Det syns inte men det känns


Smarta lisa


Vintergatan


"we wish you a merry christmas"

Kom in en snubbe på jobbet igår morse. Köpte fralla och cola. Bad mig värma colan?!?! Tydligen ska det vara skit gott. Halvdag idag på jobbet och i en hel timme försökte jag och Sara få till våran julhälsning/julsång på inspelning i mobilen. Vi kunde inte sluta skratta, speciellt inte tanken av att chefen satt ute i cafét och fick lyssna på hur vi höll på.

Vi - Adnan Adnan, låter det bra när vi sjunger?? (Vi sjöng såklart mörkt och ljust som oftast bara händer på fyllan när vi hamnar på en toalett)
Adnan - Ni har bombat min hjärna.. Samma låt hela tiden!!

HAHAHA! Lägger upp den så fort Sara lagt in den på datorn.

God jul gott folk!


kämpakämpa

Den här helgen har jag spenderat med frugan Sarkan i Norsborg. En lugn helg förförsta gången på länge med en massa sötsaker. Fruktsallad, milkshake, glass, godis, chips, vaniljcola. Inprincip allt. Haha. Det märks verkligen hur pigg man blir när man har en alkoholfri helg. Vi har knappt sovit något men ändå så är vi pigga. 3 filmer på raken och en massa "skrikande skratt" eftersom att jag inte kan skratta högt när jag är såhär sjuk. Saknar det!! :( nästa helg kör vi all in. Inga gränser, inga stopp, bara kööööööra!

Igår när vi var ute för att få lite frisk luft träffade vi ju såklart på den jag minst ville se. Inget jag vill gå in på bara ett jävla sammanträffande eftersom att man aldrig ser honom med tanke på hur mycket han jobbar. Faith. Till lite roligare grejer träffade vi även på en gammal kompis Tony som vi brukade umgås med för några år sedan, numret finns i luren så parti parti med han och hans grabbar i helgen!


rollin


For you, i'll come running

Förra helgen var också galen detaljerna håller jag för mig själv. Du i fredags. DAMN, biter mig i läppen när jag skriver det här. Du är FÖR sexig. HAHA. Jag anropar S till att lämna jorden så snabbt som möjligt, din sexighet tar kål på mig.
Natta var här också, längesen man såg henne. Trevligt att träffas även fast kvällen kanske inte riktigt blev som vi tänkt oss.

Nu sitter jag här o tänker på min andra halva, Sara som ligger och sover.. Båda är sjuka. Typiskt inför helgen va? På något sätt känns det som att det är ett budskap från gud som försöker tala om för oss att vi ska börja ta det lite lugnt.

Myskväll senare antagligen, fruktsallad och en massa gott men nu - Tacos. Kan någon känna smaken åt mig? Passa på att ha den bästa fredagen när vi ändå inte är i farten! Ciaaaao


Världens bästa negerbritta


neger britta


RSS 2.0