Bettys

Mötte upp frugan i stan efter jobbet så for vi runt som galningar i hopp om att hitta julklappar. Sa jag julklappar? Fanns inte ens i mina tankar (köpte en julklapp) utan unnade mig lite nya underkläder, en godisdoftande bodysplash från hollister, en tröja och en ny klocka, enkel och stilren.
Ska pudra näsan lite tänkte jag sen drar jag till skärholmen och möter Esra. Ska köpa min efterlängtade päls till jackan!
Träffade även F en stund också. Snacka om att bli förtrollad. Tur jag jag lätt kan knäppa mina fingrar och ta mig tillbaka till verkligheten. Good stuff!
 
 

Snacka om julstämning, älskar't


Don't expect, only hope

 

Nobody

 
Dags att beställa nyårsskor. De här blir perfekta!
 

Gyptian

 

YEAH BUDDY

 

omajgad its a gurl!


Min kusin omvandlade min bror till tjej igår. Varning för väldigt tjejiga bilder.
 

Hej de e jag, Anso

 

Solarium

I söndags bestämde vi oss, jag och frugan för att vi behövde fräscha till oss lite så vi åkte till tullinge och solade. SATAN! Dom har fått helt nya solarium, ny inredning och design. Det var grymt! Redan efter 5 minuter började man känna att det stekte. Nackdelen var väl att det var dyrt, 15 min för 90 kr tror jag att det ligger på ungefär men ändå så värt det!
 

Svetto

Följer strömmen och försöker sluta röka men det är ju inte lätt om man säger så. Sitter på jobbet och svettas som e gris. Blir nog en powerwalk senare också för att bli av med röksuget, gå in och kolla lite på datorn och sen försöka somna så snabbt som möjligt. Det är en ny dag imorgon!
Varför gör man fortfarande alltid en symbol efter sitt namn? Typ en vana från grundskolan tror jag starkt på, sen ser det ju lite trevligare ut också!


Relationer

Frugan har varit dödssjuk sen förra lördagen och stog inte ut med hennes onda hals längre så igår var hon på akuten och fick reda på att hade en halsböld. För att åtgärda det är dom tvugna vid 3 tillfällen bokstavligen öppna upp halsmandeln för att få ur varet. Jag ryser i hela kroppen kan inte ens ställa mig in på vilken hemsk smärta det måste vara.
Men det har iallfall lett till att vi inte har kunnat träffats, pratat på telefon eller knappt smsat.
Jag har verkligen känt vilken saknad det blir, en sjuk tomhet. Ibland kan jag tänka till och känna att det kanske inte är så sunt att man alltid behöver den andra för att känna sig hel på något sätt, för att kunna slappna av i en del "jobbiga" situationer men samtidigt så är vi båda väldigt självständiga av oss och det är klart att det blir annorlunda när man träffar annat/nytt folk när man inte har den med sig som man alltid har annars. Det handlar om vanan och först och främst att vi kan varandra ut och in som gör att vi tillsammans ser till att fixa vissa obekväma situationer.
Har aldrig haft en vänskap förut som jag har med min Sara. Går inte att förklara hur sjukt bra vi kompletterar varandra, hur sjukt bra vi känner varandra eller hur sjukt bra vi går ihop som personer. Hon är min bästa vän, min syster, mitt allt.

Hellre har jag 1 äkta vän än 10 ytliga som bara finns. Den här generationer med människor skrämmer mig allvarligt talat. Den falskheten som förekommer, den omognaden. Människor har fastnat. Stuck on stupid. För vissa tar det längre tid att växa upp än andra men tycker att det är patetiskt när man ser människor som snart närmar sig 30 men beter sig som man själv gjorde när man var 16. Sen kan jag inte klandra andra människor heller för alla människor har ett förflutet, alla har gjort misstag men vart finns viljan att förändra sig någonstans? att lära sig av det tidigare felen? att prioritera det och de som är viktigaste för en själv?

Så glad att jag har dig bebbe utan ditt stöd hade allt varit 6000 gånger jobbigare. Älskar att vi har mognat tillsammans, älskar alla fina stunder och älskar att du är du! Frugan min <3


Think big


Igår morse


Mumma

Min och frugans fläskfilé pasta

Halloween

Sjukt trött. Började jobbet 7 imorse men var en härlig dag med mina älskade arbetskamrater, Victor och Victor (Salle) sjukt kul har vi ihop! Lite godisregn, utklädnad och pynt senare åkte jag hem en snabbis sen begav jag och bror oss till heron för bio och käk! Hotell transylvanien blev det, otroligt rolig film! Såg även en gammal klasskamrat på det, Serhan! Världens bästa prick!


Taco time

Förra lördagen var jag och frugan hos mina kusiner på lite taco mys. 4 timmar senare så var 1 liter vodka borta och vi drog vidare mot hallunda där vi fick en del grabbs efter oss. Sedan kom vi till norsborg där jag bjöd på dans på bordet och några bitchslaps!

Älskar kvalitén på bilderna förresten. Hej


RSS 2.0