FREDAG!

Har jobbat i över en vecka utan ledighet. Börjar känna mig rätt snurrig och trött på det här men vad gör man inte för att samla på sig lite extra timmar?
Idag bjöd chefen oss på mat från sushin och frugan fick något ryck med att hon skulle gömma sig för honom vilket gick lite sämre, han hittade henne direkt. Apelsinshow och sumobrottning hann vi också med. Haha.

Kom in en äldre kvinna och gav oss ett papper om erbjudande på massage, manikyr, ansiktsbehandling och lite annat roligt så antar att nån gång under nästa vecka blir det massage för oss. 300 för 1 timme är ju som hittat! Ha en riktigt trevlig helg ni där ute, jag ska jobba hej!


Do it in the office


Mini





Såå sant! Hahaha


In the sun


S to the S

Jobbig dag igår, hela dagen. Ville bryta ihop. För mycket på en gång. Hatar när man står inför något jobbigt och vet att man antagligen kommer att hamna i skiten men inte har någon aning som helst om vad man ska göra för att man inte riktigt vet när allt kommer att ske eller om det kommer att ske i överhuvudtaget. Eller jo, det kommer att ske men jag vet inte om jag kommer att klara mig undan eller inte. Thoughts back and forward. Please can somebody help me?

Till något roligare. Eller roligare vet jag väl inte om det var för frugan men den roligaste synen ever! Vi letade efter en grej på skärmen vid kassan, Sara lutar sig lite på snedden och från ingenstans ser jag en LÅGA i hennes hår. Hon slår på sig själv som en galning och säger "OMG" ett antal gånger, jag - i chocktillstånd, fattar ingenting. Sara rusar in i köket, jag kommer efter. Hon tittar på mig för att få något reaktion, typ "Har ALLT mitt hår brunnit upp????? " Jag står och tittar på henne helt seriöst. Vi går in på toan. Hennes hår STINKER bränt och vi DÖR av garv! HAHAHAHA FAAAAAAAAAN vilken jävla syn. Skulle göra vad som helst för att få det inspelat. Sånna saker händer bara Sara, jag förstår inte. Hennes hår brann inte upp som tur var, bara lite men inget som syns :)


Hittade denna lapp imorse som våran chef hade lämnat.. Han har problem, på riktigt. Så jävla störd haha


Jasså?


Moonlight


S E X


Is

Skönt som fan med plusgrader ute, att slippa frysa men till det som är lite mindre kul, det är rena rama ISBANAN ute. Har halkat minst 7 gånger bara påväg till bussen. Jag ramlade aldrig men det hade förstås varit en jävla rolig syn. Nu - jobb ha en underbar dag ciaaao


HAHA


Are you ready?


Lite bilder på Cafet, enjoooy!






YYYYYYYFT LÄNGTAR!


Grund

Story of the day
Jag är en sofistikerad grundskolelärare för åk 1-3 som efter jobbet förvandlas till en sexgalning. Kanske till och med har ett kvällsjobb som lyxhora eller strippa i någon gränd i stan.


Work it!

Sitter på jobbet och tittar ut på slaskvädret. Frugan är påväg också så hon e här snart efter ha fått något väldigt bra konstaterat. Kl 3 är det min tur.
Ha en super bra dag!


HAHA


Glömska jävel

Var hos Sarolina och kom hem för ett tag sen. Alltid lika mysigt att spendera tid med henne och hennes familj. Fick även presenten hon köpte till mig, en SKIT söt kimono! Den kommer att användas väl, tack mitt hjärta!

Pratade även med min bjeb Johan, älskar våra telefonsamtal om kvällarna blir så jävla glad. Vi är preciiiis likadana så let's make vårat kärleksbarn när det ändå är alla hjärtans dag och allt! Haha. En fet puss till dig min vän


Terve terve nytti tytti

 

Helgen var kommen och vi var på kryssning. Jag, frugan, Lina och Carro. Kombinationen tillsammans = CRAZY med stora bokstäver, om inte ännu större. ALLA visste vilka vi var. Går nog inte att beskriva med ord hur SJUKT KUL vi hade så jag låter bilderna visa er vägen (observera att vi har ju inte fått ALLT med på bild så ni kommer att få se en lite lugnare verision av det hela)




























Tytti

Jag kommer att älska dig tills hjärtat säger stopp


12/2

"It's tough when someone special starts to ignore you, but it's even tougher when you have to pretend that you don't mind"


OOOPS



Håller med delvis. Är det något mellan mig och frugan stannar det ALLTID mellan oss. Don't even try. Folk tror att de känner en pga det förflutna men till skillnad från andra människor så förändras jag, förändras vi. Om du/ni kände oss för några år sen och tror att vi fortfarande lever i samma bubbla som då så har ni kommit helt fel. Då ere bara säga tack o hej för INGEN vet NÅGONTING om OSS längre!!!!! HAHAHA fucka ur men det är något jag stör mig på, folk som tror att man fortfarande är som man var förut.


Kidish Inkish


Weekend girl


Det jag älskar mest måste vara det där "rnbspot" mitt i låten


"Myyyys"


Train

Är det någon mer än jag som ogillar att åka kommunalt? Speciellt när man har tröttnat på all musik man har. Skulle vilja rensa ALL musik jag har o lägga in ny musik. Lite som att "börja om på nytt"

När jag tittar på alla andra människor på tåget har jag kommit fram till en sak, majoriteten har Iphones. Många läser och de andra gör som min kaka, se bild nedanför.
Det här måste ju vara det mest intressanta inlägget jag någonsin har skrivit. Hej.


The unit


Tuff brud som höjer ögonbrynen och putish på läppish




Beautiful love


Saaaant


Mmm

Wanna go nuts?
Direkt importerade nötter från Turkiet, kan inte bli så mycket godare.


Lysande

Tillbringande denna söndag med god mat och gott sällskap hos mina kusiner och titta vem som är på besök i Sverige, min älskade baba anne! (farmor)






Fullmåne

Är det någon som skämtar med mig eller? Hjälper ni mig med en gång eller måste jag hjälpa er? Fuck


V-Blood

Jobb idag från 10-20. Förvånansvärt lugnt, jag och frugish or should I call you "Qota" såg fram emot att slå rekord men det hände inte. Vi frös för det mesta, så mycket så att vi satte på ugnen för att få upp värmen, kläm grillarna var helt öppna också. Har kommit fram till en del grejer också. Våran chef gömmer pengar eller något liknande på taket i toan. Älskar att jag kan lägga märke till detaljer som genast får allt att bli snäppet roligare. Spekulera e en av mina goda sidor också, försöka klura ut hur människor egentligen har det.. Nej nu får det vara nog, mina ögon kliar för att jag är så trött. Sleep tight


Licki licki


1 Februari 2012

Började på mitt gamla arbete, Moccachino idag. Kändes sjukt skumt att komma tillbaka men så jävla nice att jag har folk som jag trivs med där. Sarich och Dragich!
Ser fram emot lördagarna vi ska jobba tillsammans frugan! Får sån speciell känsla.

Tog ett spontant hiv-test häromdagen på u-mottagningen så om 2 veckor har jag svaret. Läskigt. Usch. Var nog lite för spontan.

Den 20 februari ska jag på arbetsintervju för espresso house också. Bättre betalt där, bättre avtal. Vi får se vad som händer med det men det är alltid bra att ha back-up.


Japp japp japp!


Så sant





RSS 2.0