älskarälskarälskar

Saknar Benjamin&Yasmine så att det står härliga till! (och min nya älskling som kommer i september)
 De kan vara världens hemskaste ungar men deras underbara sidor överväger allt. Tur att ni har en sån bra storesyster som mig, hehe.

ÄLSKAR ER MED HELA MITT HJÄRTA

I'm walking in my red shoes

WUHU mina röda tygskor kom idag, skit snygga vill aldrig mer ta av mig dom! Ska köpa ett par vita också så att jag har något att byta med.
Idag vaknade jag upp med värsta förkylningen och hostan, precis det jag fasade för. Orkar inte med det och speciellt att inte ha något smak eller luktsinne vilket jag inte har haft på HELA dagen. Usch. La för mycket öga igår då jag sa till Cami att jag hellre är dunder förkyld än att ha rethosta..
Var inte på praktiken idag men ska dit imorgon oavsett om jag mår bra eller dåligt eftersom att det är min sista dag så jag ska ta farväl av dom. Känns skit tråkigt för har haft det så himla kul.. De 10 dagarna jag har varit där har gått enormt fort. Kommer sakna Richard och Anna uta ba fuck :(

Dirty?

För att man ska vara dirty, måste man använda läder piskor och en massa shit? Nej skulle inte tro det, man kan ju vara dirty på flera olika sätt.
Idag har jag hostat som en galning och känner mig lite förkyld. Orkar inte med värsta rethostan IGEN ååh. Planerar att gå ut och gå idag med Cami och eventuellt Carol men hon skulle sluta sent så vi får se hur det blir.
Missade sex and the city igår för första gången på ett jäävla bra tag, men var helt sliten så det kändes ändå bra att sova..
Har börjat drömma en hel del skumma drömmar, det är som att det är på riktigt men ändå är det inte det. Aja, galet.
Pussar

Säg något istället

Istället för att hålla all ilska inom sig så måste man säga vad man tycker och tänker, på ett bra sätt. Man måste rensa luften annars går allt åt pipsvängen.

Idag slutade jag tidigt så jag och Sara möttes i centrum så gick vi till willys o köpte potatisgratäng och åkte till hennes far.
Där spelade vi kort och yatzy. När vi skulle ta bussen såg vi ale så hon skjutsade oss till tuna och vi gick till Cami, la in en massa nya kicklåtar på luren och vi diskuterade den händelserika helgen och tittade på gossip girl. Sen kom Carol förbi en stund. Och jag köpte the sims idag från tradera, WUHU! Ska betala in pengarna imorgon efter praktiken så får jag det någon dag nu snart. Har velat haft det i över 1 ½ år så nu kände jag att det var dags. Ett riktigt fördriva-tiden spel och sååååååå kul.




upp&ner

Har bara ett ord för gårdagen, KNAS!
Det blev mycket tårar från folk pga alkoholen och allt var kaos. Inget man hade förväntat sig, det finns så mycket som händer när alkohol är med i bilden, speciellt vad den gör med människor. Tack gud att du mår bra Cami!
Annars var kvällen faktiskt riktigt kul, det blev mycket skratt och många vattenfall haha. (Öl spelet)
Det var skit kul så länge det varade, sen blev det mycket dans allt från kickmusik till magdans. Salladen vi gjorde var skit god, bara att vi fick vänta på de andra som skulle grilla men som misslyckades och det slutade med att de stekte köttet istället. Däckade vid 4 tiden konstigt nog, annars brukar jag hålla igång tills morgonen, om inte förmiddagen. Vaknade klockan 9 och kände mig lullig, skit skumt men då bestämde jag mig för att gå hem och fortsätta sova så jag, askim och carol promenerade ner tillsammans för att hon skulle lämna honom för att han skulle hem till Karlstad igen. Undra vad han tyckte och tänkte egentligen, det var ju trots allt en galen kväll och han tyckte att vi drack som djur haha..

Praktik imorgon, längtar dit! Så jävla kul.
Pussar

saturday, bloody saturday

Igår var det en lugn fredag, jag fixade mig och jag, sara, lena och annika gick till tbs och tog en öl sedan gick vi till sara och försökte fixa sprit för båda var på ett perfekt humör för att dricka. Ingen hade sprit, det verkar vara ganska torrt nu.
Sebbe och Rami kom förbi en stund o vi satt o pratade lite smått, när de gick kom Cami med popcorn och vi vräkte i oss!
Efter någon timme var alla helt slut så vi bestämde oss för att gå hem, och första gången i mitt liv drack jag whisky med sprite och det smakade ganska okej. Kanske för att jag bara ville dricka, eller?

Idag vaknade jag av att min lillebror kom in i rummet och sa att han skulle stänga av tv:en, huh?
Jag sov så djupt att jag inte ens hörde eller la märke till att jag glömde stänga av tven igår kväll.
Ska börja fixa mig och åka till mina syskon en stund, ta de till brittis sen hem, fixa mig, fixa salladen hos Cami och sen ska vi bege oss till Carol för att grilla&dricka. WUHU

Puss

fitt fjun?

Diskuterade nyss med gamla tanterna och gubbarna på gården att istället för att vissla så kan man säga fitt fjun. (visslingen man hör när man går förbi och någon tycker att man ser bra ut) De fattade ingenting utan satt mest och skrattade.
Idag har det varit en underbar dag, hoppas det fortsätter så också. Känner för att supa skallen av mig, men på ett bra sätt idag fast det finns inga pengar så hoppas att någon hör av sig och säger kom på fest, vi har hur mycket sprit som möjligt! Då skulle min dag vara perfekt :D Annars får jag väl dricka whiskyn jag har kvar med Lena, fast hon sa att hon blir knasig av det men det är bara lite kvar så varför inte + att bobby är hos sin far den här helgen så det gör väl ick någoooot!

take it easy gott folk


Inget speciellt

Har inte så mycket att säga idag faktiskt, eller har väl det men inget jag orkar dela med mig om.
Eller jo!! Det är 90 % chans att jag får en till lillebror, WUHU! Men därimot blev inte syrran så faschinerad över det, men hon klarar sig!

Snälla döda mig någon

Har sån hemsk mensvärk att jag till och med var tvungen att gå från praktiken, ville ta livet av mig. HATAR MENS!!
Idag har Cami sin underbara modevisning och ska försöka samla ihop lite pengar så att jag kan tagga dit, annars önskar jag henne lycka till, men vet att allt kommer gå perfa! hihi.
Söker jobb för fullt men ingen verkar höra av sig, måste ringa min far och kolla om inte han kan fixa något. Håller tummarna för det.


Varför bry sig så mycket om vad andra tycker och tänker?
Huvudsaken DU vet vem du själv är spelar det ingen roll vad någon annan säger.

Kaskelotternas sång

Kryssning med Claudia på lördag? I hope so!

Har knappt träffat den där lilla åsnan sen hon kom hem från turkiet så det kändes bra att fråga henne om hon ville följa med så att vi får lite tid tillsammans.
Som vanligt väntar jag på att sex ska börja, bara 15 minuter kvar! Egentligen borde jag sova men blir alltid så pigg på kvällskvisten


Pain

Har sån huvudvärk att jag får lust att slå en ko i 15 delar och sen skicka ner mat till de behövande barnen!
fast kom på att jag kanske har huvudvärk för att jag tänker på sara så att det knakar.. okej missuppfatta inte det, she is my sistaaahhh you know!
Ska ta en varm dusch och sen bege mig till mitt andra hem (sara) för att sova där. Men nu kommer Bobby sova när jag kommer och det ville jag ju inte men då har jag Lena iallfall! :D

Idag lärde jag mig ett nytt program på praktiken, illustrator. Jäkligt kul faktist och jag var mycket mer kreativ än vad jag trodde. Fick sluta tidigare idag, sååååå skönt. Så jag gick till skolan konstigt nog, men bara för att träffa främst sara, ph, claudia och crito såklart.
Hejpåre


MINA ÄLSKLINGAR!



Hejdå Tumba gymnasium

i 10 dagar.. wuhu! Skönt att komma bort från allt igenkänt folk.
Började på min praktikplats idag som ligger vid älvsjö ungefär. Ett ganska litet screen företag som gör allt mellan himel och jord. Det var faktiskt bättre än förväntat, kom jätte bra överens med chefen och hans syster, det blev mycket skratt!
Vi kom överens om att jag ska börja 10 och sluta 3 så det blir perfekt, inte allt för långa dagar.
Och yes, mer pengar över den här månaden (eller nästa) för jag får ersättning för mat och resandet! Måste samla mod och ringa min pappa någon dag nu här framåt för behöver pengar till skor och kläder till Mikkis skiva som är nästa vecka och måste betala biljetten också.. ååh kommer vara så fattig :(

Igår vaknade jag vid 9 på morgonen, gick upp, gjorde frukost, fixade mig lite snabbt och åkte till min far för att spendera dagen med mina syskon. Sara kom dit efter ett tag och Benjamin är helt lost i henne fan, han började prata om giftemål och grejer! haha störd unge..
Sen när jag kom hem var det meningen att jag, sara och cami skulle promenera men det slutade med att det bara blev jag och cami. Det kändes såååå skönt, vi plågade oss själva och sprang en bra bit och hade högt tempo nästan hela tiden. Den här veckan ska jag inte äta godis har jag besämt mig för. Ska äta bra mat och försöka promenera varje dag.



Vad händer med världen?

Vad händer med tuna och alla skumma typer??
Efter en lugn lördag som ägnades åt en liten promenad i tuna med cami, happy och sara var helt strange.
Man har sett och hört så mycket att det kan bli en förortsblogg av det haha.. 
Människor blir bara mer falska och egoistiska för varje dag som går. Vad hände med självrespekten? knaas.

men meeeen inget jag tänker slösa min tid på, det har ändå varit en bra dag. Bättre än förväntat :)

kanske, kanske inte?

Alkoholfri helg?

Aaa fan, lika bra också men vi får se vad som händer ikväll. Håller på att fixar mig lite smått med mina flätor i mitt hår som vanligt, sen ska jag bege mig till sarita! Just nu lyssnar jag på no voy a parar med jowell y randy, skit längesen fan :O

Igår åkte jag och saras familj till deras landställe, så skönt att bara komma ifrån även fast det bara gällde 1 dag.
Vi gjorde allt från att spela brännboll till att leka kurragömma, skit kul. Det blev mycket skratt och det bästa av allt var att jag och sara informerade inte direkt någon om att vi skulle åka så några sms hade man väl fått iallfall fast ingen som var orolig.. snyft. Haha. Fast vad mer kan jag förvänta mig, 1 dag är ingenting liksooooom.

"I ungdomen lär vi oss, när vi åldrats förstår vi"
Mycket bra där va..

I'll be back before you know it

Ska göra ett litet test och sedan se vilka som faktiskt lägger märke till min och saras lilla hemlig hihi.
Både jag och sara slocka hemma hos henne igår efter en slitsam dag och samma sak idag, sov i en timme känns skönt men är trött nu men vill inte fucka min sömn inatt vilket jag ändå kommer göra för jag kommer bli pigg som fan när jag väl vill sova. Har endast Criminal Minds och Sex&City att se fram emot så mellan 22.00 - 23.00 får jag väl hitta på något spännande.

Önskar att vann/fick/hittade 1 000 000 000
Shit tänk vad man skulle kunna göra för pengarna..

1. Massor av pengar till mamma och våran söta lägenhet
2. SPARKONTO!!
3. Resa snabbt.
4. SHOPPA (allt från hårda saker till mjuka saker)
5. Donera en massa pengar till i-länderna
6. Studio
7. Köpa mig ur skolan med toppbetyg och en underbar utbildning
8. Bara vara allmänt generös!


Mamma, du är en stjärna, min drottning! älskar dig tills döden.
TACK FÖR ATT DU FINNS O GÖR DET BÄSTA AV SITUATIONEN NÄR VI HAR DET SOM SVÅRAST!

Lita på mig.

Blir så besviken när du tar allt så fel. Du tror alltid att jag är orsaken till det vilket jag förstår för att det är jag som brukar ställa till det men den här gången måste du medge att vi båda gjorde fel. Du vet mycket väl att jag inte menade på det sättet så glöm det.
Inte bara det, blir så irriterad när folk tror att de kan komma och tro att det vet hur mitt liv fungerar men egentligen vet de ingenting alls! Om jag hade haft det jobbigt hade jag åtminstonde öppnat min egen käft för att säga det. Så kom inte och lek att ni vet något för jag klarar mig själv, jag kan ta hand om mig själv och avgöra vilka beslut som är bäst för mig! 

Lita på mig. Jag har förändrats!

En ny art?!

Igår kväll åkte jag och träffade tio ett tag sen tog jag bussen från alby till hågelby och mötte upp tjejerna för promenad. Vi gick en bit och vände om nära alby. När vi var påväg tillbaka och var vid hågelby ungefär fast det värsta träsket och det kröp typ ödlor över hela jävla gångvägen!!!! Vi skrek som fan, men wtf?! ÖDLOOR! Är det en ny art?
Vi kom fram till att det var pga klimatet och miljön.

Håller sverige på att bli ett exotiskt ställe?
We will see..


Idag bestämde jag mig för att sjukanmäla mig och sitta hemma och bara plugga, vilket jag har gjort! WUHU känner mig så jävla stolt och trotts att vädret inte är perfekt är mitt humör det! Ska börja fixa mig nu och dra till Sara, vi ska göra bulgur sallad.

PUSS



Äh fyfan..




Vad gör vi om 5 år?

Vad gör jag om 5 år?
Blandade tankar från sara, cami och carol.
Mest var väl att jag skulle bli affärskvinna, ha eget företag och jobba inom IT.

Vi skrev lappar om varandra och vad vi tror vi kommer att göra om 5 år, skit kul att höra på och det alla hade gemensamt om sara var att hon kommer vara förlovad och ha barn (antagligen)
Fast ändå känns det som så kort tid, om 5 år kan jag fortfarande tänka mig bo kvar hos min mami liksom men man vet aldrig. Ödet får bestämma.


 

Mötesplats, Tunaskolan den 11/4 - 2014
<3

Hatar att ljuga..

Mitt samvete är så låååååångt nere, i underjorden för att jag ljög. ångest.

I förrigår var jag, carol, cami och sara hos sara och drack smultronvin. Det var jätte gott, det första glaset sen blev det alldeles för sött. Sedan begav vi oss mot söder och mötte julia och michelle för att tagga på fest. När vi kom dit började vi genast dricka mer och spela poker (carol älskar det, hon lärde sig det dagen innan)
Vissa fördrev tiden på balkongen andra i köket, vardagsrummet och till och med på toan. Men alla var glada och påverkade hihi.
Sen tröttnade jag och sara lite så vi sprang som galningar till det sista tåget och åkte till tumba där vi mötte upp crito, hamse, sara nummer 2 och sandra. Vi gick upp till någon chilenare som var skit trevlig men hemskt jobbig med sitt prat om alla länder världen om haha. Men jag sara och hamse hade skit kul, sara var på topp och vi med så vi satt mest och skrattade under kvällen, vi skrattade oss igenom hela natten och kom hem halv 7 på morgonen då jag och sara sov ett par timmar sen flög vi upp för att äta potatis gratäng med kyckling :)

igår var vi hos stefan men va så jävla deprimerad och trött att jag höll på o dö. Jag sara och toffi satt i köket typ hela kvällen tills vi blev skit hungriga. Jag och sara tog taxi till mackis och beställde ALLT, bokstavligen allt och taxi föraren satt och dog av garv medans vi tjatade om han ville ha något att äta. Men tydligen så hade han jobbat på mackis 2 år och var jävligt trött på maten därifrån.
Somnade ganska sent igår mot vad jag hade förväntat mig, va heeeeeelt död och trodde att jag åtminstånde skulle sova lite längre men men..

Ska till sara snart och känner för att äta mig grovt fet, fast grovt fet på en sallad!
take care

Den som väntar på något gott

...väntar aldrig för länge!
Har precis hjälpt mamma att möblera om i vardagsrummet då hon inte trivdes med hur det såg ut innan. Fast hon har rätt, det känns mer hemma så som det ser ut nu.
Igår kväll kom min mosters katt på besök som är lite reatard men såååå söt! Han är helt galen och röjer i hela huset men det värsta av allt är att han hårar som en idiot så kan knappt gå nära utan att hela jag blir hårig :/

Väntar tills klockan ska bli 47 för att jag ska ta bussen till min far och hämta pengar, min kusin fyller år på söndag men ska firas imorgon och då behöver jag köpa present. Men ska snåla som fan så att jag får lite pengar över till något som kanske händer idag eller framöver, känner mig som en snål idiot och en djävul på samma gång men vad ska man göra när man inte har tillräckligt med pengar? Det är ju tanken som räknas..

Och alla var på kryssningen igår åååh, ville också dit men både jag och sara kan hålla med om att det är bra om vi är från en viss person lite för det börjar bli lite för mycket faktiskt. MEN MEN seee yah.



Jag och min far, när jag hade mörkt hår! hihi

sex missbrukare?

NEJ men fatta att jag vill ha dig häääääär, bara känna din värma o dina mjuka läppar mot mina! ååååååh!
Tror jag blir så bara för att jag är desperat :O skit jobbigt men ska inte gå in på djupare detaljer haha.
Sitter här o känner hur mina ögon sluter sig, är skit trött.. har ingen aning varför men har inte sovit så bra på några dagar! Anledningen till att jag fortfarande är vaken är att jag får inte missa 2 1/2 men! WUHU!

Tittade på sex and the city för 1 timme sen och beundrar verkligen serien!! kan inte förklara med ord hur bra den är, och jag rekomenderar en sak till alla grabbar där ute, TITTA PÅ DET! ni får erfarenhet av kvinnor förfaaaaan.
Lovet är snart slut känns det som och jag börjar få panik för jag har verkligen ingen lust att komma tillbaka till skolan.. är alldeles för skoltrött + att jag har en essä som måste skrivas, som egentligen faktiskt skulle ha varit klar i fredags men aja.. lite efter får man väl ligga.
Nu ska jag lägga mig i sängen o sms med någon mysig och kanske ha lite dirty talk (a)
PUSS



Definitivt den godaste salladen som finns!


 


ÄLSKAR MIN SARAAAAAAAAAAAAA

aaaaaaaaaah blir helt galen för jag har så mycket kärlek o glädje för min saraaa :D
Igår var jag carol o sara hos cami. vi drack vin och umgicks men alla blev helt döda så jag och sara bestämde occ för att träffa sebbe o dom vilket vi gjorde.. inte mycket hända dom var typ helt borta fatt ick någontinnnnnnnnnnnng sen gick jag hem o sov o vaknade upp lite bakis, fattar fan inte varför men aja..
Nu sitter sara i min låtande säng och sminkar sig, sen ska vi bege oss till min lokal så kommer mikki crito o dom så ska vi chilla o dricka. MUMS ska dricka tequila som satan.
Tidigare idag åkte jag och sara hem till min far för att fira hans tjej och jag åt smörgåstårta som var SKIT god :D
Sen åkte vi till stan och träffade carol, cami o kati. Vi skulle fika men jag och sara tröttnade så vi åkte till alby istället och träffade crito o toffie, så promenerade vi runt och bestämde oss för att gå till maxi (mitt o saras andra hem) och då köpte jag citroooon till tequilan och crito o toffie skulle ha sin jävla milkshake som inte ens fanns :( fy!

Underbart väder idag, det kändes som sommmaaar så jävla skönt o gå lätt klädd!

ha de braaaaa

RSS 2.0