Croatia

WUHU! Jag och frugan bokade våran sommarresa i lördags, Kroatien here we come! 2 juni drar vi. All inclusive bokade vi den här gången och ett extra snyggt hotellrum med havsutsikt. Lääääääängtar!!




Japp


3 rätters

Har inte haft tid att skriva. Dragana (våran personalansvarig) har lämnat oss vilket innebär 100000 gånger mer ansvar. Stress men jävligt kul på samma sätt vi får göra exakt som vi vill!

Idag ska vi i familjen fira min mormor som fyllde 65 i onsdags och det firas med 3 rätters, en säng till henne haha och gott sällskap! Puss


Japp


Hahaha min syster i ett nötskal. Observera att hon bara är 8 år o tänker redan på att hon vill supa på en båt, med oss, dom galnaste människorna på denna planet. Älskar att hon ser upp till oss till max och att hon är så GRYM på att både läsa och skriva! (även fast hon stavade lite fel, men det hade tamefan vart onormalt om det hade varit felfritt)


WOW


Blä

Något av det osexigaste som finns är killar med dåligt ordföråd dvs som pratar slang och använder samma ord hela tiden. Som måste lägga till det där "jao, bre, cok" i varje mening. Inte bara att det är fult utan det låter väldigt illa också, brutalt, äckligt usch. De flesta har bott i Sverige i hela sitt liv också, GÅTT i en svensk skola. Det är fan helt sjukt egentligen. Men självklart blir det så när man umgås med de som använder slang.
Kan ta ett exempel. Jag och frugan sitter på tunnelbanan hör 2 snubbar prata med varandra och från ingenstans kommer det där "Men vad de e balash qåta".
Vi började ju såklart skratta och gjorde narr av dom och körde våran egna "vi ska av nu din horunge" " aa bre ja vet din hora". Haha... Skrattretande. Så nu har jag sagt mitt om den saken. Hej.


Tisdag




Tips

Någon mer än jag som lider av slitet hår pga färgning, platttång, hårspray osv? Räck upp en hand. Haha.
Försöker att alltid använda Heat Defence innan jag plattar mitt hår för att det ska slitas så lite som möjligt. Började även med Macadamian Oil förra månaden och den är suuuper bra! En olja man har i håret när det är blött eller torrt för att det ska få mer glans. Det blir otroliiiigt lent också så det rekomenderar jag starkt!

Har hört att Ricin olja är bra för håret också för att det ska bli friskt, tjockare och växa snabbare så det köpte både jag och frugan idag på apoteket. Man ska massera in det i hårbotten och låta det verka i 4 timmar sedan shamponera 2 gånger eftersom att det är en RIKTIGT fet olja. 1 gång i veckan ska man använda det. Hoppas det ger resultat!

Ett annat tips som en frisör gav till min vän, sova med hårinpackning och endast på topparna så det kör vi också på ikväll!
Hoppas det ger resultat för det finns fan inget fulare än slitet hår. Peace out bitches!


VÅR


Yupp


Igår

Igår hann jag med väldigt mycket. Jobbade, Sakarina kom och mötte dig på jobbet och vi hade sällskap hemåt. Till norsborg hämta cigg, till fittja och lämna till min mormor som även var hundvakt åt världens sötaste hund!!! Sen åkte jag till min faster och mina kusiner, vi hade det super trevligt som vanligt. Baba Anne åker hem idag så passade på att träffa henne också.

Snart ska jag möta upp frugan och dra in till stan sen hoppas jag för bra planer framåt kvällen CIAO




I <3 AVICII

Tråkigt för dom som skulle på Avicii efterom att det blev inställt pga att ett dansgolv hade rasat. Folk var som galna kan jag tänka mig. Lider med ALLA. Hoppas han kommer snart igen, då ska jag gå. JA SKITERII!


RSS 2.0