Fucking liar

Du går mig på nerverna. Lögnare, visste från hela början att det var något skumt med dig. Just därför ska man ALLTID lita på sin magkänsla! ;)

I fredags firade vi Jeje, tänker inte gå in på några detaljer men kan beskriva med ett ord GALET! Otroligt kul. Tyvärr har jag varit sjuk sen i lördags eller fredags egentligen, tog en tablett och drack en hel del kaffe som gjorde susen. Mådde bra hela kvällen tills jag vaknade med överhettande feber fan. Ingen praktik imorgon för min del.

Puss



(finns mer bilder men som inte är tillgänliga just nu)


Shut it down


Zanish Bananish

Var på bio igår med Sara, Alex, Adde o Karolina och såg 2012. Jag gav den en chans men överträffade INTE mina förväntningar. Den var bra men inte så bra som jag trodde. Det började med att Sara åt världens tråkigaste mat på heron (kunde inte sluta tjata om det) Ris med kycklingspett och jordnötssås, det var verkligen något som fattades. Sen spelade vi maskin och jag fick Alex att tro att jag var värsta beroende freaket och han trodde jag var riktigt dum i huvudet när jag bara spelade för en tjuga HAHA!

Lärde mig också att säga sextusen sexhundra sextiosex på kurdiska idag på praktiken! Haha im the fucking best!


kaffe gör ju faktiskt susen!

Sov som sagt bara 3 timmar inatt. Jag valde faktiskt hellre min bror före min sovmorgon. Steg upp klockan 7 och lekte utagningen till idol med min kära bror. Mamma jag såg din blick, jag vet vi är inte friska!!

Fick ett sms nyligen från min kära vän Sara och det löd såhär:
Deni hur ska du göra ikväll :O paradise eller greys?

Ser ni precis som jag en skräckslagen jorden-går-under-blick från Sara? Då har ni hittat rätt!
Försökte då att lugna ner henne för man kan ju nämligen se alla avsnitt på internet!! Så efter 2 veckors tvångsmatning var min älskling bra igen

Hej så länge


Rewind

Kan inte direkt säga att jag har haft fullt upp med tanke på att jag går hemma hela dagarna. Kommer bli galen snart. Ska träffa börje imorgon och snacka.
I fredags blev det grodan + barnpassning eftersom att sergia på något konstigt vis blev så jävla full.
Har precis damsugit lägenheten och diskat. Ska ner med tvätten snart.
PEACE

sov mina änglar, sov

Ska ut med brudsen inväntar Lina bara sen bär jag mig först mot Sara älskling för förhink sen jävlar smäller det!
Tjoho

Städ noja

Var i skolan idag en snabbis o mötte Crito o åt lunch. Javi, Cayo o Nocke gjorde oss sällskap sen luffa vi runt i skolan o drog sen hem. Har ringt ca 10 företag varav 9 som har sagt nej, det tionde ska jag ringa till imorgon! Börjar fan få spader. Som Lina sa när vi pratade om det - Hur kan man tacka nej åt en extra gratis jobbare?! Fast det visar väl vilket gott hjärta de har med andra ord..
Ska iväg till norsborg om en stund o sova där, skönt att komma bort!

PEACE


urban i rumpa vad har du där o pumpa

Konstigt nog känns det som att klockan bara är barnet. Vägrar att lägga mig i sängen o zappa mellan alla kanaler, det finns verkligen INGENTING att se på så långt som jag har kollat. Ska ringa en praktikplats imorgon och se om jag får börja praktisera!!


Sorry

Har inte skrivit på år och dar känns det som. Har inte haft tid eller har varit HELT död. Fredags - en jävligt kul kväll med både gott och ont. Galet är det ända ordet jag har för det. Vill ni se lite bilder?






She wanna be down


lalilo

Ska röra mig mot maxi om ett tag så fort min Sariiii har slutat och köpa lite grejer tills imorgon då det blir utgåååång WUHU! snopp så länge


Come over

Är jag den enda i världen som inte är så speciellt förtjust i julmust?
Skola, ätit upp snopp-miro som är sjuk, förhör, träna, äta, bada, ladda ner musik - det har jag gjort i dag och har även ringt com hem och tagit bort virusskyddet. Shit den blev en riktig marddröm av deras säkerhetspaket men nu mår den bra igen!



I'm comming down with the case of you


I just löööve your attention

Kryssning den 25 för att fira Jejje? Mhm i think sooo! :D


Black n gold



Sara och Carol underbart vackra medans Cami&jag är värsta vilddjuren, galningar som snabbt måste tas in på rehab


RSS 2.0