Hold on..

and be strong! oh yesssssssss!
sitter här med turban på huvudet och morgonrock och väntar på att sarita ska komma, vi ska laga potatis klyftor med kyckling filé mums!
Det som ekar i mina öron nu är houseeeee får sån kick av det!
Måste bara gå tillbaka till förra torsdagen då jag och sara var och hälsade på post-britta som hade hennes kompis där med sin permobil, jag och sara fick låna den så vi körde runt i fittja som galningar och skrattade som as, och inte nog med det så hade vi temadag i skolan samma dag då vi fick biobiljetter och jag vann godis!

Känner att våren är påväg, solen lyser in i mitt rum och jag får sån känsla av att sommaren snart är hääääär!
Planerar att resa i sommar men för det behövs det jobb som jag söker varje dag så vi får se hur det går, hoppas på det bästa! annars får jag väl hitta på något så jag får pengar av far min..
BYE


I'm back

Hej o hå!
Det var ett tag sen och maaaaassor har hänt fast det tänker jag inte gå in på! ha-ha.
Just nu är jag med tjejerna, mikki pluggar, cami ligger i spretar på bena o jag och sara äter kladdkaka :D eller åt.
Tidigare idag var jag och sara i alby med crito o hans lilla vovve, värsta bebiseeeeeeeeeeeeen! vi gungade henne och lät henne åka kana! sedan kom toffie med sin fyrhjuling och tjatade om att han skulle tatuera sig, på tal om det så måste jag också göra det fast vet ick vad, svåååååårt.

I helgen var det ganska lugnt, i fredags gick jag till saras mammas kompis tessan som fyllde 29 o vi drack och dom åt räkor och sjöng kareoke sen taggade ja och sara vidare och jag drack som en galning.. i lördags när jag vaknade var jag bakis för första gången på 8589358 år så det tog ganska hårt på maj :( sen begav jag mig till sara fast hon sov så jag tittade på tv och släckte alla lampor som 1 miljon svenskar också gjorde! sen gick jag hem, tittade på tv och däckade. Vaknade upp pigg som satan på söndagen och åkte till min pappa som kommit hem från båten med choklad och tuggumi till mig mumsssssss.

Aja, ska vara lite social nu heeeeerrååå

RSS 2.0