Side 2013

Jag och frugan bokade våran solsemester till side häromdagen. Det blir andra gången vi åker dit fast den här gången åker vi till den östra delen men som bara ligger 1 km från det anitka side som vi var i för 2 år sen. Det var världens bästa semester och är taggad till max till att åka tillbaka, ännu mer än förra gången för nu har vi ett super nice hotell också. Man får inte vara under 16 för att bo på hotellet (ett stort + med tanke på att vi är vilda vikingarna), hotellet har en egen del av stranden och havet som bara vi har tillgång till, havsutsikt, nyrenoverat 2012. 
Sen är inte vi dom personerna som kräver mycket alls, vi behöver inte ha tillgång till allt och det behöver inte vara världens finaste och mest omtalade hotell för att vi ska trivas. (huvudsaken att det är rent och fräscht) Vi gör det bästa av alla situationer och är positivt inställda till allt. Vi är inga personer som håller oss till hotellet utan vi spenderar våra dagar på bästa sätt när vi reser, vi intresserar oss av kulturen, naturen och vi är världens gladaste tjejer! Vi hörs på långa vägar. Glädjespridarna själv. Det finns inget land som kommer att glömma oss efter att vi har varit där. We are the best of the best motherfuckers ever!
 

Tamam


Ja okej men då förstår jag..


Wuhu

Älskar let's deal appen. Man hittar så sjukt mycket bra grejer till sjukt lågt pris. Allt mellan himmel och jord! Jag och frugan slog till på den här idag, Tatto here we come wuhu


i-octane

 

vybz

 

Tussi

Jag och frugan var hos barbara igår och fixade naglarna. Känns så jävla fräscht med tanke på att jag en en GROV nagelbitare. Skäms bokstavligen när jag sitter på bussen eller tåget, gömmer alltid mina naglar för att jag inte vill att någon ska se men nu jävlar visar jag upp dom mer än gärna!
 
Mina naglar är de med silver glitter. ÄLSKAR dom!

Älskar vinter dagar som dessa!


Grizzzleeeee

Det här var de bilder som fanns från i lördags men vi var dock väldigt upptagna med annat.... Hahaha jag dör, helt sjuk kväll.
Kändes nästan lite jobbigt att komma till gymmet igår när all ordinarie personal FLÖG på en och ville höra skvaller och detaljer. Hatar sånna situationer men det gick som en dans på rosor. De gav upp till slut ;)
 

Pepparkaksbak


Helvete vilken morgon

Idag tog jag priset i att vara MEST korkad.
Dom 2 senaste dagarna har jag pratat om att jag öppnar på gymmet och hur jobbigt det skulle bli att behöva gå upp 6 på en lördag blablabla osv. När jag sitter i Tumba centrum kommer jag plötsligt på att jag inte ens har nycklar till gymmet och jag skulle öppna?!?!?!? Så smsade som en galning och fick tag på ena personalen som bor i närheten av gymmet. Efter 230 uppförsbackar, andfådd som ett as så var jag framme. Snacka om att börja dagen med stress. Men är på världens bästa humör iallafall för ikväll ska det festas med timmis gänget från gymmet! WUHU


Pirat lördag

Det är redan den 1 december och jag har mer jul känsla än någonsin. Älskar snön, speciellt när den lyser upp det gråa och när det bli mörkt tidigt. Mysfaktor till max, väcker en massa minnen också. Läste lite på Aftonbladet för en stund sen då jag såg en bild på paradiset med en text som löd "trött på snön? Boka din resa här" man ba Japp är så fruktansvärt trött på den efter 3 låååånga, evighetsdagar.

Idag har vi piratlördag på jobbet så har precis pyntat receptionen och ska börja med simhallen snart. Idag bjuds det på bål, en massa godis, tipspromenad, hitta papegojan och gå på plankan. Skit kul för barnen iallfall!


RSS 2.0