Kommer jag någonsin sluta sakna dig?

Ny praktikant Simon (Simpe), babysitter, Irakiern, mercan, drog i drink, galenskaper, mobil i moppen, musik som låter bra när man är full, träning, grannen på jobbet, luktfritt, egyptia, kärleksfull, panikångest, högt skratt i 10 min non-stop, penisen, rocknissen, bortförklaringar.

Lite kortfattat av vad som har hänt på senaste tiden. Skriver dock det såhär för att jag ska kunna titta tillbaka och tänka "justeee det var den/dom helgerna" - vi kallar det för att leva loppan.


förklaringar

Jag och Sara har ett väldigt speciellt sätt att uttrycka oss när kunderna strular som t.ex. idag när en brud kom in och sa att hon skulle ha en mozzarella tomat macka så gjorde Sara den, nej sen helt plötsligt ändrade hon sig och sa att hon hade sagt att hon skulle ha en feta-tomat macka och inte nog med det har hon mage att säga till våran chef att han inte sa fel utan att vi ute i köket gjorde fel, hon upprepade det också. VI HÖRDE JU FÖRFAN ATT HON SA MOZZARELLA TOMAT!! HAHA såhär arg brud men iallfall då gick jag in till Sara och sa - Asså ja ska ta hennes mamma och knulla upp henne så HÅRT!! Vänta bara..

Inte för att det behövdes världens historian till att berätta detta men iallfall, you get the point. Köket har blivit satanshus sen vi kom dit.


dinglandes tomat

Önskar att jag kunde vara besämd över vad jag ska göra med dig. Förhoppningsvis är jag det den här gången. Någon frivillig som vill ge mig tusen ton med kärlek?

Börjar hända grejer nu angående mitt satans uttjatade körkort. Gjorde syntest förra veckan, beställde hem ny hälsodeklaration och skickade iväg allt idag! Tatuering i lördags, underbart! Vill göra fler!!!

Helgen bestog av dricka, dricka och åter igen dricka.. Vi tillbringande den mesta tiden med george och andreas  sen var vi med "Ofta" också.

I måndags kom en ny praktikant till jobbet. Där stog vi helt ovetande och en brud på 16 bast kommer in. Skönt att ha henne hos oss i 2 veckor så vi kan utnyttja henne till max. SKOJA!!! Men ändå.. Skulle aldrig vilja komma till en arbetsplats där de onda tvillingarna jobbar (jag och Sara) Stackarn.. 


Jag och min älskade totte!


ridin


RSS 2.0