Baby

Just because I can see the love between you and me does it not mean that I can feel it. Not like before.


21

Wuhu, stort grattis till mig som blir hela 21 år idag! Och som mamma sa, Nu är det bara 9 år kvar till 30. Tack, det gav mig ju inte lite ångest haha..
Nu ska jag förbi jobbet och ta en födelsedags fika sen får vi se vad dagen har att erbjuda!


My weekend

I fredags blev det en fika med tjejerna från Café Fresh. Vi var på mysiga Amazon som var fullproppad med överfixade syrianer och gamlingar.. Vi satt och "pratade ut" om allt som vi gick igenom och vad som hänt på det berömda drama-cafet. Pratade ut = Det blev bara en massa skitsnack. HAHA vi satt som gamla kärringar och diskuterade fram och tillbaka men jävligt kul o träffa brudarna, längesen man såg dom :) Försökte ju dessutom ta livet av Lollo när jag beställde min hasselnötsmilkshake som jag ville att hon skulle smaka, hon var ju såklart allergisk mot nötter! Haha men med lite vatten så gick allt som på smort.



I lördags blev det vin i norsborg och sedan hos mig. Ganska slö lördag men hade det trevligt iallfall. F kom förbi mig och ville väl att det skulle bli vi igen men som sagt, det är över nu. Kände mig ganska stark som kunde titta han i ögonen och säga att jag inte har känslor för honom längre, att jag bara ser han som en vän som jag kan ha kul med. Men vi hade det mysigt och skrattade mycket tillsammans, som vi alltid gör <3


Lyckad bild, me as a vampire och frugan är offret

I söndags var jag i skärholmen med Sarolina och shoppade bort mina tankar. Var helt slut.


Denitza


Dance the night away

Idag har min dag varit bra hittills, löning förihelvetesjävlasnippsnopp!!!
Köpte en ny svart plånbok som var jäääätte söt, ett par mjukisbyxor som dock var för små, nya skosnören till mina kängor men ingenting i klädväg annars. Känns som att det inte finns någonting i butikerna just nu eller iallfall inte i skärholmen.

Testade även på det nya solariet i hallunda, SÅ himla fräscht! Värsta systemet med röst guide, bra musik och högtalare, stooora solarium men ganska dyrt faktiskt. Det var nice o testa på iallfall men odenplan är helt klart favoriten än så länge!


Man ser inte så bra och kanske inte får den där fräscha uppfattningen men det gick inte att ta bra bilder, ljuset blev helskumt


Slutligen, plånkan



Italienska delikatesser


Kamratuppfostran




Rent ut sagt förjävligt. Trodde inte sånt här pågick i sverige och att ingen har kommit ut med det tidigare pga räddsla och för vad konsekvenserna skulle kunnat ha blivit är ännu värre. Stort + för dig, you go girl!


Glädjespridande


Its gonna happen, real soon

Har varit på ett möte tidigare imorse på Arbetsförmedlingen och fick ganska bra information om Norge som jag och frugan har planerat att flytta till för att jobba. Ut på ett litet äventyr helt enkelt och det ser lovande ut!
Lite senare idag ska jag på ett till möte angående jobb som jag hoppas går vägen.

Igår träffade jag min kära Sarolina och vi hade det ganska mysigt, speciellt när hon vill ha sällskap när hon sitter och skiter med öppen dörr man ba aja.. hahaha. Vi pratade om allt och inget, alltid lika kul o se dig snuttis :*




One, one, one, two


KRYSSNING

Den 10 februari kör vi igen, precis efter min födelsedag den årliga kryssningen som jag vill börja kalla den för.
Jag, Frugan, Carro och Lina. Positiv energi. Slå mig snabbt för jag hoppar av lycka! Älskar att bara sånna här saker kan få oss att känna oss som världens lyckligaste!


Vintern är här, på riktigt...

Den värsta känslan måste ju vara när man har glömt sin mobil, vilket jag såklart gjorde i norsborg igår innan vi skulle hemåt. Kände mig så jävla naken utan den.
Igår skulle vi ha festat men det blev inte riktigt så utan vi drack lite och sen träffade vi George som skjutsade hem oss. Lika bra, klockan var redan så mycket. Måste bara lägga till att jag ÄLSKAR oss frugan! The most bitchiest brudish in town. Real bjebies. HAHA

Idag tog jag med mig min bror Tim till mina andra syskon i norsborg, vi var ute och lekte i snön. Skönt att göra av med lite energi. Snart är det mat och sen blir det True blood! Hej








15 Januari

FyFAN va skönt med en alkoholfri helg. Hur sjukt det än låter, jag har inte haft en alkoholfrihelg på över 1 år! Så stora applåder till mig. Har faktiskt ingenting intressant att skriva om just nu... Heipa Peipa!



Time

Dags för mig att göra ett litet depp inlägg. Man blir så bra på att hålla för mycket inom sig vilket leder till att man bara gräver in sig i det djupare. Me as a person = förstora småsaker som påverkar mig känslomässigt till att det blir en grej som skulle kunna få mig att gå under. Finns det några botemedel? Allmänt deprimerad I guess.
Varför är det så att vi människor alltid går igenom det dära, Jag är en bra bit på vägen för att glömma dig men vips så dyker människan upp igen. Vem är det som bestämmer att det ska bli så? Vem är det som avgör? Ödet?
Jag personligen tror starkt på att allt händer av en anledning men det här, det finns ingen anledning när det gäller Du och Jag det finns inget Vi.

Hade sett fram emot att bara ta det lugnt den här helgen och sova ut för en gångskull men så jag känner nu är att jag vill ut, komma på andra tankar, komma bort. För att jag vet att när jag lägger mig i sängen, det är då allt dyker upp. Alla tankar som blir till djupare tankar och som bara fortsätter och fortsätter, kroppen värker, spänningshuvudvärken är ju inte till något nytta heller. Sedan kollar man klockan "Oj redan" man vrider och vänder sig, kan inte sova. Jag orkar inte och det har inte bara med o göra den incidenten som hände idag utan det är allt, allt som har varit på den senaste tiden, det senaste året men sen vill jag inte påstå att jag inte har mått bra heller för det har jag gjort som uta ba fan! Alla underbara runt omkring mig som har fått mig att känna mig älskad och uppskattad betyder mer än någonting annat.
Till en annan positiv grej är ju att JERSEY SHOOOOOOORE säsong 5 avsnitt 2 har kommit ut så det ligger och väntar på mig. Haha, jag kan verkligen inte bara deppa och sen ta farväl. Måste nästan avsluta det bra på något sätt, med lite kärlek. Hatar dåliga avslut.

Time to let go now and baby I aint lookin back
Im giving up now, I find a way to work it out
Im letting go now, baby I am letting go

jaråååååååå


RSS 2.0