flyg fågel flyg

Var hos mormor nyss och som vanligt var hon störd. Hon har en uppstoppad fågel hemma hos sig och ville ha en ny fin bakgrundsbild på hennes mobil och det värsta av allt är att hon faktiskt flyttade runt fågeln i HELA lägenheten på olika platser för att få till en bild. Jag höll på att kissa på mig för att jag skrattade så mycket när jag såg bilderna och det som är grejen är att hon var helt allvarlig och trodde jag var dum som skrattade så mycket. Här kommer en bild, njuuuuuuut



Fågeln när den äter hennes blommor. HAHA Asså vafan?



Jag hihi


You used to hold me

Mötte upp tjejerna tidigare idag och vi drog till donken eller som Carols mor sa - bunken HAHA! vi käkade sönder oss, perfekt frukost. Satt och pratade och skrattade om saker från igår o en massa annat. Sen gick vi till Ica och Cami köpte sina speciall grejer till sina drinkar och nu sitter jag här och lyssnar på musik.

BARA ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN!


Vild och galen

Lyckad kväll igår! Tack för allt Sandra. Champang, tequila, rysk-vodka och bål dracks det för min del. Hela kvällen var galet rolig trots minnesluckorna dock inte så många minnesluckor men sånt som man bara glömt bort! Jag blev förföljd, bombade allt och alla och dansade som en galning. Lyssnade på tjat om att det inte är bra att röka. Ja tack jag vet!!
Sara släpde med sig en hink och upprepade samma grej hela tiden - Det här är inte bara en hink utan det är en hink med hink i. HAHA crazy och en braaa kväll!

Bilder kommer sen

Bowling

Igår var jag, Sara, Nancy och Valeria på heron o bowlade. Haha alla hade sina olika tekniker. Valeria sprang till mitten av banan för att få ner någon, Nancy slängde klotet på ett helt annat sätt + i slowmotion, Sara var proffs och mitt klot studsade när jag slängde det. Det slutade med att Sara vann en gång och jag den andra gången!

Påväg hem gjorde vi värsta projektet, tog buss, sen tunnelbana, tunnelbana igen och sedan buss hemåt! Vissa grejer får mig bara att skratta när jag tänker på det som t.ex när valle försökte förklara för nancy att hon skulle släcka ciggen! HAHA



Jag försöker bli kort

Nancy försöker få till det



Söta Valeria och Nancy (Valle hade skostrl 32) HAHA :D


Dubbel korv

I tisdags var jag och tjejerna först på heron och vi skulle egentligen på fest i rinkeby men ångrade oss pga av resan så vi satt i min lokal o spelade kort medans nancy pratade i telefon o de ända man hörde var "visst visst" och "mm mm" från hennes del haha. Lite senare kom Anna o va hungrig som fan så hon gjorde korv o grejer. Sen kom grabbarna o hämtade oss så chillade vi lite här o var med en massa öl!



Maskin

Ligger i sängen med Ph och Sara står upp. Nancy är påväg o vi ska till heron o leva loppan och sedan hoppas på att de händer något ikväll



Bild på maj o sare förra vintern då vi gjorde värsta projektet för att bilden skulle bli perfekt. Vi satt på mitt golv och hade lampan under oss. Störda brudrrrrr


Whata fuck

Shit blir deprimerad av att bara läsa de senaste inläggen så nu till lite roligare grejer!
Är så GLAD över att jag har mina vänner, familjen (mormor du ger mig glädje)

Sov hos mormor härom dagen och vi hade det skit mysigt, vi låg och tittade på en massa film och spelade fia med knuff långt in på natten! Vi blev även skräckslagna för det var någon som stötte till dörren o typ bankade båda flög upp i luften, jag spelade in en ringsignal till henne som lyder såhär "mormor det ringer, bäst för dig att du svarar annars är det kört för dig kompis" HAHA vem blir förvånad? ja e bara för rolig ibland.


åh

ÅH blir så deprimerad över att vara hemma. Vill festa, vara borta, glömma allt. Just want to leave the world behind! Försvinna. Hemska känslor usch.


Leave meeee

Levde loppan till en viss del i fredags. Hade skit kul hela kvällen bortsätt från min äckliga hosta, kunde knappt andas när jag var på väg hem. Igår var jag bara hos mormor och tog det lungt. Skulle sova där med mor min behövde kaffe så var tvungen att åka hem.

Bort från mitt liv: Onödiga människor som tror sig veta allt och vara någonting, d-r-a-m-a, ångestfyllda dagar över att vara sällskapssjuk och ångest i överhuvudtaget


Aja

2 inlägg som är likadana. Vet inte hur man tar bort så låt gå! HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH

Höstlov

Ungefär ett år sen jag började skriva blogg. Fast ett par månader sen på riktigt.
Kommer inte att se mina älskade klasskamrater på 14 veckor! Gråter blod innerst inne. Praktik efter lovet. Hur ska det gå? Osäkert. Vill inte. Kommer sakna skolan som uta ba fuck!

Fest ikväll? Javisst min kvisst, det lutar åt det hållet. Men är sjuk, IGEN fattar inte hur. Precis när jag hade blivit frisk.. akta er jag har svin influensan

Höstlov

Ungefär ett år sen jag började skriva blogg. Fast ett par månader sen på riktigt.
Kommer inte att se mina älskade klasskamrater på 14 veckor! Gråter blod innerstinne. Praktik efter lovet. Hur ska det gå? Osäkert. Vill inte. Kommer sakna skolan som uta ba fuck!

Fest ikväll? Javisst min kvisst, det lutar åt det hållet. Men är sjuk, IGEN fattar inte hur. Precis när jag hade blivit frisk.. akta er jag har svin influensan

IM THE SCATMAN

YES fick busskort av skolan idag som jag ska ha till praktiken och fan Mona bet hål på min arm igår, hade så jävla ont. Party i skolan idag + en jävla massa drama. Orkar inte.

Här var låten som fick mig och serhan att leva loppan! :D


ÄT MIG NU


Miro gör sin bitch-blick!



Yassan och Miro när han kom hem från BB


Benji och Miro


SÖTA AS!!!!!!!!


I feel you

Igår hade vi mössprovning vilket gick jätte bra! Jag beställde grejer för 1200 och tyckte att jag hade slagit på stort med så kommer Cayo och säger att han hade beställt för 2500!! HAHA jävla galning.
Fick ett sms nyss från något ABC som skickade angående hur jag har bestämt mig att mössan ska se ut.
Crito va ju bara för störd när han valde att det skulle stå Thug life!! Haha lilla jävla as!!


House

Åt middag hos mormor igår och så fort jag mamma kom in genom dörren hör man tv:en på högsta volym och min mormor lyssnade på house!!! (radio via boxen på tven) Haha helt galet och jag talade om för henne hur störd hon var och så himla söt och då svarade hon - men vadå jag gillar det här!!
Efter middagen satte jag på hiphop och dansade loss till slut stog jag och mormor och dansade som galningar medans mamma låg på soffan och asg även fast hon mådde illa!

PEEEEEACE



BABA E KÅT O JAGAR MIG :'(:'(


DEL 2


BABA MIN GUD

I fredags var det helt galet, vi tjejer började festen hemma hos baba vi drack, skrattade och hade det så jävla kul. Nancy råkade låsa in sig på toan och kom inte ut, Sara var tvungen att beskriva hur hon skulle ta sig ut. Jag och Ph drog ur en lopp-handuk ur fönstret (fönstret hade galler) Jag hostade som en bebis medans Ph öppnade dörren åt en inneboende och så fortsatte kvällen tills vi åkte till hallunda till några. Usch så jävla tråkiga människor har jag aldrig varit med om men vi gjorde det kul iallfall och vid ca kvart över 6 i lördagsmorse var jag hemma!

Bilder kommer sen eftersom att det inte verkar gå att lägga upp! Ska kila till bussen nu

PARTI PARTI!

Ska röra mig mot Sara så fort jag har fixat mig klart och sedan vidare till vårby gård för att drickish!
Tidigare idag gjorde vi radio i skolan, skit kul! Vi pratade på som fan, skrek och skrattade då Alexis satte på en låt som fick oss att komma igång rejält! Så tung vill ni höra? VARSEGOOOOOD


Lingon

Känner att jag har pms som uta bara tusan. Har varit irriterad på allt och alla idag + att jag verkligen kände suget efter någonting sött!
Imorgon är det fredag, vad händer imorgon? Ta det lungt eller festa järnet? Jag tar det som det kommer. Ingen utgång iallfall, har inga pengar alls!

På söndag ska jag, far, Benjamin och Yasmine på bio och se filmen Upp. Tror att den är jäkligt bra iallfall! :D

PEACEEEEEE


Hitler vs Rosett

Idag i skolan har jag nog inte haft så kul på länge! Vi satt i kaffeterian ett helt gäng och skrattade och pratade om allt och inget. Från ingenstnas dyker Roy&Shiras upp (har inte sett de på ett bra tag) och det första jag slänger ur min mun när jag ser Roy är hans jävla hitler musche!!! Och inte nog med det, när han kom närmre slängde jag även ur mig ROSETT! Och det roliga var att det faktiskt såg ut som en rosett också!!! Alla satt och garvade, till och med folk man inte kände. Kände mig lite taskig som skrek men kunde verkligen inte hålla mig!! Synd att vi inte tog en bild men på ett ungefär såg den ut så här:



Älskade mormor

Pratar med mormor just nu och så störd som hon är har hon bakat bullar hela dagen och en massa olika kakor och så duktig som hon är med mobilen så har hon till och med gjort sig besväret att skicka en bild på en utav bull-kakorna hon gjorde haha!
Älskar dig mormor!


Drama queen

Har bara en sak att säga, drama. Varför är vi tjejer så beroende av att allt ska vara fucking drama hela tiden? Är vi så osäkra att det alltid måste vara någonting?


Not that much

Idag på spanska lektionen var jag och Ph fnittriga som vanligt. Tråkigt nog lyssnade vi inte så mycket utan satt och ritade och körde land, stad, märke, namn osv. Sånt som vi gjorde när vi var mindre. Det var väldigt underhållande faktiskt. Slutade halv 11 men var kvar till 1 tiden, skrev ut min CV (fattar inte varför eftersom att jag har ett jobb?!) och så typiskt mig att skriva ut 3539 kopier på det. Så stog i kaffeterian och häftade ihop mitt cv + personliga brev. Jag sorterade och Sara häftade. Ska till jobbet snart och jag är så himla pengar girig. Tiden kommer gå hur långsam som helst om jag ska hålla på såhär. Fy på mig



Jag förra vintern i alby vid rulltrapporna (jag sover inte men som ni vet är jag ju ganska störd) ligger på Cami´s väska och om ni tittar riktigt noga i fönstret ser man hennes rosa halsduk som lös upp hela världen!


Mätt och belåten

Kom precis hem från jobbet, det gick jätte bra! Såklart var det tvungen att spöregna när jag var påväg hem och inte nog med det skulle inte bussen komma förns efter en halvtimme och fördriva tiden rökte jag 3 cigg och läste min bok undertiden! Haha vadå kedjerökaaaaaaare!!!!

Lika om bär




Så JÄVLA skön! Helt otroligt likt


Tröttis

Är trött som fan. Ska sova nu och förbereda mig inför jobbet imorgon!




Jag och Sara i våras. Mitt försök att bli blond SHIT vad rödhårig jag var i topparna. Sen tror jag att kameran också kan ha påverkat ganska mycket för jag minns fasiken inte att det var så rött!


Fisk

Kom precis hem efter att ha varit med kusin Ronja i skärholmen, vi hittade en massa fina grejer och hon blev jätte nöjd! När vi skulle hem hoppade vi av hos mormor och höll henne sällskap en stund och hon bjöd bla på en fiskgratäng. Den var så JÄVLA god!! Höll på att dö och åt som ett djur

Idol

Myskväll med familjen är väl aldrig fel? Det behöver jag efter allt hårt festande. En paus från allt.


Läppar

Överläppen ska vara större? Jag personligen som ÄLSKAR och DÖR för fylliga stora läppar (inte så stora så att dom täcker hela ansiktet men ni förstår) vet själv att det mest naturliga är att man har större underläpp, så är det bara. Och varför inte vara nöjd med de läppar man har? Måste man verkligen spruta in en massa shit i sin överläpp för att överläppen ska vara större? Det ser ju bara mer onaturligt ut, man har inte den där lilla "fliken" på överläppen då utan det blir bara som som en halvcirkel. Inte snyggt. Respekterar de som gör de, har absolut ingenting emot det för att de handlar om de själva, inte om mig. Men snälla, om man är 18 år och trixar redan med sitt utseende, vad kommer näst?

Så överdrivet.. (kissies härliga nya läppar NOT)


Lovelovelove

Sitter i skolan och lyssnar på min mp3 som är inkopplad i våra högtalare här så nu är det endast kick musik som spelas!
Serhan sitter bakom mig och maskar en ram som vi ska trycka snart och Börje är påväg mot ikea för att köpa nytt tyg!

PUSS


Power

WUHU, I got the power! Fick jobbet som personlig assistent i norsborg, det känns så jävla skönt och det ska bli jävligt kul att lära mig något nytt.. Sist men inte minst, jag längtar tills jag får min feta lön snacka om att jag ska spendera!! Fast har bestämt mig för att öppna ett konto och sätta in 2000 i månaden. Jag är smart, jag vet!

haha




Hej jag heter Denize och jag försöker bli fin på bild! HAHA


Nattbio nästa

  • New moon - uppföljaren till twilight, ett MÅSTE premiär 20 november
  • 2012 - Handlar om jordensundergång som var beräknat att hända år 2012 också, läskigt! premiär 13 november
  • Snabba cash - Många har säkert läst boken och tror att boken är mycket bättre än filmen men ändå kul att se! premiär 15 januari

  


Independed

Ska snart bege mig till min underbara lillebror Miro som han ska heta och spendera dagen där tills klockan 5 då jag ska gå rakt över på andra sidan gatan och provjobba. Har fortfarande min hosta, men inget som smittar med tanke på att jag äter tabletter mot det.

Igår bestämde jag och Sara oss spontant för att gå och se flickan som lekte med elden. Vill inte avslöja något men som sagt hade jag höga förhoppningar och när man har höga förhoppningar blir det inte alltid som man har tänkt sig. Så om jag vore en kritiker skulle jag sätta +++ för den!

Filur

Hej. har en liten fråga bara:P
hur får du adressen (URL) ändrad till" din egen text"
ex.

Mer besökare?

Testa det här, verkar funka iallfall hihi


Svar: Om du tittar på bilden nedanför så se du en pil mot den man ska trycka på. Du måste markera ordet tex "här" och sedan trycka på den där lilla filuren sen förstår du hur du ska göra! då kommer det funka galant! :D


Mer besökare?

Testa det här, verkar funka iallfall hihi

Do it now!

Vem vill inte tjäna pengar på sin blogg?
Sätt fart och bli medlem, länken finns på vänster sida :D


Varför

Varför misstänker alltid vi tjejer att killar är otrogna? Och om de nu har varit det kommer det alltid fram. Men därimot killar, killar misstänker nästan aldrig att vi tjejer ska kunna vara otrogna. Det händer och oftast händer det för att de själva håller på med någonting dumt och då blir de osäkra på sin flickvän/pojkvän eftersom att de är kapabla till att göra något, varför skulle inte deras tjej/kille vara det? Det handlar om osäkerhet helt enkelt. Och framförallt är det nästan alltid att den man minst anar är otrogen, och glöm inte att det kommer ALLTID fram på något sätt. Det krävs jävligt mycket för att komma undan.
Men till själva frågan, varför ska man behöva vara otrogen när man har valt att vara tillsammans med den tjejen eller killen man förhoppningsvis älskar? Har det med spänning och göra eller är man bara allmänt DUM? Om man har tröttnat så är det väl bättre att göra slut med tjejen/killen för att inte såra dom? Varför måste man vara så självisk och tänka - Jag kanske ångrar mig, jag kommer inte klara mig utan henne/honom, jag menade inte att såra henne/honom. Nej men du sårar henne/honom mer när de får reda på att du har varit otrogen. Man försöker alltid komma på det första och bästa beslutet, men i den situationen blir det bara fel om man inte berättar sanningen såklart. 
Förtjänar verkligen våra partners att bli behandlade så?


Rövardotter

På lördag ska jag och min kusin Ronja (som börjar bli väldigt stor och det skrämmer mig) till skärholmen. Eftersom att hon fyllde år i fredags fick hon en massa presentkort och pengar så hon vill väl shoppa loss antar jag så nu jäklar ska vi slå på stort!




Min störda kusin Ronja


kanske, kanske inte?

Ikväll börjar Desperata housewifes! Det slutade ganska illa de senaste avsnitten så man undrar om det kommer att spåra ur totallt eller om det lyckas bli bättre än någonsin! Programmet har ändå hållt på ett bra tag nu.


När jag blir frisk ska jag

  • Börja jobba, SNABBT
  • Pussa på min älskade lillebror så att han blir ännu fetare än vad han är!!

Ja det var väl det. Haha hade förväntat mig att det skulle bli värsta listan men så blev det inte, det är de viktigaste just nu!

PUSS


ÄLSKADE BEBBE

Älskade lillebror, kopia av pappa!! Han är Inte ens ett dygn och titta hur fanimej fucking söt fanskapet är!!!!!! SHIT JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR :D:D:D:D


VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN

Idag den 4/10 2009 ca kl. 21:45 blev jag storesyster för fjärde gången till en mini-Benjamin som väger runt 4 kg (lite mer)
/ en STOLT Denize

Väckt

Skulle ha provjobbat igår men det gick inte eftersom att jag är förkyld och kan lätt smitta lilla Mona. Var hos mormor ett tag igår och hon fick mig att skratta trots att jag mådde dåligt.. Sen åkte jag till Lina och var med bebisarna! Hennes vatten har ÄNTLIGEN gått och fick ett medelande imorse om att hon åkte in till huddige för att hon hade värkar men hon skickades hem igen och komma tillbaka när värkarna kommer 5 min åt gången så hon åker väl in lite senare idag antar jag. Fan har längtat efter det här i 100 år nu och det stämmer faktiskt att när man slutar tänka på det så kommer allt igång.
Idag känner jag mig bättre jämfört med igår, hade feber och hela fadderuttan så det var skönt att bara ta det lugnt när jag kom hem. Blev väckt typ 095039503 gånger inatt av både min mamma och min moster, blev så jävla irriterad!! Inte nog med det så ringer min pappa 8 imorse och säger att han ska komma och hämta upp mig. Är trött som fan och önskar att jag bara kunde sova och vakna upp när jag tar studenten. Ångest.


GRATTIS CAROL!

Hade så himla kul igår att det inte är sant! Man märkte att Carol kände av spriten ganska snabbt men så är det ibland haha. Det tog ett bra tag innan jag kände av något vilket gjorde att allt kom på en gång så minns ingenting av färden vi gjorde hemåt bara att det blev tjaffs..

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE CAROLINA OCH ÄVEN GRATTIS TILL MOSTER SOPHIE!! :D


Haha okej?

Vattumannen (21/1-18/2)
Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet.
Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad.
Alla tycker att du är ett jävla svin.

Prov

Fick ett sms lite tidigare idag från Nadia (hon som intervjuade mig igår) om att jag ska dit och provjobba imorgon! WUHU!! Isåfall kommer jag jobba mån-fre 16.30 - 20.30 med hennes söta lilla flicka Mona som är 9 år! HON VAR SÅ JÄVLA SÖT ATT JAG VILLE ÄTA UPP HENNE!! Hon har autism men är otroligt söt och precis som jag så älskar hon att sjunga speciellt kycklingen från rio hihi!
Ska röra mig mot Carol snart, funderar på om jag ska ha klack.. hmm vet inte! Beror på om Sara ska ha det och hon säger att det beror på om jag ska ha det. Haha aja whatever vi får seeeeeee!


Biblotikarie

Idag ska vi fira Carolina, det ska bli jävligt kul förutom att jag dör av förkylning. Vill inte äta något för känner ändå ingen smak åh. Lekte biblotikarie härom dagen i skolan. När den riktiga biblotikarien skulle hämta ut en bok till mig tog jag emot en snubbes bok som han ville lämna tillbaka, han tittade på mig och frågade - Jobbar du här? jag svarade glatt - Ja det kan du ge dig fan på att jag gör! Så nu vet jag hur det går till att vara biblotikarie för 1 sekund haha!

GRATTIS ÄLSKADE KUSIN RONJA PÅ 10 ÅRS DAGEN! PUSS


Intervju

Ska på intervju nu som personlig assistent i norsborg, wish me good luck!


Smaskens

Eftersom att Ph fyllde 19 igår bestämde jag, Sara och Ph oss för att åka till skarinko och ta en fika. Efter en stund kom Claudia och Sergia så det blev lite extra trevligt!

Klart vi var tvugna att slå på stort det var ju Ph´s födelsedag ;)

RSS 2.0