Låt

 

Pink sky


Höst!

Sånna här höst dagar är det bästa som finns! Hoppas man får njuta av några fler innan snön kommer vilket tycks hända under nästa vecka. Men snö är också mysigt!
 
Vet inte varför men både höst&vinter väcker speciella känslor i mig, inte samma slags känslor som man får på sommaren utan lite mer djupa känslor. Det är väl antagligen då man gått igenom som mest med en viss person/er och just för att det ska vara den lite mer "deppiga" tiden på året. Alla kryper in i sina skal och vaknar lagomt till våren.
Ser fram emot min och frugans planer inför sommaren, kommer att bli grymt. Bara att jobba, jobba, jobba sen jävlar!
 

Flyger

Helt sjukt hur tiden flyger förbi. Samtidigt som den flyger förbi känns det som att förra veckan är så långt borta.

Förra helgen bestog av en lugn fredagen men en ganska så hård lördag/söndag. Sov väl ca 20 minuter från lördagen till söndagen. Bartendern Apu var i farten och ville inte ha några "enemies". Möblera, handukar över brandalarmen, gammalt klassrum/vandrarhem, frisören, världens överraskande paket, jäger, mat, löshåret.
 
Hade dock personalmöte på söndagen och miro hade kalas så det var bara att bita ihop. Somnade 18.30 och sov ända tills väckarklockan ringde kl 9 dagen därpå.
 
 
 
Den här helgen bestog av barnpassning, mys men brudarna och fest igen. Bara att vi var i södertälje. Och alla gillar tydligen att bråka med alla? Backa upp för varandra, ta av sig jackorna, kavla upp armarna och vara redo för fight. Liten ångestfyllt. Kändes som att gå tillbaka till när man var 15, ogilla! Aldrig mer södertäljefolk (inte dom vi var med iallfall) blä.
 
 
 

Hellu


Måndag

I måndags träffade jag min efterlängtade Sarolina. Hennes mormor och morfar kom förbi en snabbis också, alltid lika trevligt!
Sen åkte vi till ikea med bobby och Lena för att shoppa en ny soffa. Vi åt därimellan också och Sara är ju stammis där märkte man klart och tydligt. Hon hade kunnat blundat men ändå hittat allt i "resturangen"
Slutade med att det blev en dödssoffa. När man väl satte sig i den kom man inte upp igen. Skulle ha kunnat somnat!
 
Bobby tyckte tydligen att den var precis lika skön som jag - han somnade

RSS 2.0