sängen och fortsätta titta på Criminal Minds!
PUSS




En bild på mig i mörkt hår, inte direkt världens bästa ser ut som ett jävla luder! Men AAAAAJA


Inga konstigheter

Har vart på stört humör idag också. I skolan hade vi det lite fiffens fuffens med kondomer och allt möjligt. Förstår inte varifrån idén kom ifrån men ja, så är det när man har tråkigt hihi! Gjorde en liten mini serie på köpet!

Kom precis hem från min far, tittade på brats med mina älsklingar, åt popcorn och äppelpaj och retades självklart med min pappas tjejs bror som är så jävla störd att jag fan ska hoppa från sängen och se om jag dör!!!!!!!!!!!!



Våran härliga dildo!



En kondom väska, vadå göra reklam för kondomer? (Sätt fart ungdomar, börja använda kondom förfan!)


Aloe vera

På söndag klockan 2 (om jag har rätt) ska jag och Mami på en aloe vera behandling! Det gäller båda ansikte, händer och fötter så det ska bli kul!

Puss på er!


Tröttis

Trodde att jag skulle dö när jag vaknade av klockan imorse. Kunde inte sova igår så somnade sent.. Var hos Sandra ett tag också och chillade ett tag, vi satt och pratade lite och hon lagade mat och grejer.
Är hungrigare än någonsin just nu, kan klockan bli halv 11 eller?! Då jävlar smiter jag och går och äteeer!! Det ska tydligen bli buffe på hösten råvaror. Okej? fattar inte vad det innebär men det får jag väl se! Vi har iallfall ett stort härligt salladsbord :D

PUSS

Kommentar

Hej.. Ville bara säga att du har en fett nice och underhållande blogg och verkar vara en supertrevlig tjej.. Fortsätt så =)
Kram Martina

Tack så jätte mycket för den gulliga kommentaren! Blir jätte glad HIHI

6 BAST!

Grattis till min älskade Bobby som fyller 6 år idag!! Ännu ett år äldre och åren bara går!! :D Puss påre snygging!


Grillat

Fattar någon hur jävla duktig jag nyss var?!
Jag dammade, bytte lakan, damsög och hela fadderuttan i rummet. Känns otroligt skönt, fönstret står lite på glänt så ska vi se att det luktar friskt sen också!
Åkte till Skarinko med Sara för ett par timmar sen, vi skulle till ö&b och köpa billigt schampo och lite grejer men det slutade med att vi gick därifrån tomhänta och begav oss till skopunkten. Sara skulle byta ut hennes lillebrorsskor mot en mindre storlek men de fanns ick så vi gick till ICA och köpte en hel grillad kyckling med potatissallad och åkte hem till mig!

På vägen ut från ICA tittade jag lite åt sidan o gissa vem som jobbar på Coop extra om inte TVAPPARATEN!!!!!!!!! OLLE! herregjud han måste ha sett oss eftersom att han tittade åt sidan och blev generad! HIHI men vadåååååå och om han jobbar på coop extra bättre än ingenting men aja pratar bara en massa strunt nu för att jag är på hipe humööööööööör


pussssssssss heeeeeeeeeeeeej

Skyddsrummet

Den 25 mars ska jag ha min studentskiva på skyddsrummet som är vid södermälarstrand. Har inte varit med och fixat för om jag skulle ha gjort det hade jag valt Blue Moon Bar eller Rose! Garanterat. Men eftersom att vi ska slås ihop med media så hade de fixat allt redan. Lika bra eftersom att min klass är lite slarvig av sig och inte bara det, när det gäller studenten måste man fixa allt innan. Skit i om stället inte är världens bästa, jag ska iallfall vara med världens bästa och göra det till en underbar kväll!




Lite mysigt är det väl iallfall? (en väldigt liten del av skyddsrummet)


Egoist

Angående om kompisen som mådde dåligt igår. Knas. Det finns en gräns när det gäller killar. Det handlar inte om HAN utan det handlar om henne den här gången. När du vet hur dåligt din bästa kompis mådde över snubben, om hur hon blev behandlad och allmänt psykad av honom hur fan kan man vilja gå igenom samma sak? Och när det var du som hjälpte henne, när det var du som lät henne gråta mot din axel. Förstår inte hur man ens kan sjunka så lågt, visst det är era problem men man gör inte så, inte mot sin allra bästa vän, inte mot NÅGON i överhuvudtaget. Tänk till innan det är försent. Tycker att det är så synd.. och vad har man där uppe om man gör något sånt?

Fint

Igår skulle jag ha träffat Cami&Carol (sorry girls men det hände en grej) så träffade istället Sara Å och tog en promenad med henne runt tuna. Sen gick vi upp till Sandra en stund som har flyttat in på samma gård som mig!! Helt sjukt och så jävla fräsch etta att det inte är sant! Vi hade det väldigt kul sen mötte jag min Sara, vi tog en liten promenad och snackade sen drog jag hem och sov. Ska till skarinko med Sara snart. Får se om jag hittar något. Fast har inte råd egentligen men ajaaaaaaaaaaaa!

Skumt

Till att börja med hade jag nog världens skummaste, konstigaste dröm inatt. Fy.
Och till att avsluta med är jag just nu väldigt orolig!!! Fick ett sms nyss om att en kompis behöver träffa mig och prata. Hon är inblandad i någonting. Kommer jag få chock?! Blir galen och mår dåligt. Vill veta. Hoppas det inte är några hemska nyheter.. Kommer dö.



GOD WOOK! :D


WRONG

Alla måste ha hört om Kanye West insidens på VMA inatt! Snacka om att göra bort sig alltså.. Men här har vi the-hero Beyonce som räddar Taylor Swift! :D


Totally

I lördags var jag Sara, Sara Å och Nats i fittja och drack (det var hundra år sedan jag var med de personerna och även hundra år sen jag var i fittja) De var mest tråkiga, tråkigt nog men vi var ganska underhållande tyckte jag iallfall, vi skötte snacket och satt och skrattade mest.
Min Sara kände att hon saknade mig märkte jag också för under tiden jag och Sara Å var ute på balkongen och snackade i 20 minuter ringde hon mig 20 gånger och frågade när jag skulle komma in. HAHAHA så störd älskling!!!! Och observera att balkongen var 3 meter ifrån vardagsrummet hon satt i!! HAHA FAN!

Jag och Ph gjorde även en hel serie idag i mitt anteckningsblock. Vi är störda fifaaaaaaaan!

HELL YEAAAAAAAH


Skitttttttttttttt

Min lur är sönder nu så måste åka till net on net och köpa en ny, fattar inte hur det gick till. Tappade den och sen hej å hå.. Kommer sakna min trasiga röda nokia, den har varit med om allt jag har varit med om liksom!! Haha!
Igår var jag och Sara hos Annika med Lena och drack vin, åt popcorn, sjöng kareoke och hade det jätte mysigt! :D
Ska förbi mina syskon om ett tag hade jag tänkt! Bara 9 dagar kvar tills min beräknade lillebrorbebbehorungefittjabadsötaidiot kommer!!!! Är lycklig som fan, inget kan förstöra deeeeet!!

hehihoha

Har varit i skolan, hos Crito, spelat maskin (vann 240 kr men spelade bort allt lika snabbt), ätit skärholmens goda wook och lite annat! Äntligen helg, hoppas något kul händer idag. Det blir väl antagligen hinkish dinkish men vi får seeeeee!
PEACE

What you get


Smartass

Blev ingen bild idag på mitt mörka hår men får väl försöka att ta någon imorgon. Lite svårt när man har en nokia mobil, utan kamera, knappt någon display haha. Får väl ta en med Saras kamera antar jag! Fick många positiva vibbar angående mitt hår så det var kul men en stor förändring (vilket jag älskar, älskar förändringar)

VILL SPELA MASKIN!!!! :'( Ska nog ta och göra det på lunchen imorgon


Chock

Ska rulla mot skolan om ett litet tag och överaska alla med mitt nya bruna hår. Brorsan blev iallfall chokad, så chokad att han stannade till och blinkade en extra gång för att se om det var jag! Haha jag och mammsen skrattade en del. Känns lite ovanligt och vet inte än om jag gjorde det rätta valet. Mitt hår är liksom MÖÖÖRKT nu! Lägger upp en bild senare på dagen!

PUSS

Sisteeeeer



Jag och älskade Sara, visst är vi söta? hihi


MMMM

I just want you to know that you are really special


:(

Hur skulle ni där ute reagera om en utav era bästa kompisar helt plötsligt slutade höra av sig? Ni slutar träffas och man får inte ens någon respons över att hon faktiskt också mår dåligt över det? Jag kan inte låtsas att jag inte bryr mig för det gör jag, det gör ont. Börjar känna att sanden håller på att rinna ut ur timglaset.. Upp till dig från och med nu! Du vet mycket väl vem du är

Kill me



Jag och Sara drömmer oss bort..


o här har vi den fantastiska robban!




LYCKOBINGO

Satt hemma hos Sara till kl 22.00 igår och båda var helt galna i lyckobingo. Om man registrerar sig får man 50 kr, så jag och Sara satt och spela maskin hela kvällen och vi vann en jävla massa ska jag säga er, något jag rekomenderar! Ett riktigt fördriva-tiden-spel! Om jag inte hade haft brottom till skolan nu så hade jag lätt spelat i smyg utan att Sara skulle veta något men som sagt, man fastnar och tiden bara springer iväg

Gift man med barn sökes..

Har haft en underbart kul och galen helg till att börja med! På fredagen var jag, sara och hennes familj hemma och åt kräftor och drack en massa vin. Jätte mysigt satt vi runt bordet allihopa och tittade på en massa kort på när både Sara, Lena och Tobbe var små (någon enstaka bild på Maggan också) Var hemma vid halv 1 tiden, la mig i sängen och somnade direkt!

I lördags firade vi den galna Robin som fyller 18 imorgon, shit vet inte vad jag ska skriva och inte skriva. ALLT hände och den som var kvällens underhållare måste ju bara ha varit Robban (lägger upp en bild på han sen) SÅ JÄVLA STÖRD MÄNNISKA!! Robin fick en härlig lapdance av honom och efter det var det kört, då jävlar var Robban igång ända till slutet! Hade riktigt kul, speciellt när jag försökte supa alla grabbar under bordet! Lyckades väl ganska bra tror jag.. Haha!

HEJPÅEEEEER

VI VAR MED PÅ TV! :D


Fucking BARN

Om jag hade vetat att du hade stått vid dörren som en brutal idiot KNAS för dig!! Tänk på att folk ligger och sover och hur du hade reagerat om någon gjorde så hos dig. BÖRJA ANVÄNDA DET DU HAR DÄR UPPE OM DET ENS FINNS NÅGOT!!!!!! ÅÅÅÅÅÅH Blir så irriterad på äckligt folk som tror att dom kan göra och bete sig hur som helst. FUCK DIG!

Black N Gold

Fick en inbjudan av barndomsvännen Sandra härom dagen om att komma på hennes 18 års fest som ska hållas i rönninge folketshus! Klart man kommer föfan!  Temat är Black N Gold så vi får se vad jag hittar på!

Ha en trevlig lördag för det kommer jag förhoppningsvis ha! Take care

Bula

Har inte orkat skrivit och det har inte funnits så mycket att skriva om förutom skolan och sådär.
Crito fyllde år igår o så dum som jag var glömde jag bort det!! Fan fick lite ångest så jag och Sara bestämde oss för att köpa en penisring till honom! HAHA en rosa sådan också. Han blev lite generad tror jag men tyckte att det var jäkligt kul och bara för att tala om för honom att vi älskar honom så skrev vi det i hans kort han fick (+ att jag sa det i telefonen när jag ringde och grattade honom) Så han borde känna sig jävligt älskad nu!! Observera att den kan användas för både killar&tjejer så det var ju plus i kanten!


D-E-D

Har varit död heeeeela dagen! Så fort jag kom hem så somnade jag och vaknade perfekt till gossip girl och till att min bror kom hem från fritids. Igår vad jag med tjejerna i slagsta och köpte hörlurar, åt världens godaste kebabrulle och satt och hade lite dirty talk i tumba med Claudia, Nancy och Sara! HAHA mycket prat om sex blev det iallfall och kul hade vi!

PUSS

Promenad

Mötte Sara igårkväll och vi tog en promenad runt brandstavarvet och pratade om moral&etik som hon har på sin religion just nu så det samtalsämnet fördrev nästan hela promenaden. Kom precis hem från skolan efter ha haft musik (super kul vi fick göra en egen låt) och musiken fortsatte efter också, jag och Claudia gick runt i skolan och sjöng opera, speciellt utanför Nancys klassrum haha fan alla fick flipp på oss!

PEACE

CIARA E BARA FÖR TUNG ASSÅ! Riktig sexbomb


KLICKA

Klicka på länken nedan som heter "gratis godis" och bli medlem så får du hem gratis godis, hur underbart är inte det?! :D


Konturer

Igår lite senare mot kvällskvisten mötte jag och Benny Sara, Rey&Crippe. Vi drog till maxi och för att vara snäll köpte jag hem lite grejer till Lina bla ramlösa eftersom hon är så beroende av det! Haha.
När vi kom hem gick mina älsklingar och la sig medans jag och Lina låg och pratade om en massa grejer och jag såg något som gjorde mig så jävla faschinerad. Man såg verkligen konturerna av bebben, hur den rörde sig och hon kände själv vart rumpan var osv. FUCK BLEV SÅ JÄVLA LYCKLIG FÖR 1 SEKUND!!! Är som ett barn på julafton över att min lillebror ska komma. 21 dagar kvar tills han kommer enligt beräknad tid!

PUSS


RSS 2.0