"Den här e sjuk brukar vi alltid tjata så här mycket om saker"

Som sagt vit helg utan alkohol = tråkigt. Men ändå på något sätt skönt, känner mig utvilad och väntar på att frugan ska komma och göra mig sällskap i min harmoniska punkt i livet som jag har just nu.

Planerna inför nästa helg hoppas jag blir lyckade. Då ser allt ljust ut!


Järnspikar vad jag älskar dig babe


Italiensk glass

Kul att jag tryckte på fel knapp härom dagen när jag stängde glassbaren så att ALL glass smälte. Jag är skyldig de 6000 just nu som dom kommer att dra av från min lön som jag har slitit för! Älskar mitt liv just nu. En knapp o man ska betala 6000 hej o hå klumpiga Denize finns alltid på spåret.

Kom hem för ett tag sen efter en powerwalk med Lina, musiken var på högsta volym och satan va ont jag har i benen nu men men vad gör man inte för fittja beach 2011..

Hare gött så länge!

Tack för att ni förstörde den underbara bilden på mig och Sara!


piller hit och piller dit

Ska strax iväg till jobbet, och det är för övrigt lördag YEY! Rush är det ända jag kan vänta mig. Härom dagen gick brandalarmet på jobbet, det är sportlov och skärholmen var proppat med människor i alla åldrar och alla var tvugna att ta sig ur, vi med. Lite svårt med tanke på att vårat café är det mest öppna i hela skärholmen. Chefen stog kvar och höll koll på kassan samtidigt som han tuggade sitt tuggummi i 180, snacka om stressad!

Ikväll blir det leva loppan, ser fram emot det. Frugan möter mig i skärholmen och sen blir det systemet eftersom att jag har fyllt 20!!!!!!! Lite smått o gott, hem o fixa sig med musik på högsta volym, bli taggad som fan och leva rövare!

Några saker till
1. Varför går det inte att lägga upp musik?
2. Eller är det bara jag som är dum i huvudet?
3. Ha det bra hej.




SERIÖST

Tja tja blogg bitches! Vi har inte hörts på länge och det är mer än någonsin som har hänt men har glömt miiinst hälften av det! (kontrollfreaket själv håller koll, såååklart!) Seriöst är en av min och frugans favorit ord nu mera. När vi pratar med varandra hinner vi knappt prata klart innan någon svarar drastiskt "Ja", "Jag vet" och framför allt ordet "Jag förstår" Vi förstår så jävla mycket.. Hahaha!!

Jag har bytt jobb och jobbar numera på Café Fresh i skärholmen. Jätte härliga tjejer och det som känns kul är att man får uppmärksamhet hela tiden från kunderna hihi. Spelmaskiner är mitt allt, frugans också. Det började på kryssningen den 5 februari då vi firade min födelsedag, fick till och med slita Sara från maskinerna med våld! Lonkero, de godaste jag har druckit inte för att dom heter så och inte för att ni bryr er men jag kallar dom det. Kikki heter alla i mina ögon och Rågbröd gillar vi alla! Johan råkade vara på den kryssningen också, snyggare än någonsin och visst har vi hållt kontakten! Johan och Amer är exakt som mig och Sara fast i killverison och ni som vet hur vi är kan bara tänka vilket jävla liv det blir då!

Ingen ny kärlek men har glömt den som hade mest påverkan på mig och det känns skönt. Bättre tider helt enkelt. Börjar seriöst fundera på om jag ska fria till Sara. Våran vänskap är starkare än någonsin och det är jag glad över. Vill aldrig förlora dig hjärtat. Vi är precis likadana, lika galna, lite djupa, lika snygga, och helt enkelt lika bäst! Trodde aldrig att jag skulle hitta en sån vänskap som jag har med dig. Älskarälskarälskar digdigdigdig! Jersey shore kvällarna får vi inte glömma heller, o inte dom kvällarna när vi festar och vi behöver en kortlek varje gång.

Förra helgen var det utgång med jobbet och vi började med en middag på Grill och gick vidare till 54. Där dracks det väldigt mycket tequila vilket gör att jag inte kommer ihåg något från och med taxin hem till Nicole där vi fortsatte dricka och jag spelade poker med chefens bror David.

Känner att jag har skrivit ett ungefär exakt likadant inlägg som frugan med alla mellanrum och innehåll men äh jag vet att hon accepterar det :(

En fet kyss från mig till er!



RSS 2.0