Samarin

Igår när jag och Sara skulle köpa cigg hos baby (vi kallar han som jobbar i kiosken för det, fråga mig inte hur) började han prata om att en kompis vi alltid umgicks med förut tydligen är gravid?! Vi trodde han syftade på Malin men så kan det inte ha varit.

Hela dagen igår var en ända röra. Det kom som en chock, tomma ord. Det var en grej men en grej som tar alla priser. Finns alltid här för dig Ph och stöttar dig vad du än gör.

Ska hoppa in i duschen nu innan desperata börjar. Ciaaao


Skratt-rutor

Stort grattis till min älskade Lina som fyller 31 idag. Var där och lämnade presenten och åt en massa gott. Mirre är sjuk som fan stackarn fick åka till akuten igår pga 40 graders feber och andningssvårigheter.

Sara lämnade mig precis vilket innebär att det här är den första dagen jag sover helt ensam i lägenheten. Någon som vill göra mig sällskap?

Igår var Mulle, Sevak och David här eller rutbyxan som vi kallade honom för. Helt störd kväll. Armhävningar, 7 månaders baby, armbrytning liggandes på golvet, föreläsning, 1 liter whisky borta på bara 2 personer + en massa annat kul.


Hype på redbull

Fan vad folk i den här världen verkar ha beslutsångest över vad man ska göra. Vi hade en massa planer igår som självklart blev ändrade. Men den här gången var det inte pga av oss. Vi hade kul iallfall och det blev en massa skratt. E och hans kompis kom förbi. Shit vad han hade förändrats. Alla hörde av sig samtidigt, vem ska man välja då? Äh skit samma. Idag ska jag vara barnvakt. Peace out



The Jumping-chick


Turkisk vrede

Min kära far var med i Dagens nyheter för någon vecka sen. Blir så stolt såå!




Flätan

Var i Sara å's skola idag och hon klippte mig. Inte så mycket kortare men vill att det ska växa snabbare. Synd bara att mitt hår är så slitet att jag behöver raka av mig allt!
Ska vara med i Tumba Times (tidningen) också för en intervju om våldtäkt.

möter upp Sara snart så ska vi köpa pizza och fetta oss, sedan blir det lite drinkar här först och sen ska vi vidare! Vart hamnar vi idag? Det vet man aldrig med oss. Ha en bra fredag ska ta en snabb dusch nu

Nu förstår ni varför hon ska satsa på att bli make-up artist! Nya modet - popcorn som lösögonfransar


Patuljak

För tillfälligt lagar vi mat, pommes med "grillat" kött och bea sås mums. Jag och Sara å har hårimpackning och ser ut som ett par riktiga sliskisar. Vi har bott här i 3 dagar och det har redan hänt en massa grejer. Sara å har en ljusframtid som make up artist och även en rysk maffia med en cigarr i munnen. Skratch för fulla muggar, musiken är på högsta volym. Special drinkar, mat mitt i natten, slajm monster, resan till istanbOl, inte istanbul utan istanbOl, den mörka snubben med salsa movesen, spilla glas, spökena, min Saras fnatt på att man inte kan vara tyst det som händer då är att hon tänder lampan med världens starkaste lyse tills alla håller tyst.

7 dagar återstår vad kommer att hända under dom dagarna?
 

Köpte mina älskade converse idag + en massa hår produkter, nytt vanligt vitt linne. Gjorde en jätte god gärning idag och köpte ett armband av Emelinish och Steffish som det står "I make a diffrence" på. Ska alltid ha på mig det. Pengarna går bara bra grejer och är inget jävla skit! Var även hos min faster och hämtade limpa och sen har jag jobbat. Nu blir det chill kväll med brudarna. 

Partyyyyyyyyy animal


Trista väder

Idag åker min kära far till turkiet och gissa vem som lyckades få till sig nycklarna? Jo JAG endast för att jag är bäst. Idag blir det chill kväll med några drinkar. Sara och Sara ska göra mig sällskap, here we come med enormt mycket packning! (måste åka 15 vändor fram och tillbaka för att jag ska få med mig allt) Tur att jag köpte en plattång förra månaden, äntligen kom den till användning!

Var och fixade en dosa från swedbank så jag kan sköta allt genom internet och det skönaste av allt, kolla mitt saldo utan att behöva leta upp en swedröv bankomat

Extra 811

I lördags var vi som sagt i Vällingby hos Nancy och hennes pojkvän. Helt sjuk kväll både gott och ont men de goda tog över. Jag och Sara satt och skrattade i 3 timmar i streck non stop. När jag tänker efter fattar jag inte ens varför men Alex var helt galen, vi var helt galna! Dessutom var det kul att träffa alla igen också.

Beställde nyss hem Linas present som hon ska få av mig. Hoppas hon blir nööööjd

I'm about to lose it

Blev inte så lyckad kväll iallfall. Hade roligare hemma och hos min mors kompis än vad jag hade i Haninge. Vi åkte bokstavligen till Haninge för att jag skulle leka farmor och slå någon med min sko. Vi åkte taxi dit, toffi kände någon taxi chafför så han hämtade oss i Tumba stackarn, så fick han inte betalt heller. Jag babblade om att jag skulle rekomendera honom till min chef och en massa shit.

Idag ska vi till Nancy som för tillfälligt bor i vällingby om jag har förstått det rätt. Har inte träffat henne på år och dar så det ska bli kul!




70 talare

Helt sjukt vad jag har förändrats när det gäller att skriva i bloggen. När man tittar tillbaka från inlägg i tex agusti verkar jag skriva om ganska mycket som händer runt omkring mig. Idag gör jag inte det, den här bloggen har blivit alldeles för privat! Inte så intressant för er att läsa om tråkiga grejer men jag har inte bloggen för att ha läsare utan för att kunna titta tillbaka med ett leende på läpparna och komma ihåg vad som hänt tidigare. För att få upp den där känslan man hade då när det hände. Sen är jag väldigt glömsk av mig också, det händer grejer hela tiden men 1 % av 100 är det jag kommer ihåg och sen finns det mycket jag inte tar upp här heller som sagt det är alldeles för privat. PEACE OUT!

Måste ju säga ett stort + för alla hippisar i skolan igår som trodde att dom var grymma. Jävligt pinsamma, fick avsmak. HAHA

Kom då bebiiiiiiiiiiis

Börjar känns mig rastlös om dagarna efter skolan. Fråga mig inte varför men har verkligen haft myror i brallan den senaste veckan. Jag ska jobba imorgon efter skolan har jag bestämt. Saknar min Mona!
Jag och Sara har mest varit hos Lina i veckan och varit med den beroende framkallande Miro. Varje dag gör han någonting nytt som man fachineras av. Ska lägga upp en film på honom från idag, skit dålig kvalite men han är så sööööt så!



Ni får ursäkta min o Saras irriterande röster!! HAHA
Han är endast 5 månader men skuttar sig redan fram i sin gå-stol! ÅH BEBIS


boom boom boom

Började med matten idag och det skönaste är att vi inte ens behöver göra om nationella i matte a utan vi behöver bara träna in momenten sen kanske det kommer något läxförhör. Lättnad!

Har förvirrat mig totalt. Veckorna går oerhört fort men på något sätt fick jag för mig att det var fredag imorgon. Fast imorgon i skolan blir det nice, det är tema dag vilket betyder att det kommer vara musik och en massa suprices antagligen!


Me and Sarita @ my birthday


Sssmarrigt!

Just nu lagar jag och Sara mat. Potatisgratäng med kycklingklubbor + advokado sallad med feta ost mums

Som Sara tidigare har skrivit i sin blogg och som har varit ett samtalsämne hela förra veckan är att vi föredrar omskurna snoppar. Har ett bild bevis på varför det är fräschare med omskurna.



Gurkan = Omskuren Kycklingen = Icke omskuren
Förstår ni vad jag menar? Jag tror nästan det


You just have to say "click"

Hatar att vakna med tuppen. Dagen går så segt då.. Skulle vilja jobba men min chef svarar inte. När vaknar Sara? Ska man kanske gå förbi skolan en sväng och äta lunch? Vi får se hur det blir. Vill till Ikea också och byta en sak.

Igår gjorde jag och Sara en tonfisk sallad med advokado, fetaost, tomat, gurka, rödlök, paprika och couscous. Smarrigt som tusan! Tog dessvärre en tupplur efter det och när jag vaknade åkte vi till maxi för att slå på stort.

Day off

Är det någon mer än jag som älskade coca cola vanilj när dom fanns? De säljs på maxi har jag sett och mot vanlig cola så kostar dom typ 11 kr styck. Varför? SÅÅ efterlängtade har dom inte varit.


Vanilj

Det blev en hemmakväll för mig igår, det kändes skönt vaknade dock klockan kvart i 8 imorse pigg som en lärka. När klockan var halv 1 hade jag redan varit på Ikea och nästan monterat upp allting i mitt rum. Har fortfarande en hylla som ska upp vid sängen men det tar jag en annan dag ska måla hyllorna svarta och lite sisådär.


Man ser inte alla detaljer men såhär ser det ut på ett ungefär


Skååååååål

Tycker synd om Sara. Det var verkligen inte hennes dag igår. När hon, Carro o Nats kom för att hämta upp mig i tuna råkar hon på något sätt lägga sin mobil på taket och alla vet vad som händer då. Det är bara att ta farväl!
För övrigt var kvällen helt sjukt kul. It-konsulten, lager chefen, resturangbiträdet och sl-spärren. Skrattar när jag tänker tillbaka på kvällen igår.

Ska röra mig mot min kära mormor och fira henne sen ska jag hämta min nya säng och kanske blir det en sväng till ikea också



Howdi Howdi

Tryckte lite jobb i skolan idag tillsammans med min älskling Serhan, vilket innebar lite extra fickpengar! Det skadar aldrig

Ska börja fixa mig nu och sedan möta upp tjejerna för fest i hallunda. Have a nice friday!


Min student mössa

Emelies parodi på hur Sara går "hej jag heter Sara"


Hur ska det sluta

Igår fick vi äntligen våra studentmössor. Shit det känns så jävla sjukt att tiden snart är inne då man tar studenten och aldrig mer kommer tillbaka till skolan. På något sätt knyter det sig i magen, vill inte lämna alla och ändå är det de här man längtat efter alla år.

Sov hos Sara igår och valle och nicolina kom förbi och levde rövare. Vi satt och pratade en massa strunt och om hur mycket psykopater det finns i världen. Observera, folk som man känner alltså!!

Fick även reda på lite information också. Mohahah det känns redan bättre! Fan ta mig, jag är en djävul.


Grått är snyggt

Saras kära bror Bobby och hans kompis uppträdde M.J för oss igår, jätte duktiga! Slänger in en bild på Bobby.

PUSS


Ska vi uppträda elleeeeeer

Idag var det första dagen i skolan och den var underbar!!! (jämfört med praktiken) Såg fanimej fram emot att komma tillbaka till skolan. Det var kul att träffa alla o bara sitta i kaffe o snacka skit!

Var på heron med Saritish och spelade lite maskin, tyvärr hade vi ingen tur så vi gick och tröståt på panda express

KYSS

Du knäcker mig på mitten

Gjorde slingor igår för att få mitt hår lite ljusare. Själv ser jag ingen skillnad direkt men vissa andra gjorde det.

Igår var det meningen att jag Sara&Lollo skulle dra ut men var verkligen inte på humör. Hatar när man är negativ och inte kan få sig själv på bra humör. När man har onda aningar och en kraftig magkänsla om att kvällen inte kommer att sluta bra. Däckade vid 1 tiden igår efter ha gjort värsta maten. Vaknade av att jag hade 15 missade samtal och några sms. Måste ha satt luren på ljudlös i sömnen eller något.

Nu ska jag njuuuuuta av vädret! Take care


Älsklingarna på fittja badet härom dagen


Fixish

Håller på o rensar allt i mitt rum och självklart är musiken på högsta volym, helt hipe. Botkyrkabyggen kommer och tapetserar om på måndag! WUHU ska bli så jäkla skönt att slippa mitt rosa rum.

Igår var vi i västberga, kvällen var bra bortsätt från lite småsaker som inte har med mig att göra. Det viktigaste, JAG FICK TILLBAKA MIN ÄLSKADE HALSDUK!! Tvättställningen som for ut genom balkongen, glaset genom springan, halstabletterna, drinkarna, kränkningen.

Han - Bra gjort Denize varför slängde du ut tvättställningen? TACK!!!
Jag (springer efter honom mot köket) - Förlåt det var inte meningen men det hamna på mitt huvud och jag fick ryck. Håller på att bli sjuk så mitt huvud är ömt, jag äter liksom SKIIIIIIT starka halstabletter..

HAHAHAH!! Heeeeeeeeelt.



Bite me

Idag har jag varit med Lina och mina syskon i fittja badet så dom fick leka av sig, nu sitter jag här och Benny är med mig. Vi ska röra oss mot norsborg alldeles strax hade jag tänkt mig.

Igår kväll kom Sara och Nats till norsborg så tog vi en liten promenad. Sen kom Gorre the drunk monkey som blir full på en öl och hämtade oss så åkte vi runt lite och pratade om våra eventuella planer inför fredag. 



Jag igår när jag var påväg till min faster 


Ficklampa

Var på bio med Sara och Ph härom dagen. Det var meningen att vi skulle se shutter island men det fanns inga biljetter kvar till den så vi såg valentines day. Ingen film för mig direkt, när den hade varit på i 5 minuter frågade jag redan när den skulle sluta. Vi hade det roligare än själva filmen men Sara älskling är ju lite smått kärleksfull så hon var inne i filmen medans jag och Ph höll på med ficklampan och allt möjligt.

Ph skrämde upp mig rejält när hon sa att stormen Cynthia var påväg hit till sverige men skämtade om den där förbaskade stormen hela kvällen. Riktigt uttjatat shit haha



Tallrikar

Jag förstår inte hur jag har orkat med mig själv dom här dagarna. Knappt sovit något, bara festat och passat mina syskon. Men det har varit jävligt trevligt iallfall. I lördags var det väl lite sisådär för jag var inte direkt på mitt bästa humör men vissa grejer får mig att dö av garv när jag tänker tillbaka! Ska till jobbet snart sen förmodligen hämta cigg och sedan träffa Sara om allt bli som planerat! Vill sola också.


Vi innan kick-offen. Tagen av den härliga fotografen Romina


RSS 2.0