On my way out


Alvik

Var på latino festen igår med Carol, Sara och Nancy. Först hade jag och Sara planer på att bara vara hemma med hennes mor och annika (som söp som galningar) men sen lyckades vi ta oss samman och bestämde oss för att dra dit. Vi kom dit kl 12 och levde loppan heeeeela kvällen! Hade så JÄVLA kul!! Så det var verkligen värt pengarna jag slösade bort!
Kommer bilder senare från latino festen men just nu, bilder från skarinko igår och observera bilden på mig, så ser jag ut när jag har varit ute dagen innan och vaknar upp 4 timmar efter med svullna ögon! Haha

PUSSS

  


Fötter

Ja ni.. Vart ska jag börja? Jag tar väl allt från början till slut då lite kortfattat. Var på blå med tjejerna igår och det var ganska skumt folk där men såg till att ha kul iallfall fast det hade nog inte gått lika bra utan all dricka. Jag och Sara var ju rätt törstiga efter mer hela tiden och bara gud vet hur många shots vi tog! Det finns massor av bilder på kvällen igår, den svettiga kvällen. Det var ju skit varmt ju!! Beundrar Carol som orkade bita ihop, hon mådde jävligt dåligt men mot slutet så var det bäst. Vi tog över allt!
Vi drog därifrån vid 2 och tog nattbussen hem, som jag sjääälvklart somnade på! Typiskt mig men Carol och Sara verkade ha jävligt kul med Carro&Bia som satt på bussen. När vi kom fram till centrum såg vi att bussen inte skulle gå förns om 20 minuter så jag och Sara promenerade hem. När vi kommer upp för rulltrappan i Tumba centrum ser vi en fet syrian med ett kors runt halsen titta extremt på oss och till slut frågade han vart vi hade varit och om vi hade haft kul och vi svarade lite osäkert, trött men ändå framåt - Jadå. Sen trodde inte vi att det var någonting mer med det men sen började han babbla om att han ville slicka våra fötter för en femhundring var och om han fick slicka ordentligen så skulle vi få 1000 kr/var. Vi märkte att det var något skumt så vi sprang därifrån jävla peddo!!

Take care
















Money means alot

Hände inte mycket i skolan idag, satt mest framför datorn och försökte fixa med länkar och sånt till min blogg. (Har blivit beroende) Rey var såklart med i skolan idag också allas lilla älskling. Vädret är lite halvklart också men har en god nyhet, min chef ringde mig för ett tag sen angående min lön, ska möta honom halv 9 ikväll för att hämta den ÄNTLIGEN!!
Den kommer i perfekt läge tills utgången idag with my girls! I love it.


Alltid

Jag kommer nog alltid att vara lika störd och galen. Skulle egentligen vilja filma mig och tjejerna under en hel dag för att sedan titta på den och se vad man egentligen håller på med, säger och gör. Funderar vidare på det haha!



Jag&Angelo i vintras på min 18 års dag (som vi firade i flera veckor)

Det är dags

Cami smsade mig för en stund sen och berättade om att AXWELL ska komma till white sensiation i Danmark. Helt otroligt och inte bara det utan Cami funderar på att åka dit själv(?!?!) Hur vågar man ens? det krävs ju ganska mycket men väldigt bra att hon ser det positiva i det. Hör ni det, man måste alltid försöka se allt från den ljusa sidan. Du själv mår bara sämre av att hålla på och tänka fram och tillbaka och det negativa i allt. Antingen blir det väldigt bra eller ganska lite mindre bra men man måste våga chansa, annars kommer man aldrig någon vart!
Ska krypa ner i sängen snart och tittade på scary movie 3, verkar inte finnas så mycket annat att titta på!

MAMMA DU ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄST!


Ingenting

Okej, fattade inte riktigt det där med att länka till någon, jag kom ju till mig själv!! Aja det löser väl sig, lite extra kul för er att läsa min blogg ytterligare en gång då! :D




Både Carol&Sara blev beroende av deras turkiska yoghurt med hallon på medans jag höll mig till det mörkabrödet med ost på!

Kaffe

Idag var jag och Javi i centrum och köpte kaffe till våran sprillans nya kaffebryggare i vårat "viste" i screen hallen. Köpte hårspännen på köpet också pga mitt förbaskade hår. Var på maxi för ett tag sen med Carol och Sara. Jag köpte osaltade nötter och vinddruvor medans Carol kämpade för att hitta rätt hårfärg som hon ska färga och Sara ville bara ha sin dubbel cheeseburgare. Utgång imorgon tror jag, antagligen till blå, en klubb i stan som kanske inte är sååå bra men det är ju bra att testa sig fram lite + att drickat är sjuuukt billigt!

Take care



Jag och min störda, sköna och mest härliga lärare som finns! Börje

Fasta

Min kära klasskompis Serhan fastar nu eftersom att han är muslim så det måste vara ganska jobbigt att bara få äta innan solen går upp. Man blir ju svag och får inte den energin som behövs fast tycker att det är kul att tracka honom haha! Han vet att jag inte menar något illa. Samma sak med mina kusiner, de fastar också (men inte min pappa, han är inte sååå troende) Men de ser fram emot att fasta så det är ju bra det iallfall!

 
SERRE BERRE FÖFAN! (tog paparazzi bilder på honom)

Inte bra

Betyder jag verkligen ingenting för dig?

Gulligt värre


Someday

Ett tips för alla som är trötta på förhållanden, LEK AV EEEEEER! Skäms inte!! Okej nu menar jag inte att man ska knulla runt, men kan alla bara sluta vara så desperata efter kärleken? Den dyker inte upp snabbare bara för att man försöker, den kommer när det är meningen att det ska hända också. Visst man måste ju bjuda på sig själv lite också men inte för mycket!! Hatar fucking stalkers som är desperata och tror att man ska bli kär på 1 dag. Det tar tid och snälla någon lek ALDRIG med ordet jag älskar dig. Vissa kanske tycker att det inte betyder något men för mig är det ett av de starkaste orden som finns.


Ubåt



Jag är den fräschaste bruden i världen som blir fotograferad medans jag sitter på en papperskorg!! Hehihohaaaaa

Bonde

Var bonde häromdagen i skolan. Hittade en spade och var såklart tvungen att börja gräva. Jag grävde, grävde och grävde och grävde ytterligare ännu mer TILLS jag såg att det var en orange äcklig maskjävel som kröp runt. Får rysningar jag bara tänker på det. Min största fobi är nog maskar, larver, ormar (lite bara) och små äckliga sniglar och mördarsniglar som kommer fram när det regnar. Helt enkelt slemmiga djur/insekter USCH!


Mästerverk

Stort grattis till Sara Åkerlund som fyller 18 idag! Shit det känns som att det var igår vi var helt beroende av fittja, fast det tyckte vi inte då utan då såg vi det som en rolig grej liksom. Vart vi än befann oss så skrattade vi. Vi hade alltid så kul, visst var det tjaffs ibland och speciellt när vi drack, men det löste sig alltid tills den dagen då vi bråkade och varken pratade eller träffades på fleeeeera månader, vi gick vidare helt enkelt. Men ser så mycket positivt i det för det var då jag verkligen började ta tag i mitt liv. Från att ha nått botten och nästan tagit upp sig till toppen, helt sjukt. Det hade inte någonting med Sara Å, Malin eller Natta och göra utan det var mina egna val jag gjorde som bidrog med att jag hamnade i skiten. Sket verkligen i allting. Jag stötte bort min familj och helt enkelt levde i min egna värld.
Idag så har jag kontakt med alla brudarna men inte på det sättet. Malin ser jag ibland och vi hälsar och pratar lite smått, Sara träffar jag ibland, vi är så jävla störda och tillsammans blir en perfekt kombination av galenhet haha! Natta har jag inte träffat sen februari men vi håller kontakten via telefon lite då och då. Känns ganska sjukt att jag och Natta gled ifrån varandra så pass snabbt, ansåg liksom att ingen någonsin skulle kunna sära på oss (Så var det ett tag när problemen började komma innan hon flyttade) Verkligen INGEN kunde dela på oss, vi var som 1 och samma person. Men till slut gick båda vidare och tog oss som sagt från botten och uppåt! Hennes familj är den mest underbara jag någonsin har träffat måste jag lägga till också. Ni fick mig att känna mig som en familjemedlem. Ni vet hur väl jag kände mig hemma hos er, helt sjukt.

Har inte bara mig själv att tacka utan mina underbara vänner som alltid finns där! Speciellt du Sara Johannesson (Min Sara) Du har hjälpt mig på traven! Vi får inte glömma Cami heller som också har funnits där för att liva upp allt! Carol också! Tillsammans är vi de stördaste brudarna på stan!

ÄLSKAR ER

Djungel mannen

Kom hem från skärholmen för ett tag sen och det slutade med att Claudia och Sara följde med också men därimot så vände Carol i alby eftersom att hon var helt sliten. Jag köpte nya tights och ett "linne" som jag har velat ha ett bra tag nu + hårfärg som ligger i mitt hår. Kände att jag var tvungen att färga håret och täcka över mitt råttfärgade hår, blä.
När vi väntade på bussen var det en man böjde sig ner för att ta något ur sin påse och det var nog det värsta jag har sett, SÅ JÄVLA MYCKET HÅÅÅÅÅR!! Okej om man har lite hår, det är ganska naturligt för att vara kille men snälla något en hel jävla rand upp till nacken, så ofräscht! Varför inte göra något åt det? Eller vem vet, han kanske gillade det eftersom att han så gärna ville flasha med det!

PEACE

Leave the world behind you



När du mår som sämst och allt känns skit, sätt i hörlurana på högsta volym spring allt vad du kan och bara lämna allt till den här låten. Så jävla skön känsla!

Skarinko

Ska röra mig mot skärholmen med Carol alldeles strax och ser fram emot att höra alla detaljer om gårdagens dansuttagning hon var på! :D Dessutom fick jag en sån rolig kommentar, höll på att skratta ihjäl mig "fint snor" HAHAHAHA!!! Det är inte snor men jag vet det ser ut som det! HAHA skön snubbe/brud!


Tjat

Känns skönt att vara ledig idag bortsett från att jag trodde att jag skulle få sova länge men icke sa nicke, var det inte det ena så var det de andra. Det är alltid så, när man väl kan sova så är det någon som ska ringa och störa men men det är väl bara att bita ihop antar jag haha..
Ska röra mig från min far snart, åka hem och se min lön ligga där (dör annars) sen möta Sara och kanske Crito och bara chilla. Vet att det är ett jävla tjat på min lön i varje inlägg men jag slutade faktiskt jobba den 15 så jag borde ha fått den nu och vilken människa är inte i behov av pengar? Speciellt när man inte har några..

PUSS

Crazzzzzzzzzy

Vi har känt varandra så läääääänge och vill kunna vara kompis med dig utan några konstigheter men samtidigt vill jag bara trycka upp dig mot väggen, kyssa dig, slänga dig på sängen och bara låta ALLT hända. Det som gör det ännu jobbigare är att det är så förbjudet då vill jag bara ha dig ännu mer! Kan någon människa i världen förstå mig eller? Jobbigt läge blir fan galen ÅÅÅÅÅH


Kära mor

Grattis på födelsedagen min älskade gamling!!
Köpte en klocka till henne och Sara köpte ett guldhalsband, hon blev ÖVERLYCKLIG! Hon kunde inte tacka oss nog men samtidigt ville hon inte att Sara skulle köpa något så hon hade funderingar över det också men tacksam var hon!
Ledig imorgon och därför ska jag åka förbi mina syskon, tänkte sova där.

OCH MIN LÖN HADE INTE KOMMIT IDAG HELLER!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH BLIR SÅ JÄVLA SUR FAN JAG ÄR I BEHOV AV PENGAR JÄVLA OFFFFFFFFFFFFER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ringde min far och gnällde så undrar om han har ringt honom som han skulle göra, aja bäst att dom är här imorgon, annars jävlar.
/ en förbannad Denize

Kompost

Igår började min dag genom att fira Benjamin som fyllde 5 år!! Och firade även min mamma som fyller år imorgon. Hon fick en damsugare och en elvisp sen har jag tänkt att jag ska köpa en klocka till henne också som hon har velat ha sen förra året. Så bäst för alla att min lön kommer imorgon!

Igår tillbringade jag kvällen med Claudia, Ale, Mikki, Crippe, Toffie o någon kompis till Ale o Mikki. Vi var i Critos stuga vid kolonilotterna i alby och grillade korv, åt chips och en massa godis (inte jag, jag åt bara kycklingkorv) och drack. Jag och Claudia var typ de ända som ens drack något, Crito drack lite men han frös som  fan och ville hem. Jag blev ju som vanligt lullig och gjorde någon slags häxblandning som jag och Claudia drack upp.
Mötte Carol i alby efter en tråkig händelse hon var med om igår.. Hon drack liksom inte ens upp sin förbaskade latte!! Då är det allvar alltså! Men fick henne på lite bättre humör och sen for vi hem. Jag följde med Claudia och Nancy till centrum för Claudias buss skulle inte gå förns halv 2 och Nancy skulle möta någon hemlig. Migge kom från ingenstans och jag fattade inte ett skit och Claudia försökte säga till mig att det var han hon skulle träffa men det var skumt. Tänkte inte på det liksom, även fast det inte är något mellan henne och Migge så verkade det vara så hemligt och då uppfattade jag ju inte direkt det som att hon skulle träffa honom av alla! Haha.. Drog hem efter ett tag och tog samma buss som Johannes (en man Claudia kom lite för bra överns med som skulle åka och jobba, hans jobb var att skala frukt. SÅ SÖT liten gubbe)

Skola imorgon och konstigt nog har jag inte den ångesten jag trodde att jag skulle ha men vi får se!

PUSS



Sara lite små pilsk sådär

Javisst ja



Älskar den här låten, lite skum och låter exakt likadant hela tiden men ändå.. HEHEHE

Let me dance



I just want to play, don't need no man to make my day

ÄNTLIGEEEEEN

Fick min mens nyss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Observera, efter 1 månads försening!!! Trodde aldrig att jag någonsin skulle vara glad över att få min mens men jupp det kunde jag visst!

Ha en bra fredag, jag ska njuta med min mens! (känner hur mensvärken börjar komma. Lite mindre kul.)

Fnatt

FAN vad alla blir gravida hela tiden! Fick nyss reda på att en brud vi känner är gravid och han som ska bli pappa känner vi ännu bättre. Fick verkligen chock och det verkar vara ganska hemligt så nämner inga namn. Visst jätte kul för dom men ändå på något sätt tycker att man ska vänta, om de är så kära och planerar en framtid ihop kan man lika gärna vänta ett litet tag åtminstånde. Hon har inte gått ut skolan än och det tycker jag att man ska börja med att göra. Ha ett fast jobb också. Han jobbar men det blir ganska svårt att försörja både henne och barnet när de inte ens har en bostad, det kostar ju en förmögenhet att skaffa barn!
Klandrar inte dom, det är deras beslut och tycker det är kul för dom och väldigt modigt att kunna ta ett sånt beslut, starkt gjort också. Men men det är min åsikt iallfall men önskar dom all lycka i världen!

Fredag idag, hoppas på något kul! Och föresten, har världens bästa schema. Är ledig på tisdagar! WUHU

PUSS

Åh bebbe!!!

  

Critos&Ales hund. JÄVLA REYSON SKA ÄTA UPP DIG!!! Så fucking söt

Bobbylicious




Bobby&Tim - SÅÅ söta men riktiga hipe barn

Dra åt pipsvängen

Ska alldeles strax röra mig mot skolan, börjar klockan 10 (Egentligen kl. 1 men Börje jävla stördo har inte koll på ett skit) Tror det är min otursdag idag. Ställde klockan på mobilen men vad fan hände.. DEN RINGDE INTE!!!! Skulle upp halv 9 men vaknade till vid 9 sprang in i duschen, föna håret, plattade det, slängde på mig kläder och rökte en morgoncigg. Nu sitter jag och lyssnar på birthday sex och jag smälter...

PEACE

Memories



SÅÅ mycket minnen från 9:an med Carol&Sara

Jag vet något som inte du vet

Sitter hemma hos Cami med Sarita, Paula and offcoruse the devils, Happy&Princess. Vi tittar på So you think you can dance, äter popcorn, dricker te och åt nyss en härlig fruktsallad som bestog av banan, melon och vindruvor som Sara fixade. De andra åt med glass till men icke sa nicke att jag gjorde det, har blivit nyttig igen. Eller nyttig och nyttig men äter inte godis.
Jag vet dessutom vem som vinner so you think you kan fuck och det är ingen mindre än Jeanine hihi. Känns lite tråkigt att veta det men så är det när Sara inte kan hålla sin käft i styr. Haha nejdå jag bad henne faktiskt att tala om det för mig men därimot så sa hon det till Cami mot hennes vilja.
Var hos mina syskon tidigare idag och tittade på medans Lina monterade den nya spjälsängen medans Yassan var hos sin jävla Sonto, hon e helt besatt av henne förstår inte! Benji var med pappa på turkföreningen. Hoppas han får en lägenhet snart!
O får inte glömma får 6000 i lön fick jag reda på idag! WUHU lääääääängtar. Det lär väl komma i helgen antar jag

SE YOU

Denize Tuna - De e ja det!


Jaahaaaaaaaaja

Såg nyss hur mitt schema för höstterminen kommer att vara, jävligt soft faktiskt. Men naturkunskap stog inte med så antar att jag har det till vårterminen. Shit det börjar närma sig.. Det knyter sig nästan lite i magen när jag tänker på att skolan faktiskt har sitt slut och man ska ut i vuxenlivet. På ett sätt känns det som att det är så mycket ansvar som ska tas, man ska börja jobba och slita, bara gå vidare.. Bli vuxen. Känner mig inte redo på något sätt. Fast det lär ju vara den lyckligaste stunden i livet att känna att man har gått klart skolan, 12 år. + att det positiva är att man tjänar sina egna pengar och kan göra vad fan man vill!

Folk i världen är så dåliga på att prata.. Att jämt hålla saker inne. Blir det inte jobbigt? Man exploderar till slut. Visst, en del saker behöver man inte säga, det är onödigt för minsta lilla liksom men så fort man känner att det börjar gå över gränsen - SPEAK UP!

Var hos mina kusiner igår, åt kebab som min faster hade gjort. Så JÄVLA god! Sen tittade vi på tv, hon klippte mig lite och då menar jag lite. Min 10 åriga kusin kubra gjorde en härligt konsert för oss som bestog av att dansa på bordet osv. Min kusin Bayram som är lika gammal som jag var bara allmänt jobbig och kan aldrig sitta still. Måste slåss och grejer.. Damp unge HAHA! Hade med mig lite grejer från baba anne till mina fastrar, ett par skor, några sjalar och klänningar till Kubra.

PUSSSSSSSSSSSSSY

Rich Bitch

I fredags var vi som sagt på mango, hade väl lite för höga förhoppningar men annars var det kul! Kom hem tidigt på morgonen, sov några timmar, gick upp och åkte till mina syskon. Sen åkte vi förbi mormor en snabbis där det bjöds på mat, glass och munkar HIHI! Var så jävla trött igår att jag däcka med en gång, orkade inte ens hålla upp ögonen när jag väl hade lagt mig på soffan och slappnat av. Benny kom upp imorse och väckte mig med en puss på kinden sen kröp han under mitt täcke. Yassan därimot satte på mtv direkt, höjde till max och sjöng&dansade. Störd brud. Imorgon börjar hon på fritids och på onsdag på sexårs! Jävla diva..

Kom nyss hem från Carol efter att ha ätit wook, bakat scones och rökt en jävla massa vatten pipa. Det slutade med att Sara hade grov huvudvärk och Carol blev bara mer och mer förkyld så vi taggade hemåt. Ska sova när som helst och hoppas på att jag sover jävligt länge imorgon. Vill bara sova ut och återhämta mig..





Ser ut som ett fullt luder

You wish

Häromdagen var jag, Sara och Sebbe som sagt hos Claudia och drack lite. O då menar jag lite. Alla drack ganska lite men ändå blev vi fulla som as. Drack black bacardi, lite insperation av whisky kan man säga. Skit god!
Igår var jag hos Lina och var med syskona. Pappa har flyttat och bor för tillfälligt i bilen. Tycker det är så jävla tråkigt och hoppas verkligen att min far tänker med det han har där uppe. Vad du än gör pappa, klipp aldrig bandet med dina barn. De behöver en far att se upp till och i överhuvudtaget en pappa. Ingen ska behöva växa upp utan sin pappa (som jag gjorde) Allt blir så upp och ner och även fast man alltid vet att han älskar dig så vill man höra det. Man vill veta att han bryr sig, att han finns där.
Försökte leta lite lägenheter till honom igår så vi får se hur det blir. Vill inte komma emellan han och Lina och tänker inte välja sida. Det är inte min ensak, ni får lösa allt själva!

Ikväll så blir det utgång, ska bli så himlans kul. Ser fram emot det och om en liten stund ska jag möta Sara och vi ska till centrum. Måste köpa "bruna" tights.

PUSS

Soo good


I FUCKING LOVE IT! Den luktar lite som gucci - envy me. Helt underbar!

LÖÖÖÖÖVE


Hey ya!

Varför ska man nästan alltid komma med en bortförklaring eller ursäkt? Är det för att man är så rädd för att tala om den riktiga sanningen?

Ska alldeles strax börja röra mig mot bussen, möta Sara och sedan åka till Claudia och hinka! Super trevligt, kanske blir det dessutom ett nattbad? Vi får se. Skulle vilja träffa K men det beror på hur jag känner.. Vill inte direkt bli avvisad för då dyker antagligen min ångest upp igen fast samtidigt måste jag chansa, annars får jag ju aldrig veta.. Fy på mig!

HärligtHärligt










Alldeles för mycket

Var med brudarna igår och firade Saras 18 års dag genom att käka kinabuffe! Den var helt underbar till en början.. När jag kom hem spydde jag som en gris antagligen för att det är röt månad och för att jag åt alldeles för mycket. USCH!
Testade sushi också och det var helt okej. Det sägs ju att man måste äta det några gånger innan man börjar gilla det.
Kom precis hem från Cami, la in nya låtar på min mp3, tittade på so you think you can fuck och hann även med att se paradisehotel. Alltid är det något brutalt som ska hända och Shiras som påstog att jag, Cami, Carol&Sara var vårat egna paradise hotel, en massa intriger. Haha. Lite bilder kommer upp också!

PEACE

  
Jag gör mina fula miner som vanligt och Sara ligger väldigt bekvämt o säger - "eftejsom du djack spjiiiiiit blev vattnet gjatis. Du föddes idag. Wow"

Komplimang

I lördags efter jobbet begav jag mig hem till Sara för att släkt och vänner var där för att fira födelsedagsbarnet som fyller år idag! GRATTIS! Ska möta henne om en stund, åka och fixa legg, sen stan och sen möta upp tjejerna och äta kinabuffé! Men tillbaka till lördagen, jag hade det så otroligt trevligt och kul! Det bjöds på mycket god sallad, tårta, kladdkaka och så hemskt mycket sprit! Eftersom att jag inte hade sovit speciellt mycket kände jag mig lite rund om fötterna redan efter första glaset men skyllde ifrån mig på Junior och sa att han var lite små lullig för att dölja min fulla sida. Och medans jag höll igång passade jag på att utbringa en skål för Sara och missade några ord när vi sjöng för henne fast alla tog det med skratt och vi fortsatte dricka.
Musiken sattes på och Maggan (Saras älskade mormor) var på g precis som oss! Jag dansade bugg med henne, tryckare, till reggaeton och lite allt möjligt. Bilder kommer när folk har lagt upp alltihopa! Tack för en underbar kväll, hade det så jävla kul att det inte är sant!! OCH BRUDEN FICK FANIMEJ 8800 TYP SHIT!!!!

Påväg till Sara från jobbet kommer en kille fram till mig och säger - "ursäkta mig" jag trodde att det handlade om att han ville ha tändare eller något men så tittar han på mig och fortsätter - "Du har jätte vackra ögon, dom lyser och du är så söt, som en katt!" Och jag med min chokerande blick tittar på honom och säger tack så mycket lite glatt. Han var skit snygg, runt 22 års åldern men det värsta av allt.. Han hette MAHMUD!!!!!! Hur fan man nu stavar det. Blev helt chokad, inte för att det är något fel på det namnet men han såg ut att heta något fint, precis som han! Äh, men blev glad över komplimangen iallfall!

BOMBEN PÅ BORDET PEEEEACE

Rockringen

I fredags träffade jag Sara Å senare på kvällskvisten. Vi drog till fittja för första gången på 8490289492 år och drack med Jimmy, Ferhat & Tarkin (rockringen) Allt var skit trevligt förutom att när rockringen började känna av spriten riktigt rejält blev han fan ett psyko! Han satte på psyko musik och dansade i 180 som om han vore en rockring. Skrattade bara mer och mer för varje gång han gjorde det och medans alla satt och skrattade blev han helt plötsligt ett tåg.. Och han skrek "JAG ÄR ETT TÅG, OCH JAG AVGÖR NÄR ALLA SKA AV OCH NÄR DET ÄR SLUTSTATION" Så stog han o viftade på sina händer, runt, runt o runt.. Det är så svårt att förklara när man skriver men jag får fram bilder i huvudet och kan inte ens beskriva hur kul det såg ut! Han hade sönder en stol också. Bönade och bad om att jag skulle sova där och "mysa" med han men mitt svar som alltid "Ursäkta?!?!?!" Haha eller blev äcklad på något sätt för ser inte han som den personen liksom. Han hade fanimej sönder hela sin lägenhet men skyllde alltid på något nytt. Till slut fick jag och Sara nog så vi åkte hem. Sov bara några timmar och gick sedan upp för att jobba.. har nog aldrig varit så trött och mina ögon var svullna och såg ut som crap helt enkelt..

HATAR MIG SJÄLV!!"()¤"#) %&"#/ r3897t5gfg

HATAR ATT JAG ALLTID FÅR ÅNGEST FÖR MINSTA LILLAAAAAA!!! Trodde ju liksom att jag hade bearbetat det men åh jag tänker på alla detaljer o sen tänker jag ännu djupare tills jag når toppen o får ångest. Önskar att jag kunde läsa folks tankar ibland.
Dagen efter det senaste inlägget drack jag med Sara Å och Nats + några snubbar som trodde att jag och sara var HELT sinnessjuka. Gick o la mig vid 8 på morgonen vaknade 3 kom hem och dog sen tillbringande jag natten hos K. Somnade typ 7-8 på morgonen, vaknade 1 drog hem träffade Sara Å ett tag sen åkte jag till Lina och sov där. Var i stan idag och skulle fixa Saras present men den blir lite försenad pga vissa orsaker men hon kan vänta för hon kommer att bli HUR lycklig som helst!! Vi ska fira henne imorgon tillsammans med släkten men hon fyller inte förns måndag. Kan inte fatta att hon blir en stor flicka. Känns så sjukt.. Vi har ju liksom växt upp tillsammans under alla år (förutom vissa uppehåller) kan inte fatta att allt har gått så jävla fort.. Jag ska göra det till världens bästa dag!! Är med henne just nu o vi lyssnar på lite music. Tjejerna kanske också kommer hit, vi får se.. Dom lever trotts allt i lyx som en happy family som sara säger. HAHA! 
 
PEACE


WHATA FUCK

Tittade tillbaks på lite äldre inlägg och la märke till att det står ju förfan att jag ska supa skallen av mig i varje inlägg!! Okej det gör det i nästan varje inlägg nu också men nu har jag kommit på att min blogg består utav alkohol. Håll er borta, i'm dangerous.. ha ha ha!
Ska strax träffa Carol o åka till ungdomsmottagningen.. Har inte fått min mens på snart 2 veckor så det kanske är dags att börja oroa sig lite. Problemet är att det är 99 % säkert att jag INTE kan vara gravid eller något sånt men bäst att kolla för att vara på den säkra sidan.. Något är fel på mig hur som helst. 
Kanske all stress jag har när jag jobbar.. Vet inte men svaret lär väl komma fram!

"va händer, ja däckade igår fan.." - Ska man tro på sånt? hmm.. Bryr mig inte så jag tror väl på det va! Eller bryr mig inte längre, igår höll jag fan på att få en fet hjärtsnörp. Visste varken in eller ut. Okej nu överdrev jag men sur blev jag iallfall. Fast har faktiskt lärt mig att inte haka upp mig på saker lika mycket som jag gjorde förut. Jag svarade glatt på smset utan några frågetecken på varför han inte svarade igår. Jag hade lika gärna kunna fått ett utbrott men det vill jag inte. Jag har förändrats. Låter som ett riktigt psyko.. vilket jag är också!! HAHA

AJA hörs av senare, om några dagar som blir till veckor och som sedan blir till månader. PUSS

O så..

Har det gått några dagar!
I fredags partade vi rejält hos Cami, iallfall mot slutet av kvällen. Julia kom med hennes "kille" o hans kompisar. Vi drack rom och hade det skit trevligt! Alla va fulla eller iallfall jag o Julia.. När alla hade taggat så bestämde jag och Carol oss för att äta, vi gjorde mackor o hon gjorde popcorn och jag gjorde något konstig potatis grej fattar inte ens vad jag höll på med.. Men det var fan det roligaste under heeeeeela kvällen, jag blev michel jacksson för en sekund o vi var bara allmänt störda! Förstår fan inte vart vi får allting ifrån. Abbe kom under samma veva och frågade Cami vad FAN vi höll på med Haha.
Igår jobbade jag och sedan mötte jag upp Cami och Sara i stan så åkte vi till grönan för att se lady fuckface! Shit hon va GRYM! O så jävla SEXIG!! Jag hade behövt en fotölj för mina fötter värkte mer än någonsin, trodde jag skulle dö men allt gick bra iallfall. Sara vann en nalle o jag vann inte ett SKIT! Jag ville ju såklart spela maskin som dom tydligen har tagit bort så blev lite smått förbannad!! Men sjöng singstar med en liten publik i bakgrunden.. Min högsta dröm var att någon skulle upptäcka mig men aa det gick ju som det gick..

PEACE AND LÖÖÖÖVE BITCHES


RSS 2.0