Birthdaysex

Tänker inte gå in på några detaljer men hade en trevlig kväll igår! Ph ramlade i snön, jag hittade en ny baby (vinöppnaren), miner, bussförar-kvinnan, julbelysning, slänga med huvudet och mata-mig-snubben. HAHA är helt död kom hem vid 8 imorse och vaknade kl 11 fy.









Unification


Nu drar jag ner till lokalen och förbereder en galen kväll!
En av de första bilderna som togs med min digitalkamera jag fick idag WUHU


Redbull-snubben

Var ju som sagt på bio igår med mina kusiner, filmen var skit bra tycker jag eftersom att jag inte hade några förväntningar alls för att alla hela tiden har sagt att den är dålig. Fick nästan ont i magen för allt strul snacka om att fucka upp allt.


Började tro att jag var med i dolda kameran efter alla sjuka händelser på bion alla var riktigt störda men vi hade en trevlig kväll och skrattade järnet hela tiden. Det fanns en snubbe jag aldrig kommer att glömma, redbull-snubben!! Han drack 7 redbull sammanlagt till slut blev han så hipe att han inte kunde sitta stilla. Några svenska grabbar bakom oss trodde att det var en sopptipp, skräpade ner hela stället ÖVERDRIVET. En snubbe däckade, hur fan kan man däcka på bio?!
Okej ska inte säga så mycket, i turkiet för några år sen var jag på bio och då somnade jag. Men endast för att den var 3 timmar lång och för att den inte var så speciellt intressant

Ikväll blir det parti parti med tjejerna eftersom att jag fyller år imorgon! WUHU! Ska städa mitt rum nu för släkten kommer snart
PUSS


Jag förra året när jag fyllde 18! Försöker Äta upp Mikkis rumpa

Brudarna och det berömda drick-spelet


Feel the spirit

Idag blir det bara ta det lugnt för min del. Ska på bio med mina kusiner och se snabba cash ääääntligen!! Har jobbat idag och vi åkte skridskor i kungsträdgården, skit mysigt och trots att det var 3 år sen jag åkte så var jag fanimej duktig.
Har varit trött hela dagen så har druckit massvis med kaffe vilket inte är bra för mig, mår illa. Ska hoppa in i duschen nu och fixa mig take care everybody


ISTIDEN ÄR HÄR!!

När man vill att snön ska försvinna som mest kommer den tillbaka. HEMSKARE än någonsin, värsta snöstormen polisen varnar en för att man ska stanna inne. Den skrämmer mig och som vanligt ska jag överdriva hela situationen och få det att låta som att vi alla kommer dö HAHA!! Puss på gött'n


On the beach

Idag har jag beställt nya lite mer somriga kläder från h&m, fixat mer ramminne till datorn, laddat ner lite skön house och faktiskt dammat av lite i vardagsrummet och i mitt rum!

Tycker synd om min älskling Sara som får badrummet omgjort nu. Hon är en riktig badnisse, har aldrig mött en person som kan bada 2 gånger om dagen i flera timmar!! Så det blir aldrig mer något badkar från hennes del men har erbjudit henne att komma och bada här när hon vill... Till hennes fördel så blir ju badrummet iallfall nytt, snyggt och fräscht sen! :D

Ska göra om mitt rum också och då valde jag gråa snygga tapeter. Ska bli så jävla skönt med omväxling har liksom SKRIKIGT ROSA nu.

PUSS



HELL YEAAAAH


Pundarkvarter

Fredagen började väldigt kaotiskt men slutade på topp! Drack i storvreten med sara, lollo och nadia och hamze bamze + några till. Kom hem vid 11 dagen efter och käkade barnmat, drog sedan vidare till Lina och va trött utaba FAN så min lördagskväll gick ut på att sova.

Igår var jag hos min faster och åt god mat och pratade om resan till turkiet i sommar. Åkte till Lina sen och sov där. Sara kom imorse och medans Lina var borta höll vi på som fan med Miro, kommer en bild när vi har satt på han en klänning. Så himla SÖT han ser verkligen ut som en tjej. KLUMP!!

Puss hej

Här har vi då beviset på att han faktiskt inte är en tjej! HAHAH


BLÖT KYSS


Jag och min älskade Miro


Get out of my head

Är så trött på att slösa min tid på dig, att ljuga för din skull för något man ändå inte får tillbaka. Den ända som egentligen påverkas negativt är du men det är något du aldrig kommer att förstå. Du är så naiv och fast besluten om att du gör rätt och att du ska komma undan med allt när du i själva verket bara sjunker.. DU har sjunkit i mina ögon. Allt kommer fram och oftast för din egna skull, för att du ska lära dig att sluta begå misstagen. 

Tro inte att du är överlägsen

Imorgon ska jag till min kusins skola för att hon ska klippa mig det som känns bäst är att det är att man får en gratisklippning + att jag verkligen behöver klippa mig.. Det som kan kännas lite tråkigt är att hon kommer inte att få klippa så mycket på mig, topparna först och främst och sedan klippa upp det lite. Det hade nog varit lite roligare för henne om hon hade fått gjort värsta projektet men nejtack jag vill inte raka av mig allt hår! Ska ha långt hår tills studenten som det föresten inte är så långt kvar till heller!

PUSS


Varför är han så grovt sexig för?!?! Eller han ser mest farlig ut och så har det nog med låten att göra också


Banangränd

I fredags mötte jag upp Sara och Lollo vi åkte en jävla massa omvägar och var förbannade hela högen. När vi kom till stan blev vi uppplockade och åkte till bredäng på fest. Helt galen kväll med en massa skratt. Blev så jävla trött på natten så jag gick och la mig(?!) Verkligen INTE typiskt mig, brukar hålla mig uppe längst av alla o festa järnet ända in på morgonkvisten men ändå. Hade det iallfall jävligt kul och kom hem ca 10 på morgonen.

Snart ska jag bege mig till min faster o få en jävla massa god mat! MMMMM längtar.
PEACE



Sara när hon skulle nudda taket men sparkade en snubbe i huvudet istället. Hur FAN lyckas man?!


A moment

Träffade Sara efter praktiken och vi begav oss hem till Carol för att höra alla smaskiga detaljer från Chile. Sedan mötte jag upp Fanny och Lydia för att hämta biljetter till studentskivan som jag ska sälja. Träffade även på Dona, herregud det var 15 år sen sist jag såg henne känns det som. Kände mig skit sugen på något gott så jag gick köpte en massa naturgodis som jag ska vräka i mig snart muuuuums

PUSS


Jag och älskade Sara


Cant you seeeee it

Mycket bra saker har hänt idag! Claudia och jag har äntligen löst allt, Carol har kommit hem från Chile, Fixade så att jag får sluta 3 från praktiken&har beställt ett nytt bankomatkort (chipet ramlade av på mitt senaste)

I söndags träffade jag Sandy och Mateo, skit kul och träffas eftersom att vi inte hade setts på länge! Det blev mycket skratt, lite föööööör mycket haha. Så fort jag såg Mateo började jag garva och garvade i ungefär 10 minuter non stop. Tjatade om mitt allergibesvär, Sandys cirkus/indiska tält som Mateo rev ner, tittade på Sandys alla hundar hon vill ha (zoo på högstanivå) och även Mateos önskan om att bli en engelsk poet.

Visst har lite negativa saker hänt också vilket är tråkigt men som sagt överväger alltid det roliga de dåliga sakerna! Ska möta upp Sara för att åka till maxi och köpa slingor. Hörs någondag! PUSS


En galen sommarnatt efter latinofesten i alvik. Älskar inte direkt att visa upp den här bilden. Ser ut som ett psykfall och Carol gör "rövhållet"


Ni är inte ett speciellt bra team

Idag har jag installerat om min kära dator eftersom att comhem är jävla idioter. Orkar inte gå in på detaljer men tror alla håller med om att comhem kan ta sig i röven. Fredag imorgon, något speciellt som händer? Tar det som det kommer, skulle gärna vilja festa järnet men det är inget måste. Massa funderingar snurrar runt i huvudet. Sluta få mig att se dålig ut. Frustrerad är vad jag är just nu.

Peace n loveee

Mirakelbarnet

Min farbror kommer till sverige den 20 januari, ser väldigt mycket fram emot det. Han har något speciellt blev så jävla glad när far berättade att han kommer på besök! Har även kommit fram till att min lillebror Miro är verkligen ett mirakel barn, ta en titt nedan


Jävla klump. DÖR


Blivande frisör

Sitter här medans min syster borstar och fönar mitt hår hennes framtida planer är att bli frisör säger hon!
I söndags mötte jag upp Ph, Jeje och Dessie för att åka på fest i brandbergen men som vanligt var det tvungen att vara någonting. Jeje fick för sig att vi skulle till bandhagen så där stog vi och undrade varför inte dom kom och dom undrade vart vi hade tagit vägen men som tur var kom dom och hämtade oss. När vi kom dit högg alla in i spriten och väntade på den berömde leken edtedfreddy men den blev aldrig av så vi dansade och skrattade en bit in på natten. Bilder togs överallt i lägenheten och ganska många i badkaret haha

Me, Jeje and Teddy

gansta löööööööve

Varför får jag känslan av att det inte är något som stämmer? Något som är fel? Aja lite torrt på ord just nu.
Var på collage igår och självklart var paradise-stefan där. Gav han ingen uppmärksamhet eftersom att han är en jävla DIVAAAAAA men vill äta honom så grooooovt. Stefan på bricka tack!! På vägen hem träffade jag och Jeje skit roliga snubbar som vi satt och garvade sönder oss med tills dom hoppade av tåget. Mycket mysko människor hoppade på tåget igår, mest stirrande imports FY!

VEM VARE SOM KASTAAAA

Helt galen kväll igår hade så jävla kul att jag skulle kunna skrika!!! En jävligt bra start på det nya året, alla var på topp, det var nästan så att vi hängde i taket! Tonfiskhjärtat och musen, norsken, jid-jod-jad, ferhat och yasin mina nya grabbar! Alla grabbar va underbara på sitt sätt, det var 45 flugor i en smäll, alla jobbade på grodan så gissa vem som slipper stå i den långa kön nästa gång WUHU!





klumpe-snusk (musen, jag och jeje)


hide and seak

Nyår var nice och vi träffade på en jävla massa galna människor som var hype på högsta nivå! Fransmän, folk som försökte ta våra partyhattar, någon som tappade håret, kissade på tåget, stipptease, bond-konsert! Vi fick igång alla genom att jubla oss igenom stan! Happy new yeaaaaaaar



RSS 2.0