Lalala

YES resan till turkiet är bokad! Skönt att ha något att se fram emot. Snacka om att frugan kommer att få världens bästa 20 års dag som vi spenderar där nere!

Igår mådde jag skit konstigt eftersom att jag låg och spydde hela natten till lördagen, sjukanmälde mig från jobbet och kvällen slutade med att vi drog till Johan, Robin, Amr och deras sliskchefs Studio. Sliskchefen hade en tendens att tycka att jag var en "kvinna av rang" vet inte riktigt vad det betyder men tar det som något positivt iallfall. rilVi hade en super trevlig kväll, Sara gjorde en bosse runt hela högdalen och tappade dessutom sin mobil minst 40 gånger under kvällen. Hon bad även Johan om hjälp med bokstavligen allt. Jag var lite i min egna värld igår och somnade vid 6 på morgonen skulle jag tippa och gick upp vid 10.

Idag har vi hunnit med den första grillningen i det härliga vädret, haft tvättstuga, bytt bajsblöja 2 gånger (Fan för dig Miro du har skiter som en gris), blivit bjuden på en cider av Carro på bocken och dessutom blivit uttittad av ett gäng syrianer och några andra fula människor. Fick panik.

Ha det bra så hörs vi om ett tag puss


15 hundar

I helgen blev det överaskningsfest för Lina då allt blev väldigt lyckat också! Snacka om att ha passion för alkohol när vi drack från halv 6  till 4 på natten. Vi hade en hel del sprit som vi blandade med redbull (konstigt att vi var så jävla hype) + en massa öl!

Min kära farmor kom till sverige igår så längtar efter min lediga dag imorgon så att jag kan träffa henne eftersom att jag inte har träffat henne på ca 4 år! Fick även parfym av pappa, armani - acqua di gioia och hugo boss - deep red så nu luktar jag fantastiskt! Nu ska jag kila iväg till jobbet, slutar 8 sen blir det hem till mamma och Tim som jag för övrigt aldrig ser eftersom att mitt schema är riktigt obekväma tider.

Puss o hej!

Mitt nya jag - gjorde dom hos plastikkirurgen Dr.Rey i Beverly hills


RSS 2.0