Barre föfan

Igår fyllde Yassan 6 bast! Min stora flicka o + på kanten var ju hennes härliga framtand som hon tappade!
Skönt att vara ledig idag och bara ta det lugnt. Spenderade dagen hos mina kusiner, vi åt tacos, tittade på film och hade det så jävla kul. Det blev mycket skratt och insåg att dom fanimej är lika störda som jag! Haha.. Måste träffa dom oftare. Filmen vi såg är beyonces nya, den var lite seg från början men skit bra mot slutet. Den handlade om ett gift par (beyonce o någon svart man) och deras son. Dom var lyckligt gifta tills en psyko brud dök upp på hennes mans jobb. Hon blev helt galen tillslut och tog deras barn o blablablaaaaaaaaa helt galet.
Träffade tjejerna nyss och pratade med de, kändes skönt att säga att jag var ledsen över det som hände o att jag bad om ursäkt. Oavsett vad som händer i framtiden vill jag att ni ska veta att jag älskar er mer än hela världen, har haft den ytterligare bästa perioden i mitt liv med er och uppskattar att ni alltid funnits där

PEACE

Alkis

Jag nästan beundrar mig själv för hur stark jag är, psykiskt.
Har gått igenom mycket som har gjort mig stark, som har gjort mig till den personen jag är idag. Älskar hur jag är som människa förutom mina brister som vi alla har.

Syrran fyller år på söndag så ska köpa en riktigt fin klänning eller pennkjol hihi. Ska tillbringa min tid med henne på lördag för att Lina ska på middag. Sen blir det jobb och kalas på söndag.
Köpte nya skor och tights idag fett nice BRRRRRRRRRR!!! och när jag får min lön ska jag börja med att köpa 5 par tights så att jag har för jag lyckas ALLTID ta sönder dom


Nice Price

Det blev ganska lugnt men ändå galet igår. Har minnesluckor tråkigt nog och smsade ju såklart HELA världen. Fattar mig inte på mig ibland. Men har bestämt mig nu, jag ska bli nunna!! O jag driver inte.. tjejerna tror väl säkert att jag driver men nu är det fanimej dags.
Är med Julle, michelle, Sara, Cami o Carol förtillfälligt, vi väntar på att några snubbar ska komma med sprit så blir det hinkish idag med niiiiiiiiice priiiiiiiiiiiiice!
 
sov sött puzzzzzzz


Let go

Igår kväll drack vi lite granna eller jag som alltid blev ganska rund om fötterna. Goran gav oss 1 liter rysksprit skit snällt av honom och det finns fortfarande lite kvar men de ska vi spara och inte röra förns imorgon kanske, vi får se. Ikväll kommer antagligen roy, shiras och 2 okända snubbar hit med sprit så då blir det dricka igen. 
Brände fitt tummen igår kväll och det som är det skumma är att det jag har bränt är format som ett hjärta!! Ett fucking hjärta, vad fan ska det betyda? ska lägga in en bild men man ser inte så mycket det är lite för ljust. Just nu lagar vi mat, kyckling filé och potatis gratäng med sallad till. Ska bli mumsigt är riktigt hungrig. 
Och idag är den dagen då vi är huuuuuuuuuund fria! WUHU det är som en lättnad för då slipper man vara orolig för att allt ska bli stökigt och att skorna ska gå sönder.. Men å andra sidan saknar vi ju dom fast det blir skönt med en paus. 

Aja ska tillbaka till köket PEACE


5 år sedan

bokstavligen också. Och precis som jag har skrivit i de senaste inläggen så har jag fanimej INGEN aning varför. Det är inte så att jag har tappat lusten eller att jag har haft fullt upp utan den är bara bortglömd helt enkelt.
Bor själv med tjejerna i 2 veckor! wuhu så jävla nice! Än så länge har det varit fest, sova, jobb, städ, mat och mest av allt, musik. Musiken pumpas dygnet runt och just nu franska nrj, house. YEAAAAAAAAH!
Igår drack vi med valle, roy och en kompis till valles pappa. Det var skit trevligt förutom att en vaknade upp med ångest, en vaknade inte alls pga att hon inte sov något, ena spydde och den andra åkte till jobbet HELT död då det visade sig att det skulle vara stängt pga en vattenläcka.. Höll på att dö. Dricka blir det idag också, är ledig imorgon SWEET!
Timpa kom hem idag från turkiet med ett jätte vackert halsband till mig så skönt o se min bebi. Men en tråkig nyhet är att Benji o pappa åkte till turkiet idag o ska vara där i 3 veckor så kommer sakna de också! fy..

Vi lär inte höras på ett tag så chill out o ha det bäst!

Jobb

YES har äntligen börjat jobba och det går bättre än förväntat. Lärde mig allt redan den första dagen så det känns underbart. Min far och benny åker till turkiet på söndag i 3 veckor så måste fråga honom om jag kan få pengar som jag kan ha under juli månad eftersom att man inte får något studiebidrag + att jag får inte min lön förns i agusti..
Yassan fyller år snart också och måste köpa något till henne, jag har ögon för en jätte söt klänning som finns på h&m.

Inte mycket som har hänt under dagarna förutom fest, förkylning, hosta och bara tagit det lugnt. Igår var jag hos Sara och vi drack lite vin, snacka en massa skit och höll hennes mor uppe längre än vad hon brukar! Sen åkte vi till mackis och åt cheese burgare. Idag vet jag inte vad som händer, åker väl förbi min far en snabbis och sen bara ta det lugnt för jobbets skull. Vill verkligen inte sumpa det här!


Känns så jobbigt när jag helst av allt skulle vilja vara kompis med dig men samtidigt hålla på med dig fast utan att det blir skumt. Beslutsångest. Måste tänka över det lite och är det värt det? åååååååh

Satn i gatn

BRUDARNA KOMMER HEM IDAAAAAAAAAAAAAG! Wuhu det känns underbart och vi ska tammefan leva loppan hoppas jag (?)
Det slutade med att jag och Paula gick o la oss vid 7 tiden, vi hade SKIT kul under hela natten vi gick till och med på en lite längre promenad med lillis o happy när det spöregnade ute. Vi joggade lite smått och blev ganska förvånad när Paula sa till mig att vi skulle stanna, hon e fan värsta träningsmonstret.
Happy sov med mig hela natten ååh hon e min älskling o jag är hennes gudmor! Jag vaknade vid halv 1 av ett tragiskt sms från Carol om att hon o askim hade gjort slut.. Kan inte ens fatta det för han verkade vara så jävla kär i henne o underbar på alla sätt o vis. Antingen har han dubbelmoral - ett allvarligt fel i huvudet eller så kanske han blev rädd för att bli för kär i henne o hur det ska fungera när han börjar jobba o hon börjar i skolan men ändå om han var så kär i henne, varför inte få det att funka på bästa sätt? Det känns så skumt för han kom så bra överens med alla o allt var så jävla bra o sen från ingenstans.. Det kommer som en chock för mig för jag gillade verkligen honom men vet inte vad jag ska tro. O det måste ha kommit som en chock speciellt för dig men Carol, du vet att du förtjänar det bästa men det här var helt enkelt inte rätt..

ÄLSKAR DIG

ÄLSKAR ER TJEJEEEEEER


Lite små mysiga bilder sådär

  

Kommer du se mig på studenten?

Paula sitter på toa o gör en Sara style - skiter med öppen dörr. Hon berättade nyss att när hon var 5 år hade hon tydligen sagt till sin far att han inte kommer att se henne på hennes student. Men det kommer han, det slår vi näven i bordet på!!
Har gjort så mycket miner att jag fick nackspärr men det lättade lite när dippen kom fram..
Ska ut o röka en cigg nu och sedan fortsätta titta på so you think you can fuck.

Och vad folk än tror hände mellan mig and the black man hos ato kan tro vad ni vill because im the one who knows the truuuuuuuuth!

PEACE

No Idea

Har fanimej ingen aning varför jag inte har skrivit blogg, den är som bortglömd bara.
Levde loppan här med Cami och sara när jag var ensam och mycket hände på bara en kväll. "Tusse" försvann!!!! Vi var helt upprörda och brudarna sprang runt som galningar på gården och letade men det fanns inga spår.. Efter ca 3 timmar var tusse tillbaka och alla blev överlyckliga. Tillbringade min lördag med carol, ph, vero och deras män. Skit trevligt var det sen begav jag och carol oss till stefan och hinkade vi drack mojitoooo och hade det allmänt trevligt!
Pappa köpte skor till mig också, älskar dom som tusn bara att jag har äckliga skavsår men funderar på att åka till maxi och köpa skavsårsplåster!

SAKNAR MINA TJEJER SÅ ATT DET FASKIEN GÖR OOOOOOOOOOONT!!!!!!!!!! Men see you soon! Älskar er

RSS 2.0