Tatto

Jag och frugan tatuerade oss i måndags, hon ett korshalsband och jag en ros.
Vi klickade sjukt bra med tattueraren och hans kompisar. Skönaste snubbarna. Precis lika skadade som oss!




Hahaha så jävla klockren


Vapiano

Var och käkade middag med lite gamla grundskole klasskompisar i onsdags. Sjukt trevligt och så in i Norden kul att prata om gamla minnen, måste bli fler träffar!

En liten kul grej var ju också att att maten jag åt inte registrerades på mitt kort så jag gjorde av med hela 22 kr. Ibland har man fan tur!


Hej de e jag, Bogdan


Muzlimz


Looking forward

Älskar känslan när man har en del att se fram emot. Det måste man ha nästan hela tiden enligt min åsikt för att man ska orka med vardagen, att ha något som driver än, speciellt när man jobbar som jag gör förtillfälligt.
Det positiva med att jobba mycket är att dagarna springer förbi och att man hela tiden håller sig sysselsatt, det negativa är att man blir glömsk, som SATAN (Stressen) Måste skriva upp allt i kalendern på telefonen för annars glömmer jag det. Kan ibland senare på dagen tänka tillbaka på vad jag gjorde på morgonen och får ibland blackout och kommer bokstavligen inte ihåg.
Men Gud jag låter ju sjuk. På riktigt. Haha. Men såhär kommer det inte att vara föralltid, bara under en kortare period så oroa er inte för mig...

Tillbaka till saker att se fram emot.
Nästa måndag - TATTOOOOO!!!

26 Feb - En härlig ansiktsbehandling

6 April - Kryssning med linis o sarutzina

29 Maj - Beyonce med sarolina

14-15 Juni - Summerburst WUHU!

 

Och eventuellt en resa där någonstans innan vi drar till Turkiet i augusti!

 


RSS 2.0