karatebitch

Så var det nyår idag. GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!
Den här dagen är ganska avgörande på vilken början det nya året kommer att ha. Om man har en kul och oförglömlig kväll med en massa galna minnen med nära och kära kommer man vakna upp dagen efter och tänka att det var en helt kväll man sent kommer att glömma bort och att man själv känner att det var en bra start på året. Så hoppas jag att jag känner. Om man inleder nyår på ett sätt med dåliga beslut vaknar man upp med ångest och vill glömma allt så snabbt som möjligt.

Det året som har varit har fått mig att öppna ögonen, ta vara på det du har! Det jag är mest stolt över är att jag har blivit mer mogen och kan ta mina egna beslut och välja det bra före det dåliga. Jag har lärt mig att jag kan klara mig utan allt skit och jag har blivit en helt annan människa mot va jag var innan hösten 2008. Jag hade sjunkit lågt som man kan sjunka men tog mig upp igen, det är det bästa. Jag känner själv vad jag har åtstadkommit för mig själv och det är en galet underbar känsla. Och speciellt att jag har så underbara vänner som hjälpte mig på traven! Vi har alla våra upp och ner gångar men ge aldrig upp, fortsätt kämpa för du kommer att se ljuset, även om det är långt bort!

Sara min älskling, du har funnits där i vått och torrt det ska du ha tack för. Kan inte se mig själv utan dig. Du är en stor del av mitt liv och det vill jag aldrig ha bort. Älskar att skratta med dig, älskar att vara störd med dig, älskar att vara ledsen med dig, älskar allt som har med dig att göra. Förstår inte hur vi står ut med varandra ibland men har vi klarat det hitils tror jag att vi alltid kommer att göra det. Du tar mig till en ny nivå och tillsammans är vi världens bästa! Älskar dig

Sist men inte minst är jag så glad över min familj. Mamma du vet att du är den bästa och jag älskar ingen annan så mycket som jag älskar dig. Jag vet att du inte är redo för att jag ska flytta hemifrån snart (då pratar jag om 10 år men iallfall haha) men tro mig det är inte jag heller! Ibland känner jag att det skulle vara så skönt med ett eget men vet inte om jag klarar mig utan dig. Det känns som att jag skulle behöva slita mig ifrån mitt egna liv, min själ, mitt allt. Du har hjälpt mig genom alla svåra tider och fått mig att känna mig som den mest älskade på jorden. Du har gjort ett jobb som var menat för 2 personer. Avgudar dig för att du är så stark och över att DU har klarat dig igenom allt. Du är världens starkaste kvinna. Även när du har varit helt förstörd har du aldrig visat dig svag. Finns inga ord för hur mycket jag beundrar dig mamma! 


Bruuuuuuum

Hände inte så mycket igår satt och drack lite hemma hos Sara. Stalkern har ju såklart hört av sig idag igen också. Psykopat, kill me. Drar till skärholmen eller skarinko som jag brukar kalla det för med tjejerna, vi får se om man hittar något trevligt då! Jobbar imorgon också det ska bli kul förutom att jag behöver gå upp med tuppen. Är så van att kunna sova ut nu.. Längtar tills jag får min feta-januarilön!!


Min 18 års dag! Älskar bilden även fast jag ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig


In my own thougts

Det var meningen att jag och Sara skulle ha gått ut med Jeje igår men när vi kom fram till stan bestämde jag och Sara oss för att vi skulle äta istället så vi åt. När vi skulle ta bussen hem stötte vi på Niz och Axel som var helt störda, det var typ - 59 grader och Niz åt glass :S helt skum. Sen träffade vi en snubbe medans vi väntade på bussen som jag hade rockkonsert med eller jag var hans bakrundskör men ändå! Sen kom en till kille som berättade om hela sitt liv, han var i samma ålder som mig och Sara men han var trevlig som fan! Inte nog med det var det någon jäkel som hade gömt lite grejer i håret.. Fattade inte ett skit asså HAHA! Sen stötte vi på någon jävla fullis som stog och grät, ett par som hade ramlat i snön, en fullvuxen kvinna som stog och bråkade med sin mamma, vipps så försvann mamman och kvinnan sprang efter henne o skrek mamma. Helt galet folk!


Måste alltid ställa till det på ett eller annat sätt

Helt galen kväll på julafton drack som satan 3/4 flaskor var uppdruckna och fick en ny homie, skogstrollet som jag hittade i min tröja vid min bh fattade inte ett skit inte nog med det började det brinna. Hade skit kul och kom hem klockan 10.00 på juldagen
Take care


Låten som dödar mig just nu


Jag är en sprittant

God jul allihopa! Sara sprang runt i hela hushållet och skrek godjul och lurade i sin bror att han skulle få öppna julklappar nu men det blev det snabbt ändring på då hon försökte vara lite pedagogisk och förklarade att om han somnar nu vaknar han jätte snabbt och DÅÅÅ får han öppna sina julklappar!

Har jobbat idag och sprungit runt i skärholmen med Sara och varit hos Lina, lämnat och hämtat julklappar och sedan åkte jag och älsklingen hem till henne och slog in julklapparna som var kvar. Lena ska få ett ciggpaket av mig och Sara får en blöt kyss! Vi har lyssnat på Lena som förtillfälligt har tagit akt att fråga sin son om hans pappa slår honom, om han är dum mot honom osv HAHAHA! Jag dör, har även lärt Tobbe att göra "skrynkla ihopansiktet specialliteterna"

Ha en riktigt god jul. HEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII


Empire state of mind

Var hos Sara igår och hörde på hennes tjat om att hon hade så tråkigt hela tiden. Haha sen kom jag hem, la in en  låtar till Yassans mp3 som hon ska få i julklapp sen gick jag och la mig. Känns konstigt att vara uppe med tuppen vaknade vid 8 idag. Det är väl antagligen för att jag har tagit det så lugnt är liksom van med att vara trött heeeeela tiden men nu är det lov, ingen praktik YES!

Jul är det snart också, är det någon mer än jag som inte ser så mycket fram emot julen? Det var mycket roligare när man var mindre det känns bara kul för att familjen samlas och för att se barnens miner när dom öppnar sina paket och blir hur glada som helst!



Minnen uta ba satan!


Värst vad du är hemlig då

Har bara tagit det lugnt i helgen vilket känns bra. I fredags sov jag hos mormor och i lördags var jag hos Lina en stund och sen träffade jag Sara Å och vi tog en promenad upp för storvretsbacken och sen ner igen. Vi pratade om allt och inget och skrattade som galningar! Tack för prat och skrattstunden baby! Vi träffade även på Valle, Nickolina, Melli och Nats i centrum så vi stog o pratade ett tag så nu är flaket löst också WUHU!

ni som älskar snö, lägg er snabbt

Härligt väder är det ju ute iallfall! JAG KOMMER INGENSTAAAAAANS! Såg faktiskt fram emot sista dagen på praktiken innan lovet (kommer dock tillbaka den 7 januari) men ändå. Aja och mor min kommer inte iväg till jobbet heller eftersom att hela busstrafiken i botkyrka är avstängd.

HAHA ganska skrattretande egentligen och på något sätt lite spännande - du kommer ingenstans, det finns INGENSTANS att ta vägen!!!! mohahahhahahah



Se så lyckliga vi var innan snön kom :(


Din lilla smula

Idag har jag varit på toppen humör har både jobbat och varit praktik! Sitter förtillfället här med min älskade fru! Vi har skrattat sönder oss, hon kallar mig för måns möller o hennes mor och min mamma är galnare än någonsin kan inte sluta skratta o spana in Sara riktigt grovt på den här bilden jag lägger upp nu. Hon kommer hata mig för det här men jag MÅSTE


nothing can hold me down

I onsdags var jag och tjejerna uppe hos Carol och tog farväl av henne eftersom att hon just nu befinner sig i Chile! Och Carol som vanligt fick sina ryck och bara låg och garva, det räcker med att jag säger ABC och hon DÖR av garv som om något vore jävligt fel hahaha! För övrigt berättade hon om alla twilight böcker och kunde inte hålla mig för hon berättade verkligen med världens inlevelse och passion! Aja Carol vi ses om 3 veckor!

Igår var jag hemma hos Sara med hennes mor och kompis, jag tog min första grogg vid 4 tiden och fortsatte ända tills 12 tiden då vi egentligen skulle dra ut men mådde illa och kände mig helt död så Lena och Malin gick ut istället. Det var en väldigt trevlig kväll igår vi åt god mat, drack, lyssnade på musik och spelade vem vill bli miljonär HAHA lovleeeeeeey! Puss HEJ

you give me fever

I lördags var vi alla i alvik på latinofest, det tråkigaste som har hänt på jävligt länge ska jag säga. Tur att du inte följde med Carol! Psykade människor och som alltid drama! Inte nog med det var det en brud som ramlade ner från toa fönstret (tredje våningen) hon skrek fan BRUTALT så jävla hemskt.




bullshit

Är du i ett sånt stort behov av att ha någon så att du till och med glömmer bort vad som är rätt och fel?
Borde inte bry mig egentligen men det finns så mycket baktankar bakom det hela. Du gör mig trött.

spank me haaaaaard

Vad FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN har jag gjort med mitt hår?! aja har annat o tänka på eller tänker förtillfälligt inte alls för jag är jävligt trött vill bara sova men icke sa nicke ja fångar dig i sticke det kan jag inte, måste skölja ur den här satans färgen först.
Var på maxi i sista sekund med min älskade vän Sara fattar inte hur gud har kunnat gjort oss så störda :(:( (inte för att jag tror att gud har något med det att göra men det känns bra att säga så helt enkelt)

har förövrigt världens bästa praktiiiiiiiiiiiiik, skrattar dag in och dag ut.

PUSSSSSSS

sov min skönhet

Sitter här med min kära vän och lyssnar på musik. Hon har legat o sovit medans jag har spelat the sims och pratat för mig själv och även rökt ut genom mitt fönster. Som Sara sa - Är du så jävla upptagen med the sims att du inte ens har tid att gå ut att röka?! HAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi var dessutom på maxi för att köpa hårfärg (vill bli blond igen) men icke sa nicke, jag vågar inte..

Ska iväg till jobbet snart med mitt fina eksem som jag har :) underbart.

RSS 2.0